- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem a dolog egyszerűsége, hanem pont a bonyolultsága miatt gondoltam.
Van a LEGO Spybotics rendszer, jó régi, az eredeti Mindstorms-szal egy idős. Az egyik tulajdonsága, hogy ha van két ilyened, meg tudják egymást keresni infra sugárzók és vevők segítségével, és le tudják egymást lőni. Gyakorlatilag lézerharc, robotokkal.
Érzékeli a másik robot irányát és távolságát. Hátránya, hogy nekem csak egyet sikerült szereznem, csak soros porton át lehet programozni, és csak egy fény és egy ütközésérzékelőt lehet rá tenni, ami eléggé lekorlátozza a lehetőségeket.
Na ilyet szeretnék csinálni, rögtön kettőt is, csak wifi-n keresztül lehetne őket programozni és több szenzort szeretnék rá tenni, amivel a külvilágot érzékelik.
Most éppen ott akadtam el, hogy az esp ir lib csak egy ir receivert fog támogatni, szóval erre kellene még kitalálnom egy multiplexert, amivel egy pin-re 3db ir vevőt rá tudok akasztani...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest