- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
cseppelcs #18406 üzenetére
Nincs ott még másik is (ugyanabban a pontban), amit át lehetne állítani arra, hogy az utónév legyen elöl? Az én telómon két helyen kellett előretenni az utónevet ahhoz, hogy jó legyen.
janes74
Pont ezért írtam, hogy szerinte még nincs?
Igen, én is figyeltem, hogy javul az ízlése telefonügyben.
-
atillaahun
veterán
válasz
cseppelcs #18402 üzenetére
Leírása szerint még a Realsync is tud FTP-t kétoldalúan szinkronizálni. Nem próbáltam eddig.
Ami a névjegyeket illeti, szerintem elég ügyes az Android e tekintetben, a második beállítás kell neked, csak mellé még azt is állítsd be melyik név szerepeljen elől.
Nálam ez egy külön beállítás a rendezési elv alatt. -
atillaahun
veterán
válasz
cseppelcs #18372 üzenetére
Dropbox-ra tudsz bármit backupolni, 2 GB-ig ingyenes, afelett is bővíthető ajánlásokkal. ES File Explorer-rel lehet róla bármit stream-elni (lejátszani, megnyitni, akár szerkeszteni is), Dropsync pedig tud kétoldalú valós szinkront Androidra. Igaz, hogy 3 külön program, de azért elég hasznos, legalábbis nekem.
Ja igen, ha még az erdeti Dropbox-ot is felrakod, bármit meg tudsz osztani, közvetlenül letőlthetővé tenni, kilinkelni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest