Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen házat vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Gigabyte alaplap topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg itt valakinek tapasztalata Nordic és/vagy Texas Instrument BLE mikrokontrollerekkel? Gondolok itt CC2650 és nrf52840-re például. Van egy elég nagy projektem, amit korábban ESP32-vel készítettem el Arduino környezetben, de muszáj lesz kisebb fogyasztású utód után néznem. A CC2650-et próbáltam a napokban, be kell valljam a TI nálam nagyon mélyre került, miután a kétéves példa alkalmazásokat csak az akkori CCS, Compiler és BLE Stack verzióval tudtam lefordítani... Rengeteget szenvedtem vele, plusz számomra nevetséges, hogy nincs egy basic, egyszerű out-of-the-box példatár, amiből könnyen lehetne copy-pastelni. A Nordicot tervezem kipróbálni legközelebb.Az is érdekelne, ha valaki adna tippeket, hogy miből kupáljam magam ki beágyazott programozásban. Egyetemi anyagok, könyv címek jöhetnek angolul is. Az alapok megvannak, de mondjuk callbackek, RTOS taskok írása nem menne fejből, ezeket szeretném alaposan átvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold