- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
Tonchi
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #32136 üzenetére
Na ez nem sok, mindegy én is azt használom, elkezdtem hegesztgetni, hamarosan többet tapasztalhattok:
Eredeti:
Új:
(megnéztem a Maxthon-t, sajnos iszonyat trehány fordítás, és (szerintem) túl csicsa dizájn párosul, így tökmindegy hogy milyen gyors, szerintem nem jó)
-
Tonchi
aktív tag
Van aki közületek Miren Browser-t használ?
-
Tonchi
aktív tag
válasz
szentkuti11 #31541 üzenetére
Simán lehet, hogy rossz verzió van fönt dropboxon, holnap megnézem. Igazából, lehet elérhetősége szűnt meg azóta, mármint ahonnan letöltené. Beszerzek egy új, híresebb számot és rákukkantok, majd írok...
-
Tonchi
aktív tag
válasz
szentkuti11 #31539 üzenetére
Nem, az úgynevezett EQ az csak valami design, és a szám alapján a borító alatt ugrál...
Bár most bevallom, hogy én nem vagyok az EQ-s lejátszók híve, szerintem egy EQ-t jól összerakni csak készülékspecifikusan lehet, tehát magába a romba, vagy az alapértelmezett lejátszóba. Minden telefon minden lejátszó EQ-jára máshogy reagál, így van akinek jó és van akinek nem és ebből születnek a viták...Nálam tökéletesen működik a dalszövegfelismerés. Nem csak az Adele-Someone Like You ismeri föl, kevésbé ismert együttesek számaihoz is talál megfelelőt, bár Lagzi Lajcsit nem próbáltam, de ha több ember jelzi a problémát, akkor megnézem (akár holnap is)
-
Tonchi
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom kit mennyire érdekel, de kedvenc zenelejátszómnak neki ugrottam, ami nem más mint a MIUI-s srácoktól a z univerzális mindenromrajó music player. Régebben RootRulez és Tomi kolléga szépen megmagyarította, csak éppenséggel utána nem működött vagy hibás volt. Na én a napokban elővettem, és már a régebben fordítóktól elkér magyarított .xml birtokában elkezdtem kicsit mókolni. A magyarosítás közel sem volt rendbe, sok helyen elírva, 4-5 sor kihagyva és egy .xml ki is lett hagyva. Szóval foldoztam toldoztam, hogy technikailag (minden kiférjen egy HDPI kijelzőre) a magyar fájlok jók legyenek. Ezzel elkészülve a draw9patch-es bugokat (elhalványodtak) is kijavítottam. Most van egy teljesen jól működő magyar zenelejátszó, amit gondoltam megosztok veletek:http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=115&t=418
A letöltéshez nem kell regisztálni!
Ja, meg ne ijedjetek, szakállas vagyok a szakmában, zsolti kolléga tudja(#31519) szentkuti11
Szóval, ezt is próbáld ki, hátha megtetszik -
Tonchi
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest