Hirdetés
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
valkesz93
csendes tag
Sziasztok,
Tavaly osszeraktam egy ontozorendszert, egy magnesszelep vezerlesebol allt az egesz, de egeszen jol vegezte a rendszer a dolgat. Az egyetlen dolog amit nagyon nem szerettem benne, hogy fugott a 240V-os halozattol, es iden ezen szeretnek javitani.
Elkezdtem utananezni a napelemeknek, de kicsit elakadtam nyilvan tudas hianya miatt.
Van egy alap koncepciom, de meg nem rendeltem be hozza a komponenseket, mert nem vagyok benne biztos, hogy mukodo kepes lenne, remelbem ebben tudtok segiteni.
Adott lenne egy 12V korul napelem erre kotnek ra egy 5A MPPT Solar Panel controllert(ezeket neztem ki: [link] [link] ) tudom hogy ezek nem a legjobbak, de kiserletezni szeretnek es lehetoleg olcson kihozni. Ennek a kimenetere kotnek ra 3db 18650 lip akksit egy BMS tarsasagaban.
A rendszeremet az MPPT solar controller kimenetere kotnem ra, ugyan oda ahova a az akksit is, ennek van barmifele hatranya?
AZ MPPT-ben onmagaban is van egy "akksi tolto egyseg" mely tudomasom szerint pl 12.6 voltnal nem toltene tovabb az akku pakkot, de azzal mar fokep nem vagyok tisztaban, hogy a BMS kimeneti oldalan ami az MPPT-hez csatlakozik milyen feszultseget mutat, mindig a cellak ossz feszultseget mutatja? es igy kizart, hogy megzavarja a MMPt erzekelojet?
Ha valaki segitene, elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS routerek
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- BMW topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Sappire Radeon 9550 256mb dobozos!
- Sapphire Radeon Hd 3650 512mb agp dobozos
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Bomba ár! HP EliteBook mt44 - Ryzen PRO 3 I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold