Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Sziasztok!
Befejeztem az GPS projektem, amit már többször taglaltam itt.
Szerencsére a pontosság nagyon jó lett! Sík terepen jó időben 0-1m közötti. Meglepően pontos. 200-300m-re teszteltem, a 200 és a 300m-es távot is mindig ugyan oda jelzi.Semmi extrát nem használok, sima Neo M8N (valszeg hamis) és egy külső antenna.
Számítok rá hogy rossz időben, felhős éggel drasztikusan rosszabb lesz az eredmény, de eddig mindig jó idő volt
Egy kérdés maradt hátra: Az ARduino 1-2 másodpercenként frissíti csak a távolságot. Ugye egy kijelzőn nézem hogy éppen mennyit ment az eszköz, és csak 1, de inkább 2 másodpercenként frissül a távolság. Ezt lehet valahogy gyorsítani? Arduino Mega-t használok és annak a Serial3-as portját. Illetve még használom mellette a Serial1-et is.
Ez így normális, vagy esetleg programozási hiba? Esetleg eszköz a szűk keresztmetszet?
Tervezem hogy méret miatt ESP32-re váltok, esetleg ezzel gyorsabb lehet a frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest