Hirdetés

Aktív témák

• aggleány

addikt

válasz llaszlo #2650 üzenetére

Bocs, hogy élek. Remélem, boldog vagy, hogy mindenkibe bele tudsz kötni, hiszen Te vagy itt a legzseniálisabb, én mindenképpen elismerem, hogy csak egy kis porban csúszó féreg lehetek ott, ahol Te is jelen vagy. Gondolom számodra feltétlen örömöt okoz, hogy mindenkit lecseszhetsz és kigúnyolhatsz, ha olyasmit ír, ami nem teljesen fedi a valóságot. Esetleg előfordulhat az is, hogy nem olyan profi az illető a témában, mint Te. A továbbiakban kérlek ne olvasd a hozzászólásaimat, egyik sem Neked szól. A könyveket se töltsd le, elvégre is rosszul, ékezettel vannak a címek. Egyébként ugyanerre a hozzászólásra (amit csak véletlenül küldtem el vigyori nélkül, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy poénról van szó) kaptam egy normális választ is, egy olyan emberkétől, akinek nem az az életcélja, hogy hogyan figurázzon ki másokat. Bocs, ez már nagyon érett, mivel mindenkivel ezt csinálod a fórumon, és senki nem nagyon reagál. Az első ilyen típusú megjegyzésedre szerintem tök rendes voltam, külön csak és kizárólag Neked nekiálltam zip-et csomagolni, hátha az jó lesz. Mindenkinek megfelelt az eredeti csomagolás, csak Neked nem. Nem baj, megcsináltam külön a Te kedvedért. Ennyit arról az elméletről, hogy ha rendes vagy valakivel annak ellenére, hogy az enyhén szólva nem kulturáltan viselkedett, akkor majd legközelebb meggondolja, és odafigyel a viselkedésére.

Nem azért jár az ember fia-lánya egy fórumra, hogy tűrje a folyamatos lecseszést, hanem azért, hogy tanuljon, vagy segítsen. Mármint hogy a többiek, legalábbis én úgy gondolom. További szép napot és mindenféle jó és kellemes élményeket kívánok Neked az életben!

Aktív témák