- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
cseppelcs
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Kis segítséget szeretnék kérni a Google Maps-l kapcsolatban. Az lenne a gondom, hogy úgy szeretném használni, hogy ne navigáljon csak mutassa az utat. A gondom az, hogy ekkor nem hagyja bekapcsolva a kijelzőt hanem az alap android beállítás szerint kikapcsolja annyi idő múlva amennyire be van állítva "tétlenségkor". Sajnos nem találtam meg a beállítási lehetőséget hiába kerestem.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
Sziasztok!
A mentéses progikérdésemre válaszolva
2 programot találtam arra, hogy hogyan lehet szinkronizálni a tartalmat FTP-vel.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány #18411 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget, sikerült. GMailban a név szerkesztéséhez beírtam, hogy első: Kovács, Utolsó: Zsolt, majd a telefonban a lista rendezési elve: utónév, nevek megjelenítési módja: először a keresztnév. Ezek után jó helyre jól jelenítette meg. Akkor az névjegyszerkesztésnél az első az pontosan mit takar? Magyar nyelvben úgy gondoltam, hogy a családnév, de akkor ezek szerint nem. Hogyan lenne érdemes akkor átszerkeszteni, mert ha kijön egy újabb frissítés ahol mondjuk az "első" helyett az lesz, hogy utónév akkor újra bohóckodhatok az összes névjeggyel...?
thx, bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány #18405 üzenetére
Szia!
Félreértettelek, elnézést. Addig eljutottam, hogy megtaláltam a "lista rendezési elve" részt. Most a következő képen néz ki: ha utónévre rendezem akkor a Zsolt, Kovács név lesz kiírva csak a "z" betűnél, ha a vezetéknévre van rendezve akkor is Zsolt, Kovács van kiírva csak a "k" betűnél. Elég fura.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
aggleány #18403 üzenetére
Szia!
Sajnos nincs annyi időm, hogy az összes hozzászólást elolvassam. Megpróbálok azért visszalapozni és beleolvasni, de nem megy mindig. LG Optimus 2X a készülék amim van. Sajnos a saját topicjában nem kaptam választ ezért jöttem ide a nagy közösbe. Igazából nekem a legjobb az ha puritán a kinézete a "desktopnak" mert én úgy szeretem ezétr kérdeztem, hogy gyárilag hol lehet ezt beállítani. Akkor ezek szerint kevés a 2.2 hozzá így meg kell várni a frissítést a készülékemhez...
bye
-
cseppelcs
csendes tag
válasz
atillaahun #18400 üzenetére
Szia!
Köszönöm. Csak mivel van szerver ahol "korlátlan" hely van így úgy gondoltam, hogy oda szinkronizálhatna valamilyen program. Sajnos amit eddig néztem egyikben sem volt ilyen. A Titanium media sync leírásában láttam FTP-t de ahogy megnéztem ott sem találtam az FTP-t, ezért írtam, hogy lehet én vagyok a béna. Azért még keresek, nem adom fel.
Névjegyzék: nekem 2.2 Android van a telefonon és a gmailos címtárba beállítom, hogy pl. vezetéknév: Kovács, keresztnév: Zsolt akkor a webes felületen jól rendezi de a telefonon Zsolt, Kovács lesz az eredmény. Az újabbakban (2.3.x) már javították ezt a hibát?
bye
-
cseppelcs
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Olyan programot keresek ami a telefonról (zene, képek, sms, stb.) csinál mentést FTP-n keresztül egy távoli számítógépre (lehet fizetős progi is csak működjön).
Illetve még arra lennék kíváncsi, hogy a 2.2-s android gyári névjegyeinél hogyan lehet azt beállítani, hogy a családnév szerint rendezze a neveket.
Köszi előre is a segítésget.
bye
-
cseppelcs
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári névjegyeknél hogyan lehet beállítani, hogy a telefonban is előre vegye a családnevet ahogyan a gmail címtárában van.
bye
Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Disney+
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest