Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Lehet van valami speciális funkciójuk, mindenesetre én nem tudok róla, szimplán csak több pint szeretnék.
Pl. mostanában kezdtem el foglalkozni az AD9959 (DDS) kártyával ami elég sok pint igényel...Ami nekem furcsa az egészben, hogy rengeteg olyan kártya van ahol ki van vezetve a pin 6-11 amit a belső flash használ és még azokon sincs meg a 37-38 pin. Nekem úgy tűnik a pin 37-38 tök általános input pin lenne, ehhez képest meg a belső flash pineket meg nem tudom mire használják (bootloader HW debug?) ahhoz képest elég sok kártyán ott van...
A Wemos amit írtál elég közel van ahhoz amit keresek. Köszi a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motoros topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest