- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Sziasztok!
Befejeztem az GPS projektem, amit már többször taglaltam itt.
Szerencsére a pontosság nagyon jó lett! Sík terepen jó időben 0-1m közötti. Meglepően pontos. 200-300m-re teszteltem, a 200 és a 300m-es távot is mindig ugyan oda jelzi.Semmi extrát nem használok, sima Neo M8N (valszeg hamis) és egy külső antenna.
Számítok rá hogy rossz időben, felhős éggel drasztikusan rosszabb lesz az eredmény, de eddig mindig jó idő volt

Egy kérdés maradt hátra: Az ARduino 1-2 másodpercenként frissíti csak a távolságot. Ugye egy kijelzőn nézem hogy éppen mennyit ment az eszköz, és csak 1, de inkább 2 másodpercenként frissül a távolság. Ezt lehet valahogy gyorsítani? Arduino Mega-t használok és annak a Serial3-as portját. Illetve még használom mellette a Serial1-et is.
Ez így normális, vagy esetleg programozási hiba? Esetleg eszköz a szűk keresztmetszet?
Tervezem hogy méret miatt ESP32-re váltok, esetleg ezzel gyorsabb lehet a frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- ASUS routerek
- Milyen processzort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Horgász topik
- Ford topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold