- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Androidos fejegységek
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia!
Igen, legutóbb innen Én estem bele ebbe a lehetetlen dologba...
...ha akarnám se tudnám fordítva ráilleszteni a tandempanelt. Elsőre Én is UNO-val próbálkoztam, mert az volt szimpatikusabb (ne kérdezd, hogy miért) de az itteni Szakik tanácsára inkább átmentem Nano-ra! ...amit újra megköszönnék!
Troll ON: Már csak azt nem értem, hogy a Nano-t miért nem védik így? Troll OFF*******************************************************************************
Ha már itt járok...lenne egy számomra érdekes kérdésem: Egy időrelét szeretnék behelyettesíteni Nano-val! A feladata pedig a következő lenne:
A tápfesz megjelenése után figyelné az egyik analóg bemenetét, ami alaphelyzetben zárt lenne és ekkor az egyik kimenetét azonnal aktiválná...ha viszont megszakad az analóg bemenet, akkor az előre felprogramozott idő (kb 2mp.) lejárta után lekapcsolna a kimenet és egy másik kimenet aktiválódna addig, míg a bemenet ismét zárt lesz...(most jön a csalafintaság) ...ha a bemenet kontaktusa megszakad, de még a 2mp. letelése előtt visszaáll, akkor marad minden a kiindulási értéken. Igazából egy ejtéskésleltetést kellene megoldani! Gondolom, hogy a Delay -parancs használatával kellene operálni, de mivel teljesen kezdő vagyok a programozásban, így a jártasabb kollégák segítségét kérném.
A konkrét feladat az lenne, hogy az itthoni IBC-tartályom minimális vízszintjét szeretném figyelni ezzel, mert a merülőszivattyú úszója már akkor lekapcsol, amikor még legalább 250Liter esővíz még a rendelkezésemre állna! A szivattyút azért használom, mert a kert végén szintén van egy IBC, amibe' át szoktam pumpálni a megfelelő mennyiséget és onnan fogok öntözni. A merülőszivattyút kivenném a tartályból és az IBC-leeresztő csapjára kötném azzal a vékonyfalú, műanyag adapterrel, ami hozzá járt eredetileg! Az adapterbe beleépítenék egy mágneses úszót, ami jelet adna az adapter külső felületén elhelyezett reedcsőnek. Egyik IBC-t sem szeretném (még) megfúrni a szintérzékelések miatt, ezért akarok saját érzékelőket gyártani...de ez lenne a legapróbb problémám! Remélem, hogy érthető lenne a feladatom?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest