Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi-d
tag
Sziasztok!
Nekem is kellett olyan feladatot megoldani, hogy egy nyomógomb megnyomására csak egyszer hajtson végre egy műveletet. Úgy oldottam meg, hogy egy időzített megszakítás minden 100ms alatt 1X lefut, és ez alatt a ciklus alatt figyeltem a gomb állapotát. Ha eltért az alaphelyzettől, egy segédváltozót 1-be állítok, és elvégeztetem a feladatot(kat), és a segédváltozót csak azután állítom vissza, ha minden végrehajtódott. Addig nem is figyelem a gomb állapotát. Ez akkor hasznos, ha a köztes időben is tudni kell, hogy meg lett nyomva a gomb, és így nincs korlátozva az egyéb feladat végrehajtása sem. Természetesen az időzítés mértéke szabadon állítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen TV-t vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest