- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #18321 üzenetére
Megint jegyzet alkalmazást váltottam, a választás a
Note Everything Pro-ra esett.
Eddig különböző fülek alatt voltak a jegyzetek (vásárolni, jegyzetek, torrent stb.), ezeket egy fül alá akartam tenni, mert nem nézegetem végig az összeset. Ezt persze megtehettem volna a régi progival is, de ennél többre volt szükségem:
- Egy közös mappa alatt egy mozdulattal új szöveges jegyzet, lista stb. létrehozása.
- Kép jegyzet létrehozása: ugyanis a vásárlások alkalmával a francnak van kedve keresni a 600 ugyanolyan termék közül, ott a fotó és célirányosan azt kutatom.
- A legfontosabb kritérium pedig az volt, hogy a felső panelen is ott figyeljen némelyik jegyzet. Ugyanis hiába volt meg a teendő, nem csináltam meg vagy csak kinyomtam az értesítőt mert nem tudtam elvégezni, később pedig már nem volt a fejemben. Viszont a felső panelen ott van az ikonja és a teendő, amely egészen addig nem tűnik el, amíg nem végeztem el.Illetve még van pár extra funkció, melyek tetszenek benne:
- A jegyzeteknél a felső panel testreszabható, jegyzet/teendő típustól függően.
- Automatikus backup.
- Az értesítési sávból is egy mozdulattal tudok hozzáadni új jegyzetet/teendőt, melyet a vissza gombbal el is menthetek.Nagyon meg vagyok vele elégedve mivel villámgyors és logikus a felépítése, a plusz funkciók pedig nem bonyolítják túl.
jegyzet
Aktív témák
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - CSAK TÁPRÓL MŰKÖDIK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest