Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Ennek van OLED nélküli változata is? Úgy egész szimpatikus lenne, pláne ha még valamivel olcsóbb lenne OLED nélkül...
Nekem olyan OLED-es ESP32 van, amin az OLED által használt összes pint lehagyták és az az OLED eléggé felejthető (a mérete sem túl nagy, de mellé a fényereje sem túl acélos), szóval az végül csalódás volt.
Mostanában nekem inkább a TFT a cél. Az OLED-el az a bajom, hogy annyira nem jó mint amennyire drága pláne nagyobb méretben.A gyári support nem annyira érdekes, annak ellenére, hogy doksi eddig sem nagyon volt, még mindig mindent megtaláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest