-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg itt valakinek tapasztalata Nordic és/vagy Texas Instrument BLE mikrokontrollerekkel? Gondolok itt CC2650 és nrf52840-re például. Van egy elég nagy projektem, amit korábban ESP32-vel készítettem el Arduino környezetben, de muszáj lesz kisebb fogyasztású utód után néznem. A CC2650-et próbáltam a napokban, be kell valljam a TI nálam nagyon mélyre került, miután a kétéves példa alkalmazásokat csak az akkori CCS, Compiler és BLE Stack verzióval tudtam lefordítani... Rengeteget szenvedtem vele, plusz számomra nevetséges, hogy nincs egy basic, egyszerű out-of-the-box példatár, amiből könnyen lehetne copy-pastelni. A Nordicot tervezem kipróbálni legközelebb.Az is érdekelne, ha valaki adna tippeket, hogy miből kupáljam magam ki beágyazott programozásban. Egyetemi anyagok, könyv címek jöhetnek angolul is. Az alapok megvannak, de mondjuk callbackek, RTOS taskok írása nem menne fejből, ezeket szeretném alaposan átvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Reklámblokkolók topikja
- Futás, futópályák
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest