Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Sziasztok!
Befejeztem az GPS projektem, amit már többször taglaltam itt.
Szerencsére a pontosság nagyon jó lett! Sík terepen jó időben 0-1m közötti. Meglepően pontos. 200-300m-re teszteltem, a 200 és a 300m-es távot is mindig ugyan oda jelzi.Semmi extrát nem használok, sima Neo M8N (valszeg hamis) és egy külső antenna.
Számítok rá hogy rossz időben, felhős éggel drasztikusan rosszabb lesz az eredmény, de eddig mindig jó idő volt

Egy kérdés maradt hátra: Az ARduino 1-2 másodpercenként frissíti csak a távolságot. Ugye egy kijelzőn nézem hogy éppen mennyit ment az eszköz, és csak 1, de inkább 2 másodpercenként frissül a távolság. Ezt lehet valahogy gyorsítani? Arduino Mega-t használok és annak a Serial3-as portját. Illetve még használom mellette a Serial1-et is.
Ez így normális, vagy esetleg programozási hiba? Esetleg eszköz a szűk keresztmetszet?
Tervezem hogy méret miatt ESP32-re váltok, esetleg ezzel gyorsabb lehet a frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- DJI SPARK SUNRISE YELLOW DRONE SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold