Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #16816 üzenetére
Csak megy a brainstorming az általad kitalált feladatra, alternatív módszerek tekintetében, hátha van jobb/biztonságosabb, ami esetleg nem jutott eszedbe, vagy nem tudtál róla, hogy ilyet lehet.
(Magam részéről ezt egy rejtvénynek tekintem, amit meg kell oldani. Szeretem a rejtvényeket
)
Alapvetően jó, amit kitaláltál, és működni is fog, de kérdés, mennyire biztonságos a tápelvétel utánra tenni az adatok mentését, illetve mennyire kényelmes hosszú távon az erősítő biztonságos kikapcsolására figyelni. Erre írtam, hogy az igazán hülyebiztos módszer a számláló folyamatos mentése lenne, plusz biker kolléga ötlete alapján kitaláltam egy még hatékonyabb módszert, de csak akkor írom le, ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest