Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
Gergosz2 #1385 üzenetére
Én valami ilyesmi shield-re gondoltam. Pici modulokat szoktam venni PIC-ekhez is, de ugye az általában vezetékkel csatlakozik az alappanelhez, én meg nem nagyon szeretem ha "lógnak" a modulok. Ilyen fedpanelből, meg még csak az LCD panelt találtam meg ebay-en is, de akkor még keresek tovább.
"Gondolom azért keresed az ilyen boardokat mert PIC-es cuccoknál gyakran találkozik vele az ember."
Épp az, hogy a PIC-ekkel nem találkozom ilyenekkel, ott csak valamiért próbapanelen lehet építkezni ha nem vásárol vagy épít az ember magának ezekhez hasonló fejlesztőpanelt. Ebay-en van egy-két hasonló PIC-re, de az is drága.
Valamiért nagyon felkapták az AVR-eket, pedig szerintem a PIC picivel komolyabb MCU. Kár, hogy ahhoz nem csináltak arduino támogatást, mert akkor talán az is elterjedt volna jobban a basic felhasználók körében is, és akkor azokhoz is olcsó lenne minden.(#1387) tvamos: Tényleg az Atmel Studio! Fél éve azt próbáltam feltelepíteni, de mindig hibát dobott ki.
Gondolom fontos lehet, hogy települjön ez is.
Az Atmel Studio-hoz arduino nyelv támogatás nem létezik?Köszi nektek a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest