Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia!
Igen, legutóbb innen Én estem bele ebbe a lehetetlen dologba...
...ha akarnám se tudnám fordítva ráilleszteni a tandempanelt. Elsőre Én is UNO-val próbálkoztam, mert az volt szimpatikusabb (ne kérdezd, hogy miért) de az itteni Szakik tanácsára inkább átmentem Nano-ra! ...amit újra megköszönnék!
Troll ON: Már csak azt nem értem, hogy a Nano-t miért nem védik így? Troll OFF*******************************************************************************
Ha már itt járok...lenne egy számomra érdekes kérdésem: Egy időrelét szeretnék behelyettesíteni Nano-val! A feladata pedig a következő lenne:
A tápfesz megjelenése után figyelné az egyik analóg bemenetét, ami alaphelyzetben zárt lenne és ekkor az egyik kimenetét azonnal aktiválná...ha viszont megszakad az analóg bemenet, akkor az előre felprogramozott idő (kb 2mp.) lejárta után lekapcsolna a kimenet és egy másik kimenet aktiválódna addig, míg a bemenet ismét zárt lesz...(most jön a csalafintaság) ...ha a bemenet kontaktusa megszakad, de még a 2mp. letelése előtt visszaáll, akkor marad minden a kiindulási értéken. Igazából egy ejtéskésleltetést kellene megoldani! Gondolom, hogy a Delay -parancs használatával kellene operálni, de mivel teljesen kezdő vagyok a programozásban, így a jártasabb kollégák segítségét kérném.
A konkrét feladat az lenne, hogy az itthoni IBC-tartályom minimális vízszintjét szeretném figyelni ezzel, mert a merülőszivattyú úszója már akkor lekapcsol, amikor még legalább 250Liter esővíz még a rendelkezésemre állna! A szivattyút azért használom, mert a kert végén szintén van egy IBC, amibe' át szoktam pumpálni a megfelelő mennyiséget és onnan fogok öntözni. A merülőszivattyút kivenném a tartályból és az IBC-leeresztő csapjára kötném azzal a vékonyfalú, műanyag adapterrel, ami hozzá járt eredetileg! Az adapterbe beleépítenék egy mágneses úszót, ami jelet adna az adapter külső felületén elhelyezett reedcsőnek. Egyik IBC-t sem szeretném (még) megfúrni a szintérzékelések miatt, ezért akarok saját érzékelőket gyártani...de ez lenne a legapróbb problémám! Remélem, hogy érthető lenne a feladatom?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest