Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Ahh, én itt még nem tartok... csak ... ismerkedek.
Lesz mit gugliznom a hétvégén
Egy csöves erősítőről van szó amúgy, várható élettartam 30-40+ év, és az Arduino-t nem csak adatok kijelzésére használnám, vagy mondjuk be-kikapcsolás és on/off vezérlésére (standby funkció), hanem cső élettartam, kondi élettartam, eleve 20 év után egy kisebb revízió, szóval ha addig villámot és hasonlókat megúszik és még mindig megy a kis kontroller benne (miért ne menne), az jó lenne. És talán még auto biasing-ot is implementálok vele, meglátom, össze tudom-e úgy hack-elni a kódot, hogy jó legyen, valami tranyóval kombinálva ügyesen PWM kimenetet, meglátom .. nem tudom .. még csak homályosan van meg az ötlet..
De legyünk realisták, szóval 10 év azért benne van. 20 is nagyon valószínű, nem vagyok az a nagy hifi adóvevő ember. Magamnak csinálom.
Elko-kat kellhet cserélgetni olykor-olykor, X üzemóra után, na meg magukat a csöveket ugye. Ezért kell, hogy legyen vagy 4 számlálóm, nullázási lehetőségem nyákra tett nyomógombbal (vagy rotational switch), ilyesmi.Remélem egy Micro elég erre, de szerintem igen, nem űrtechnika készül.
Az fejhallgató erősítőmben egy DFRobot Beetle dolgozik, tökély
Nagyon köszönöm Nektek a támpontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bluetooth hangszórók
- Mikrotik routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Óra topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold