-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg itt valakinek tapasztalata Nordic és/vagy Texas Instrument BLE mikrokontrollerekkel? Gondolok itt CC2650 és nrf52840-re például. Van egy elég nagy projektem, amit korábban ESP32-vel készítettem el Arduino környezetben, de muszáj lesz kisebb fogyasztású utód után néznem. A CC2650-et próbáltam a napokban, be kell valljam a TI nálam nagyon mélyre került, miután a kétéves példa alkalmazásokat csak az akkori CCS, Compiler és BLE Stack verzióval tudtam lefordítani... Rengeteget szenvedtem vele, plusz számomra nevetséges, hogy nincs egy basic, egyszerű out-of-the-box példatár, amiből könnyen lehetne copy-pastelni. A Nordicot tervezem kipróbálni legközelebb.Az is érdekelne, ha valaki adna tippeket, hogy miből kupáljam magam ki beágyazott programozásban. Egyetemi anyagok, könyv címek jöhetnek angolul is. Az alapok megvannak, de mondjuk callbackek, RTOS taskok írása nem menne fejből, ezeket szeretném alaposan átvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Honor 400 Pro - gép a képben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Túra és kirándulás topic
- Kuponkunyeráló
- Hisense LCD és LED TV-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest