Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem a dolog egyszerűsége, hanem pont a bonyolultsága miatt gondoltam.
Van a LEGO Spybotics rendszer, jó régi, az eredeti Mindstorms-szal egy idős. Az egyik tulajdonsága, hogy ha van két ilyened, meg tudják egymást keresni infra sugárzók és vevők segítségével, és le tudják egymást lőni. Gyakorlatilag lézerharc, robotokkal.
Érzékeli a másik robot irányát és távolságát. Hátránya, hogy nekem csak egyet sikerült szereznem, csak soros porton át lehet programozni, és csak egy fény és egy ütközésérzékelőt lehet rá tenni, ami eléggé lekorlátozza a lehetőségeket.
Na ilyet szeretnék csinálni, rögtön kettőt is, csak wifi-n keresztül lehetne őket programozni és több szenzort szeretnék rá tenni, amivel a külvilágot érzékelik.
Most éppen ott akadtam el, hogy az esp ir lib csak egy ir receivert fog támogatni, szóval erre kellene még kitalálnom egy multiplexert, amivel egy pin-re 3db ir vevőt rá tudok akasztani...
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest