Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
cseppelcs #18406 üzenetére
Nincs ott még másik is (ugyanabban a pontban), amit át lehetne állítani arra, hogy az utónév legyen elöl? Az én telómon két helyen kellett előretenni az utónevet ahhoz, hogy jó legyen.
janes74
Pont ezért írtam, hogy szerinte még nincs?
Igen, én is figyeltem, hogy javul az ízlése telefonügyben.
-
atillaahun
veterán
válasz
cseppelcs #18402 üzenetére
Leírása szerint még a Realsync is tud FTP-t kétoldalúan szinkronizálni. Nem próbáltam eddig.
Ami a névjegyeket illeti, szerintem elég ügyes az Android e tekintetben, a második beállítás kell neked, csak mellé még azt is állítsd be melyik név szerepeljen elől.
Nálam ez egy külön beállítás a rendezési elv alatt. -
atillaahun
veterán
válasz
cseppelcs #18372 üzenetére
Dropbox-ra tudsz bármit backupolni, 2 GB-ig ingyenes, afelett is bővíthető ajánlásokkal. ES File Explorer-rel lehet róla bármit stream-elni (lejátszani, megnyitni, akár szerkeszteni is), Dropsync pedig tud kétoldalú valós szinkront Androidra. Igaz, hogy 3 külön program, de azért elég hasznos, legalábbis nekem.
Ja igen, ha még az erdeti Dropbox-ot is felrakod, bármit meg tudsz osztani, közvetlenül letőlthetővé tenni, kilinkelni.
Aktív témák
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő