Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer
üzenetére
Nem tudom mi hajCSa... de nekem van 2 kinti hőmérőm, AA és AAA elemesek, kb. évente csere. Az bírja. Nem tudom, h mi lenne jobb ennél.
Fenti kódhoz:
Thingspeak-ot ebből kiszedtem, nem nézegetem. Tervben volt külső hőmérő is, de igazán nincs jelentősége. A timerek így is adnak munkát a kis Wemosnak. A korábbi verzió 14-18% load-ot sikerült 22-25-re tolnom.
A LET ciklusok az ESPEasy-n 1 sec-esek, de az halálos, ezzel már vállalható. Sajnos a timer value-t nem tuja máshogy kiírni, elvileg tervben van, talán majd valamelyik frissített verzióban. Ahogy a változók értéke sem lehet szöveg és még az oled clear-t sem lehet csak sorokra vagy oszlopokra alkalmazni. Vannak korlátai, de nagyon jól használható, ha tudunk a hibáival együtt élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 7
- Steam Deck
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold