Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
powerwade #2446 üzenetére
Nem csináltam ilyet, de nekem hasznosabbnak tűnik vagy az időzített kikapcsolás, vagy a mozgásérzékelős. Mert ha nem vagyok ott, akkor nem tudom, hogy jogosan van-e bekapcsolva. Még ha le is kérdezem az állapotot, akkor esem tudom, hogy van-e ott valaki, és esetleg ráoltom a villanyt.
A mozgásérzékelő se tökéletes, mert ha nem mozog valaki, akkor nem jelez. De ez még jól is jöhet, ha pl. alszik, viszont ha forgolódik, akkor meg felkapcsolja. Szóval nem tudom mi lenne a jó jelenlétérzékelő módszer, amivel a legkevesebb gond van.
Az biztos, hogy ha jól bevackolja magát az ember az ágyba, lekapcsolja a villanyt, és akkor látja meg, hogy az előszobában égve maradt, na akkor nagyon jól jön a távvezérlési lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest