- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
mefistofeles #31708 üzenetére
Ha így állsz a dologhoz, akkor meg sem fogod ismerni az androidot. Szerintem akkor nem ilyen rendszerű teló kellett volna neked, már bocs. Nekem is a jelenlegi telóm az első androidos. De azért szántam rá egy kis időt a megismerésére, majd az ízlésemhez igazításra. Egyébként, ha odafigyelsz és mindent 2x megrágsz, mielőtt megcsinálnád, akkor semmilyen probléma nem adódhat. Azt mondod PC-nél bátrabban alakítgatsz és nyúlsz bele. De szerintem nem úgy születtél, hogy a PC kezelése már a génjeidben volt, hanem azt is elkezdted 1x az alapoktól.
Na szóval nem akarok papolni, odabízom mit csinálsz!
Üdv!U.I.: szedd le a felesleges alkalmazásokat a telódról. Biztos segítenek a telód topikjában, mit hogyan kell. Kii lehet herélni rendesen az a telót, hogy csak azok legyen rajta, amiket effektíve használsz is.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest