- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
razorbenke92 #4926 üzenetére
Igen, sajnos úgy tűnik, így van. Nem is az volt nekem a gondom, hogy megáll-e a shift regiszter, hanem én a magam paraszti logikájával úgy képzeltem, hogy nullázódik, tehát a következő bevitelnél nulláról indul, nem marad ott az előző ciklus "szemete". Úgy tűnik nem így van. Az rendben van, hogy nullákkal feltöltöm, így is csináltam, amikor a másodikra írtam. Azt képzeltem, hogy amikor az elsőre írok, nem kell teljes láncot kiírni, de kell. Például ha van n darab, hiába csak az elsőre akarok írni, minden egyes alkalommal a teljes láncot kell írni. Ez - szerintem - elég töketlen megoldás, mert ha például az elsőt írom, akkor utána még egy halom nullát kell kiírni, hogy kitakarítsam a shift regisztert. Vagyis a shift regiszterből akár el is hagyhatnám az f betűt. Mindegy, ez van, ezt kell szeretni. Mivel mostmár biztosan tudom, hogy ez van, nem keresem a más megoldást. Vagy blokkonként külön CS, és ez is megoldás, de azt hittem, lehet egyszerűbben. Mindenesetre kösz mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged