Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
maestro87
üzenetére
Nekem nincs különösebb bajom a fordítóval. Elvileg támogat más fordítókat, egyszer én is utána olvastam de valamiért abbahagytam. Igazából néha tényleg jól jönne egy kicsit jobban strukturált ablak meg stb, de mondom megszokja az ember.
A nyelv elviileg C vagy ahhoz valami nagyon hasonló. Ha az megy akkor itt semmi gond sem lesz.
Ilyen shield-ek (vagy micsodák) nincsenek ebay-en amit egyben rá lehet tenni a fejlesztőpanelra, és tartalmaz minden földi jót (buzzer, ledek, gombok, infra stb)?
Jesz. Van itt minden mi szem szájnak ingere. Gondolom azért keresed az ilyen boardokat mert PIC-es cuccoknál gyakran találkozik vele az ember. Itt is biztos van ilyen , személy szerint nekem nincs.
Felmész ebayre és rákeresel az arduino vagy arduino shiled kifejezésekre. Persze emellet még kismillió féle cucc van hozzá.
Gyakran szoktam azt is csinálni, hogy átbújom azon eladók kínálatát akitől gyakran szoktam vásárolni. Pl ez az eladó teljesen korrekt, megbízható, sokat vettem már tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold