-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi-d
tag
Sziasztok!
Nekem is kellett olyan feladatot megoldani, hogy egy nyomógomb megnyomására csak egyszer hajtson végre egy műveletet. Úgy oldottam meg, hogy egy időzített megszakítás minden 100ms alatt 1X lefut, és ez alatt a ciklus alatt figyeltem a gomb állapotát. Ha eltért az alaphelyzettől, egy segédváltozót 1-be állítok, és elvégeztetem a feladatot(kat), és a segédváltozót csak azután állítom vissza, ha minden végrehajtódott. Addig nem is figyelem a gomb állapotát. Ez akkor hasznos, ha a köztes időben is tudni kell, hogy meg lett nyomva a gomb, és így nincs korlátozva az egyéb feladat végrehajtása sem. Természetesen az időzítés mértéke szabadon állítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged