Hirdetés
- ASRock lapok általában
- Projektor topic
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen videókártyát?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Csak megy a brainstorming az általad kitalált feladatra, alternatív módszerek tekintetében, hátha van jobb/biztonságosabb, ami esetleg nem jutott eszedbe, vagy nem tudtál róla, hogy ilyet lehet.
(Magam részéről ezt egy rejtvénynek tekintem, amit meg kell oldani. Szeretem a rejtvényeket
)
Alapvetően jó, amit kitaláltál, és működni is fog, de kérdés, mennyire biztonságos a tápelvétel utánra tenni az adatok mentését, illetve mennyire kényelmes hosszú távon az erősítő biztonságos kikapcsolására figyelni. Erre írtam, hogy az igazán hülyebiztos módszer a számláló folyamatos mentése lenne, plusz biker kolléga ötlete alapján kitaláltam egy még hatékonyabb módszert, de csak akkor írom le, ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- AliExpress tapasztalatok
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Projektor topic
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Suzuki topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Star Trek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16-24GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(Magam részéről ezt egy rejtvénynek tekintem, amit meg kell oldani. Szeretem a rejtvényeket
)
ekkold