- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
- 

csongi veterán Probléma megoldva, kábel kihúz akksi leszed kábel vissza újra fress és 10 perc és kész. 
 Egyébként létezik olyan alkalmazás ami akksi karbantartást végez, vagy újat venni érdemes?
- 

csongi veterán Egy Gt 540-en frissítem az Androidot, saját szoftverével. 69%-nál áll már vagy 15 perce. ez most kiakadt,vagy itt sok időnek kell eltelni? Ha levállasztom akkor gondolom téglásítottam. normális ennyi ideig frissíteni egy telefont? SD és Sim kártya nincs benne független a telefon. 
- 

csongi veterán istnag:Ez is tökéletes megoldás  BDave: 2,3,4-es droid. BDave: 2,3,4-es droid.
- 

csongi veterán Olyan hívás kezelő app van amelyikkel némítani tudom a bejövő hívás alatt a telefont? 
- 

csongi veterán Olyan telefonkönyvet keresek, ami tudja kezelni a két szimkártyás hívást. Vagyis egy számhoz hozzá tudnám rendelni melyik kártya legyen az alapértelmezett amelyikről a hívást kezdeményezze. 
- 

csongi veterán Nekem annyi van hogy importálás vagy exportálás sd kártyára vagy sim kezelése. De hogy konkrétan az új névjegyet hova mentsem olyan nincs. Gsmart 1345 saját tervezésű telefonkönyve. 
- 

csongi veterán Nekem nincs mentési beállítási lehetőség. Elmenti és kész. Töltsek valami telefon könyv appot? Melyiket javasoljátok? 
- 

csongi veterán Ezt nem értem.Felveszek egy új névjegyet de nem jelenik meg a telefonkönyvbe. Ha keresem akkor sem, a keresés végekor előjön egy szöveg keresés az összes névjegyben Ekkor megtalálja. Miért ne jelenik meg alapból? 
- 

csongi veterán Igen gyári állapot  
 Tegnap este rászabadult az egyik barátom, teipakolta minden akármivel, meg skinnel vagy mikkel ..szóval vissza állítás Pár dologra lenne szükségem csupán. 
 Normális ingyenes zene-videó lejátszó
 PDF nézegető.
 Olyan programra ami a kijelzőt felébreszti valamelyik kijelző gombbal, hogy ne kelljen a tetején a hardveres gombot nyomkodni. És le is tudjam zárni a kijelzőt vele.
 kb ennyi lenne 
- 

csongi veterán Hogyan lehet újra indítani teljes reszeteléssel? Úgy hogy egy teljesen friss állapotra kerüljön? 
- 

csongi veterán Képernyő feloldásnál ki lehet valahogy kacsolni az,t hogy ne rezegjen a telefon? 
- 

csongi veterán Heti rendszerességgel mentettem a telefonszámokat,mert egy csomó adat volt ami gyorsabb könnyebb volt begépelni pc-n mint a telefonba. egyszer én is szívtam emiatt  
 Régen használtam, akkor elfogadható volt, azért kérdeztem mert lehet 2,3,4-nél már nincs is igazán értelme.
- 

csongi veterán Ez sikeresen megtörtént. Minden névjegy exportálva és google fiók sem kellett hozzá    
 Melyik taskillert érdemes használni, ha egyáltalán érdemes?
- 

csongi veterán A VCF-et ismeri az android ugye? Mert van lehetőség abban is menteni a névjegyeket. 
- 

csongi veterán Istenem, hagyjuk már ezt a xart. Tudom mi az internet tudom mitől fosztom meg magam stb stb. Ezt nem szeretném feltolni a netre. Aki ezt nem tudja megemészteni az mennyen az off topicba és ott megbeszélhetjük a miérteket.A kérdésem elhangzott, erre pár választ kaptam a többi meg csak cinikus majdnem sértegető hangnemű véleményezés volt. Ezeket ha jól emlékszem nem kértem. Úgy hogy zárjuk már ezt le. Ha valaki továbbra is ezen csámcsog szívesen elbeszélgetek vele privátban. 
 Offolást befejeztem. És ha van kedve egy adminnak nyugodtan takaríthatja ezeket a nem ide való hsz-ket.
- 

csongi veterán A telefon könyvet lementettem a c6712-ről. Az android ismeri az spb kiterjesztést? Vissza tudom olvastatni vele? 
- 

csongi veterán Sziasztok! 
 Valamikor régen volt Androidos telefonom. ,6-os verzióban.
 Most újra vissza térek, és 2,3-as verzió lesz. Van valahol Magyar nyelvű összefoglaló mi is változott azóta programban? Egy kicsit szeretném felfrissíteni a tudásom. Előre is köszi.
Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

csak épp ritkán látogatott
 csak épp ritkán látogatott  
							 BDave: 2,3,4-es droid.
 BDave: 2,3,4-es droid.