Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Augusztusi hardverszuflé
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Szeretnék összerakni egy CD-váltó emulátort autóba. Szerencsémre találtam a megfelelő típushoz a kész kódot, de nem tudom egyszerűen lefordítani... Ez lenne a kód: [link]
Kezdődött azzal, hogy a beépített HardwareSerial nem jó hozzá, ugyanis az csak 8 bites kommunikációt támogat, ide pedig 9 bites kell. Több ilyen is van, de persze azt nem írja le a kód készítője, hogy melyiket használta. Itt találtam egyet, ami nagyjából stimmelhet: [link]
Kicseréltem a fájlokat, de fordításkor mindig 'tx' was not declared in this scope hibát kapok a 60. sorban. Tippre a TX pint hiányolja, de ha definiálok neki egyet, akkor ugyanarra a sorraexpression cannot be used as a function
hiba jön - ez viszont már meghaladja az amúgy is csekély programozási tudásom
Esetleg ha valakinek van egy kis ideje, rá tudna nézni mi lehet a baj vele? Elvileg ez a kód működött a publikálójának, ezért nem értem mi lehet a baj vele... Próbáltam régebbi (1.6.13-as) IDE-vel is, semmi változás nem volt.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest