Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _q

addikt

válasz Teasüti #7383 üzenetére

Köszi a részletes leírást. Tetszett a fogalmazási stílus, 1-2 mondaton jól felmosolyogtam, természetesen jó értelemben :D és tudtam azonosulni azzal amiket írtál.

STM32-t, TI launchpadokkal van kevéske tapasztalatom, de azt látom, hogy egyre jobban jönnek fel a mindent függvénnyel, illetve arduino módszerrel (nem tudom ennek mi a pontos neve, tehát hogy ne kelljen mély C tudás, említett példa: digitalRead() ) programozzunk lehetőségek és nekem ez tetszik is. Vannak területek ahol fontos a minél kisebb kód, és optimalizált megoldás, de a mikrovezérlők teljesítmény növekedésével egyre kevésbé fontos, így szerencsére mindenki meg tudja találni a maga számára elegendő C tudást igénylő kontrollert. Emellett STM32-t se zárom ki, nekem az is tetszett, de most kicsit az arduino jellegű programozás foglalkoztat.
    Egy a nehéz, projektet kitaláljak magamnak ami hasznos is, esetleg kicsit tanulni is lehetne belőle, de még is nem annyira nehéz, hogy fogjam a fejem, hogy most ez mi :F Erre neten szerencsére vannak ötletek.

Szóval még egyszer köszi, maradok a topicnál, sok jó dolgot lehet is olvasni és jó látni, hogy sok a segítőkész fórumtárs :R

Új hozzászólás Aktív témák