Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, kicsit utána olvastam itt a fórumon, de azért még biztos ami biztos megkérdezem. Az ilyen kínai arduino val rendesen működik ahogyan kell? [link]
Ami projektet szeretnék, az egy tárvirányítós autó bluetooth al. Maga az autó egy rossz RC autó lesz, aminek az RC része romlott el. Amit még gondoltam venni egy nagy adag ellenállás [link]
Egy bluetooth vevő, illetve egy ilyen servo a kormányzáshoz, motorvezérlő. [link]Breadboard om meg kábeleim már vannak. Ezekkel az eszközökkel gond nélkül meg tudom majd valósítani a kis projektem? Esetleg valami tipp? Ahogy számolgattam kb 10$ ból ezek kijönnének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Bittorrent topik
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold