Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo
üzenetére
Bocs, hogy élek. Remélem, boldog vagy, hogy mindenkibe bele tudsz kötni, hiszen Te vagy itt a legzseniálisabb, én mindenképpen elismerem, hogy csak egy kis porban csúszó féreg lehetek ott, ahol Te is jelen vagy. Gondolom számodra feltétlen örömöt okoz, hogy mindenkit lecseszhetsz és kigúnyolhatsz, ha olyasmit ír, ami nem teljesen fedi a valóságot. Esetleg előfordulhat az is, hogy nem olyan profi az illető a témában, mint Te. A továbbiakban kérlek ne olvasd a hozzászólásaimat, egyik sem Neked szól. A könyveket se töltsd le, elvégre is rosszul, ékezettel vannak a címek. Egyébként ugyanerre a hozzászólásra (amit csak véletlenül küldtem el vigyori nélkül, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy poénról van szó) kaptam egy normális választ is, egy olyan emberkétől, akinek nem az az életcélja, hogy hogyan figurázzon ki másokat. Bocs, ez már nagyon érett, mivel mindenkivel ezt csinálod a fórumon, és senki nem nagyon reagál. Az első ilyen típusú megjegyzésedre szerintem tök rendes voltam, külön csak és kizárólag Neked nekiálltam zip-et csomagolni, hátha az jó lesz. Mindenkinek megfelelt az eredeti csomagolás, csak Neked nem. Nem baj, megcsináltam külön a Te kedvedért. Ennyit arról az elméletről, hogy ha rendes vagy valakivel annak ellenére, hogy az enyhén szólva nem kulturáltan viselkedett, akkor majd legközelebb meggondolja, és odafigyel a viselkedésére.
Nem azért jár az ember fia-lánya egy fórumra, hogy tűrje a folyamatos lecseszést, hanem azért, hogy tanuljon, vagy segítsen. Mármint hogy a többiek, legalábbis én úgy gondolom. További szép napot és mindenféle jó és kellemes élményeket kívánok Neked az életben!
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Filmvilág
- Futárcégek
- További aktív témák...
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest