- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
powerwade #2446 üzenetére
Nem csináltam ilyet, de nekem hasznosabbnak tűnik vagy az időzített kikapcsolás, vagy a mozgásérzékelős. Mert ha nem vagyok ott, akkor nem tudom, hogy jogosan van-e bekapcsolva. Még ha le is kérdezem az állapotot, akkor esem tudom, hogy van-e ott valaki, és esetleg ráoltom a villanyt.
A mozgásérzékelő se tökéletes, mert ha nem mozog valaki, akkor nem jelez. De ez még jól is jöhet, ha pl. alszik, viszont ha forgolódik, akkor meg felkapcsolja. Szóval nem tudom mi lenne a jó jelenlétérzékelő módszer, amivel a legkevesebb gond van.
Az biztos, hogy ha jól bevackolja magát az ember az ágyba, lekapcsolja a villanyt, és akkor látja meg, hogy az előszobában égve maradt, na akkor nagyon jól jön a távvezérlési lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest