Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
doberman
üzenetére
Szia!
Írok egy rövid privátot. Remélem, hogy lesz időd elolvasni!

Janos250!Nem köveznek meg! Nem "hittéríteni" jöttél, hanem mutattál/mutattatok -egy jó/jobb- alternatívát, amit mások nevében is csak megköszönni tudok!
Mivel kezdő vagyok, minden jótanács jól jön!*****************************************************************************
Valami éppen lehet a módosításokkal, de csak annyit értem el eddig, hogy a kijelzőn nem csak az egysoros "telikarakteres" kiírás látható, hanem mindkét sorban mindenféle karakterek jelennek meg és lassan scrolloznak jobbra!
Nyilván nincs messze a helyes megoldás, de jelenleg több a befektetett energia, mint az eredmény!
Powerbankos betáp esetén sem lett semmi változás (sem az eredeti bekötésekkel, se a módosítottal)
Ezután keresni kezdtem a NET-en megoldásokat az l2c-s LCD-hez, de működő programot nem (csak valami visual...-os programozási eljárásút, amit még sohasem láttam
) találtam! Végül már golyózott a szemem és felfüggesztettem a Nano-s megoldások aznapi keresését! 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nyilván nincs messze a helyes megoldás, de jelenleg több a befektetett energia, mint az eredmény!
Powerbankos betáp esetén sem lett semmi változás (sem az eredeti bekötésekkel, se a módosítottal)
ekkold