-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
tonermagus #16908 üzenetére
Én ajánlani már semmit senkinek nem ajánlok, csak azt mondom el, én hogyan csinálom/csinálnám.
Én az IRLB4030-at használom, ez nagyon jól bevált, kivétel, amikor az Aliról használhatatlan példányokat kaptam.
Gyakorlatilag tökéletesen nyit, zár, nem melegszik, nagyon kicsi az ellenállása az ESP32 kimenetével hajtva a gate-et.
A vásárolt példányoknak kb. a fele rossz volt, nem nyitott ki teljesen, és nagyon melegedett.
Amit megbízhatóbb eladótól vettem az mind jó, de volt 2 olyan rendelésem is, hogy mind rossz volt. Kénytelen voltam az összes példányt lemérni, és a rosszakat kidobni.
Részlet, hogy én hogyan használom: (Csak a FET-eket és az ESP32-t nézd, mert van ami el van rontva, de nem találom a javítottat)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest