Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
gyapo11 #1715 üzenetére
Én még a 800 ft-os árnál tartok
, akkor rendeltem párat, még nem használtam mindet el, azóta rendeltem nanot, az jobban fekszik mint a mini, utáltam a soros átalakitót.
Mindent túl lehet bonyolítani, pont ahogy irod, a monitor fénye helyett inkább a felvett áramát figyelném, a 230 nem játék, de azért nem kell félni tőle. (Én épitettem bele már arduionos dugasz vezérlést hosszabbítóba, kempingbe, ahol 6A felett nem fogyaszthatsz.., évek óta megy, ugyanezt megcsináltam ip dobozba a barátomnak, még a lakókocsi fűtését is kapcsolgatja a kis 10A relével.) Relé helyett ide elég lehet egy triakos kapcsolás opto csatolóval, kisebb, kevesebb hiba, nincs fogyaztása.
A poti kh-s lesz, de azért nem pár hét alatt, és ráadásnak nem is hangerőt szabályzol, hogy zavarjon ha kicsit az
Én úgy tudom, hogy a fénycsővet is lehet szabályozni, de nem egyszerü.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest