- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
gyapo11 #16258 üzenetére
Szerintem meg aki raktárkészletet tart bármilyen távolkeleti cuccból az:
- kockázatot vállal
- pénze áll benne
- raktározási és cégfenntartási költségei is vannak
- és persze ezen felül még keresni is akar rajta (nem is várható, hogy nullszaldós avagy nonprofit alapon működjön).
Ezzel nem akarom védeni azt aki ezzel foglakozik, csak azt, hogy érthető, hogy többe kerülnek ezek a dolgok itthon, és hogy a piac szabályozza az árakat. Többször előfordult már, hogy a magasabb ár ellenére itthoni webshopból rendeltem meg kínai cuccokat, mert gyorsabban kellett, és nem fért bele a postázás kockázata sem. 2019-ben 6db csomagomat lopták el a postán, és egy email-ben "sajnáljuk"-on kívül semmilyen kárpótlást nem kaptam, és persze megírták, hogy az értékmegjelölés nélküli csomagokért semmilyen anyagi felelősséggel nem tartoznak. Gyakorlatilag nem hozta ki a postás a csomagot, értesítést sem dobtak be, majd állítólag visszaküldték, gyakorlatilag meg eltűnt... Egy időben itt ez annyira általánossá vált, hogy egy vidéki barátom címére kellett mindent rendelnem (ott nem tűnt el semmi), viszont további futárt kellett fizetnem, hogy eljusson hozzám (GSL, DPD, stb - ezeknél sem tűnt el soha semmilyen csomagom) . Azóta postán kizárólag értékmegjelöléssel küldök bármit is - érdekes módon azok nem szoktak eltűnni. Ha pedig nekem küld valaki, akkor azt kérem, hogy inkább futárral küldje...
Új hozzászólás Aktív témák
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest