Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Lehet van valami speciális funkciójuk, mindenesetre én nem tudok róla, szimplán csak több pint szeretnék.
Pl. mostanában kezdtem el foglalkozni az AD9959 (DDS) kártyával ami elég sok pint igényel...Ami nekem furcsa az egészben, hogy rengeteg olyan kártya van ahol ki van vezetve a pin 6-11 amit a belső flash használ és még azokon sincs meg a 37-38 pin. Nekem úgy tűnik a pin 37-38 tök általános input pin lenne, ehhez képest meg a belső flash pineket meg nem tudom mire használják (bootloader HW debug?) ahhoz képest elég sok kártyán ott van...
A Wemos amit írtál elég közel van ahhoz amit keresek. Köszi a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Vadonatúj MAGYAR PBT cherry keycap készlet eladó (ISO+ANSI)
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold