Hirdetés
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyomtató topik
- Socket AM4
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
válasz
Probert75
üzenetére
Nem dehogy is te nagyon frankón leírtad. Én vagyok láma (és türelmetlen) a dologhoz. PC-ben otthon vagyok bele is piszkálok mindenbe de ott tudom, hogy mit csinálok és mi lehet a következménye. Andoidban (ez az első androidos telóm) viszont tufa vagyok.
Alapból nem tetszett, hogy eltűntek a parancsikonok, gyorshívó miazmás amit én kiraktam, helyette a twitter szarságot kidobta félképernyősben még a képernyők számát is visszarakta ötre pedig nekem elég három. Én egy letisztult egyedi de egyszerű arculatot akartam, amit biztos meg lehet ezzel is csinálni de lusta lettem volna mindent újra beállítani előhozni, eltüntetni stb. Töröltem és Szerencsére minden visszaállt úgy ahogy a telepítése előtt volt.
Tényleg ha marketből törlök akkor lepucolja rendesen?
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyomtató topik
- Subaru topik
- Socket AM4
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest