Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
Köszi a részletes leírást. Tetszett a fogalmazási stílus, 1-2 mondaton jól felmosolyogtam, természetesen jó értelemben
és tudtam azonosulni azzal amiket írtál.STM32-t, TI launchpadokkal van kevéske tapasztalatom, de azt látom, hogy egyre jobban jönnek fel a mindent függvénnyel, illetve arduino módszerrel (nem tudom ennek mi a pontos neve, tehát hogy ne kelljen mély C tudás, említett példa: digitalRead() ) programozzunk lehetőségek és nekem ez tetszik is. Vannak területek ahol fontos a minél kisebb kód, és optimalizált megoldás, de a mikrovezérlők teljesítmény növekedésével egyre kevésbé fontos, így szerencsére mindenki meg tudja találni a maga számára elegendő C tudást igénylő kontrollert. Emellett STM32-t se zárom ki, nekem az is tetszett, de most kicsit az arduino jellegű programozás foglalkoztat.
Egy a nehéz, projektet kitaláljak magamnak ami hasznos is, esetleg kicsit tanulni is lehetne belőle, de még is nem annyira nehéz, hogy fogjam a fejem, hogy most ez mi
Erre neten szerencsére vannak ötletek.Szóval még egyszer köszi, maradok a topicnál, sok jó dolgot lehet is olvasni és jó látni, hogy sok a segítőkész fórumtárs

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Slim 1TB
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
és tudtam azonosulni azzal amiket írtál.
Erre neten szerencsére vannak ötletek.
ekkold