Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ton-ton
tag
válasz
Janos250
üzenetére
Nos csupán reménykedhetem, hogy más nem fedezi fel...
Picit félreértettél. A legfontosabb a korrekt működés, s persze a gép költsége sem mellékes.
Egy csavarbehajtónál is a megbízhatóság, és hogy kézreálljon a lényeges szempont. Hogy az szürke, narancs, vagy fekete színű, egyáltalán nem foglalkoztat. (Mondjuk kb. 8 éve negyedáron adtak rózsaszín Makita csavarbehajtót, azt már azért kihagytam... :D )
Itt sem lényeges, hogy tetszen.Igen, az y vezérlés egyszerűbb. Gondolkodtam ma ezen.
Azonban picit módosítanom kell, mivel nem áll rendelkezésemre egy üzemcsarnok ehhez... :)
Tehát egy polc szélességű kar, amit 180 fokkal el tudok forgatni. Így relatív rövid a kar, és egyszerű marad a vezérlés is. Ami mindenképp mellette szól, hogy alacsonyabb mint a xsara kar (függőlegesen közelebb lehetnek a "polcok", ami kezelés szempontjából lényeges.)
Bár még más megoldást sem vetettem el teljesen...
Tehát kísérleteznem is kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Thrustmaster ts-xw bázis
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold