- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #20833 üzenetére
eseményt nem lehet hozzáadni a pro-ban sem, viszont itt kiírja az esemény megnevezése elé, hogy pl.all day vagy hogy hánykor kezdődik. azt nem írja, hogy meddig tart.
dokee78: pontosan nem tudom miben különbözik, de gondolom "csak" a személyreszabhatóságban. pl a pro-ban kiválasztható melyik naptárt mutassa, milyen színű legyen a szöveg, az elválasztó vonal, a dátum, hol helyezkedjen el a naptár és hol a feloldócsúszka, milyen legyen az időjáráskijelző betűszíne, stb.
-
thesound
addikt
válasz
petipetya #20631 üzenetére
Spare Parts
Mintha ez tudná, de most nincs fent... -
r4z
nagyúr
válasz
petipetya #20437 üzenetére
a Milestone nem kompatibilis az Earth-el.
Ez mekkora baromság. Köszönjük, Gugli
Mindenesetre itt az 1.2.1-es verzió: Mediafire link (nem warez, az Earth ingyenes program lenne a kompatibilis készülékeken)
-
aggleány
addikt
válasz
petipetya #20150 üzenetére
Látom, elkéstem, már megkaptad a választ.
Szívesen, jó dolog, ha esetleg valahol elmegy a net, és a kép alapján rögtön látod, hogy hol van az utolsó hsz-ed. Tegnap szegény domenatort le petipetyáztam.
Olyan lett az avatarja, mint a Tiéd, és csak a képet néztem. Ha elakadsz valahol, írj nyugodtan priviben, szívesen segítek.
-
ko9
addikt
válasz
petipetya #20150 üzenetére
Ebben le van írva minden, látom ezt linkelték már. Az elején vannak lépések. Azt a 3 lépést végig kell zongorázni.
Érdemes ezt is átolvasni. -
válasz
petipetya #20065 üzenetére
PicSay - Photo Editor:
" Ismerem, egyedül az zavar benne hogy túlságosan lekicsinyíti a szerkesztett kép méretét."
Hát nem tudom, telefonon játszani szerintem bőven elég.
Nekem egy 2048X1536 pixeles képet konvertált le 1024X786-ra ugyan is ez a felső határ.
Na most ez egy átlag monitoron se nagyon mutatna kevesebbet, ha nem nagyítod a képet.A marketen olvashatni róla olyat, hogy pixelessé teszi a képet, ez egy pancser első tapasztalat, természetesen, ha a legkisebb felbontást választja, akkor érezhető a minőség romlás. De nem áll szándékomba védeni ezt az alkalmazás, mindenki a számára színpatikus megoldást használja.
-
chab7
addikt
válasz
petipetya #19986 üzenetére
Nem ezt mondom én is
De attól még hozzátehetem, hogy még ettől is lehet jobb. (És lesz is a folytatással.)(#19995) aggleány: Ami javaslatokat, észrevételeket írok azt nem bántónak szánom, hanem építőnek
de szerintem nem kell mondanom, mert úgyis tudod. Megfogadni meg sosem kell, csak ha érdemes. De ezt is tudod te úgyis, úgyhogy nem szaporítom a szót. Folytasd csak tovább a jó munkát
-
PaFec
aktív tag
válasz
petipetya #19848 üzenetére
Ha már a blokkolásnál tartunk. Nekem olyan kellene, amiben betudnám állítani azt hogy bejövő hivásokat irányítsa át egy adott telefonszámra, kivétel a kedvenceket, de az átirányított hívásokat nekem jelezze nem fogadott hívásként.
Bár ez nem blokkolás hanem átirányítás, de szükségem lenne ilyenre. Ha valaki ismer ilyet, ossza meg. Előre köszi.Üdv.
-
Necc
addikt
válasz
petipetya #19784 üzenetére
Kosz, de sajnos az se az amit kerestem, de ido kozbe feltalaltam a spanyol viaszt: kirakom az altalam hasznalt programok ikonjait az asztalra es rabokok. Ha nem fut elinditja, ha fut ugyis az aktualis allapotahoz visz.
----------------------------------------------------
Viszont lenne meg 1 dolog: olyan zenelejatszot es kepnezegetot keresek, ahol kivalasztom a konyvtarat, es abbol tudom lejatszani az adott mediumot (olyasmit mint pl. a PC-s winamp, ahol megfogom a konyvtarat, drag&droppal bedobom a playlistben es elkezdi jatszani a mappaban es almappaban talalhato osszes zenet).
Sajnos ez a "x@rjuk az osszes zenet/kepet/videot egybe ami a telefonon barhol talalhato" mentalitas azota nem tetszik, miota bevezettek, es a kitalalojat fa testapoloval 'apolnam' minden aldott napTalaltam ilyen zenelejatszot, viszont a programozoja a legnagyobb idiota a vilagon, ugyanis kozonseges, normal prioritasu app-kent kezeli a rendszer, es ha kb. 5 percnel tovabb van a hatterben, vagy ha eppen vege van a zeneleszamnak, akkor a rendszer automatikusan bezarja.
-
petipetya
nagyúr
-
elfelejtette
veterán
-
petipetya
nagyúr
-
bb.bocs
őstag
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #18824 üzenetére
témák vannak rá. sőt, lehet több témát kombinálni, ha egyikből pl csak a dock, a másikből az ikonok tetszenek.
gyári widgetek nincsenek hozzá, de pl van sense téma (én még nem próbáltam) abban lehet hogy van valami ilyesmi widget. De olyan eemberek, sms, stb widgetet le lehet tölteni a marketről bármilyen launcherhez mint ami a Sense.ben van alapból.
Viszont elképesztően gyors launcher az ADW EX
én nagyon szeretem
pl az app drawerben a vízszintes görgetésre ha állítod, az valami embertelen gyors
a GO EX app drawerje ehhez képest csigabiga
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #18692 üzenetére
ezt csak mi értjük ketten RazorGTR1-vel
a lényeg hogy próbáltak a Desire fórumban páran rootolásra csábítani és ellenálltam
és azzal hogy találok olyan appokat, amik lehetővé teszik a telónak rootlás nélküli bizonyos szintű testreszabását (amihez általában root kell), talán páran meggondolják mégegyszer hogy rootoljanak-e
-
RexpecT
addikt
válasz
petipetya #18506 üzenetére
Én egy dolog miatt nem preferálom se ezt sem az amazon alkalmazását, mégpedig a fentebb leírt dolog miatt, hogy nem jelenik meg a market telepített alkalmazások között.Gondolom azért updatelni lehet, de csak manuálisan.
Tényleg azt valaki elárulná, hogy miért preferálják egyesek az appbrain.com-ot?
-
chab7
addikt
válasz
petipetya #18422 üzenetére
3.1.3-ról most 3.1.5-re frissült.
Olvasom a sok sírást hogy lassú. Nekem jól ment eddig mindegyik verzió. (Kivéve mikor az accountot mentésből állítottam vissza, na akkor nem töltött semmit. FR, megadva kézzel és mint a villámHa esetleg akiknek akad, és mentésből lett az account visszaállítva, akkor amiatt van. )
-
chab7
addikt
válasz
petipetya #18348 üzenetére
..."Titanium Backup"...
(Mondjuk nem jövök rá miért ellenzik egyesek a rootolást.)
(#18349) Schuey: elhiszem, tudom miről beszélsz. Na a lényeg hogy nem kell félni, csak mindent okosan kell csinálni. (Főleg nekünk kevésbé vagyonosoknak.)
Sok sikert a készülékszerzéshez. -
aggleány
addikt
válasz
petipetya #18346 üzenetére
Tudom.
Sajnos akkor jutott eszembe, amikor már félig belaktam a ketyerét. Ezért megy nálam nehezen a frissítés is. Minden a helyén van, szépen mappákban, sorba rendezve téma szerint stb. Nehezen szánom rá magam, hogy újra elkezdjem a dolgot.
Fent van rengeteg Live Wallpaperem, vagy 100 betűtípus, és ezeket mindet egyesével kell installálni, hogy a többi appról ne is beszéljek.
Ha letörölném az Operát, szerinted előbújna a gyári böngésző?
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #14408 üzenetére
Ma megint a jegyzeteket sasoltam a Market-en, mivel egy szebbet kerestem a jelenleginél. Így találtam rá a
Task List - ToDo List nevű alkalmazásra. Ugyanazt tudja mint az előző, csak itt szebb a téma, remekül illeszkedik a fekete értesítési sávhoz.
jegyzet
-
RootRulez
félisten
válasz
petipetya #18008 üzenetére
Beállítottam még tegnap innen, de csak nem akart menni. Utána mondta valaki, hogy mobilnetet engedélyezzem (nem tudtam mirefel) Szal adatforgalom engedve (wifi azelőtt is ment) és megkaptam.
Nem tudom mi az összefüggés, talán letiltja az MMS APN-jét is amikor kikapcsolom az energia gazdálkodás widgettel a mobilnetet?
-
pingwin011
aktív tag
válasz
petipetya #17860 üzenetére
Köszönöm!
Ezzel a programmal már találkoztam, de azt gondoltam, hogy csak vágni lehet.
Többieknek is köszönöm! Azzal még nem próbálkoztam, hogy sd kártyán hozzak létre ilyen mappát. egyébkébt én is astroval próbálkoztam, leástam a telefon memóriájáig, de ott nem engedte a paste funkciót. Mindegy, ahogy látom van alternatíva bőven! Köszönöm még egyszer!
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
petipetya #17591 üzenetére
Most nincs nálam a teló, de elég sokat szívtunk vele. Beállítottuk, hogy alapértelmezett művelet: hívás, odarakja a kis ikont, működik, de amint beállítunk másikat, eltűnik az ikon...
A névjegyek között egyesítve vannak az ugyanolyan névjegyek?
Ezt viszont nem értem...
Hogyhogy ugyan olyan névjegyek? Hogyhogy egyesítve?
Van a widget, oda berakok egy nevet (pontosabban 9-et), rákattintok, akkor - beállítás után - hívnia kellene. Csinálok mégegyet, oda is berakom a 9 nevet (másik 9-et) beállítom az Sms-t, és nem működik ez sem.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged