Aktív témák
-
billywood
tag
Hali!
Ti milyen játékokkal játszotok? Annyira nem szoktam telón játszani, de néha azért jól jönne pár
Találtam is egy olyat, ami nekem bejön, csak hamar meguntam, mert pár próbálkozás után már nem kihívás. Aevum Obscurum a neve. Esetleg valami hasonló játékról tudtok, ami kicsit összetettebb, időtállóbb?
Ha valakit netán érdekel, akkor pm!
-
billywood
tag
Valaki tudna egy olyan programot mondani, ami a hívásidőt mutatja (össz, kimenő, bejövő, stb.? Jelenleg a Call Credit Monitor-t használom erre a célra, ami végül is megfelelő, de hátha van valami szebb, jobb, okosabb
-
billywood
tag
Nekem ez nem jött be, igaz egy régebbi verzió futott csak rendesen. A kontaktokat nem tudtam vele visszaállítani. HA ez a kiadás már kifogástalanul működik, akkor jöhet privátban a full
Tegnap tettem fel a sprite backup nevű hasonló alkalmazást, ha ez jobb annaál, akkor cserélem -
billywood
tag
Sziasztok!
Nem próbaidős alkalmazásokat hol találok? Akár pü-ben is írhattok.
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest