Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Szeretnék összerakni egy CD-váltó emulátort autóba. Szerencsémre találtam a megfelelő típushoz a kész kódot, de nem tudom egyszerűen lefordítani... Ez lenne a kód: [link]
Kezdődött azzal, hogy a beépített HardwareSerial nem jó hozzá, ugyanis az csak 8 bites kommunikációt támogat, ide pedig 9 bites kell. Több ilyen is van, de persze azt nem írja le a kód készítője, hogy melyiket használta. Itt találtam egyet, ami nagyjából stimmelhet: [link]
Kicseréltem a fájlokat, de fordításkor mindig 'tx' was not declared in this scope hibát kapok a 60. sorban. Tippre a TX pint hiányolja, de ha definiálok neki egyet, akkor ugyanarra a sorraexpression cannot be used as a functionhiba jön - ez viszont már meghaladja az amúgy is csekély programozási tudásom
Esetleg ha valakinek van egy kis ideje, rá tudna nézni mi lehet a baj vele? Elvileg ez a kód működött a publikálójának, ezért nem értem mi lehet a baj vele... Próbáltam régebbi (1.6.13-as) IDE-vel is, semmi változás nem volt.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 8GB/256GB, akku: 100%, garancia: 2026.10.12.
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2021 gyártás) 46 ciklusos 96% akku
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022 gyártás) 38 ciklusos 98% akku
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022 gyártás) Esztétikai hibás
- Asztali PC , R7 8700 , RX 9060 XT , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest