Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
válasz
Janos250
üzenetére
Tehát gyakorlatilag a problémára nincs direkt, tisztességes, csak közvetett, trükkös megoldás. Nem pinheader-t akarok tenni, hanem drótot.
Ez egyszerűen hihetetlen számomra, tényleg én vagyok az első, aki ezzel a kérdéssel szembesül?OFF OFF: ugyanilyen értetlenséggel állok szemben azzal az elképesztő dologgal is, hogy hét évtizede léteznek magas szintű programozási nyelvek, de egy kódrészlet kiiktatása még mindig nem megoldott dolog. Mert az ún. komment ugye ugyanazt csinálja, de szemantikailag teljesen más. A kiiktatott kódrészlet nem NEM KOMMENT, pont. Hanem valami teljesen más, kötött szintaktikával stb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hardcore café
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPad topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez egyszerűen hihetetlen számomra, tényleg én vagyok az első, aki ezzel a kérdéssel szembesül?
ekkold