Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Nekem is hasonló hibákat produkált a garis XpertVision 2600XT-m (csak nem ennyire feltűnően), sajnos úgy látszik, nem kevés a 2600XT-k gyári selejtje...nekem is 2 hét után halt meg (igaz nálam a hűtője is meg-megállt és arra fogtam rá), de én még csak nem is tuningoltam a kártyát. Nekem érdekes módon voltak olyan játékok és tesztek, ahol nem produkálta a hibákat, de amint egy 3DMark specifikus tesztet futtattam, kijött a hibája (én ezért azt vontam le, hogy a 3DMark2k6 abszolút nem jó ilyen tesztcélra, mert semmi hiba nem jött elő).
pl. nem volt hiba: CS 1.6-ban, Stalkerben, 3DMark2k6ban
volt hiba CS: Source-ban, 3DMark2k5 és 2k3ban
mással nem teszteltem akkor
de egyébként az is körvonalazódik bennem, hogy lehet csak rossz minőségű SMD alkatrészek vannak a kártyán, pl. nem kap elég feszültséget vagy kondik halnak meg rajta...ilyenkor elméletileg javítható lenne a kártya, de nekem is azt mondták a szervizben, hogy cserés és javíthatatlan
elvileg ma hozom el az ASUS-t, majd este tesztelek
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged