- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány
üzenetére
Ugyanezt mondhatom el én, mint tapasztalatot.
Emellett még a Desire topicban mondták nekem, hogy a class6-os kártya egy ideális arany középút, mivel gyorsan írja/olvassa a kis méretű adatokat a kártyán. Ebből kifolyólag igazi hasznát azok látják, akik főzött rommal és scripttel az sd-n lévő ext partícióra telepítik az alkalmazásaikat. Persze azoknak is hasznos, akik 2.2+ android verzió esetén az sd-re mozgatják a támogatott alkalmazásokat, illetve minden olyan dolognál hasznos amikor az sd-ről kell adatot olvasni (zenelejátszás, cache az sd-n stb.).
Mivel hallgatok a nálam tapasztaltabbakra, így nekem is egy class6-os kártya figyel a telefonban. 8GB-os, mivel nincs szükségem nagyobbra (zenét nem hallgatok, filmet nem nézek, pendrivenak bőven elég).
Külön érdekesség, hogy melyik telefonomban milyen sd volt alapból:
- Milestone: class2 8GB
- X8: 2GB, a class nincs ráírva de a mérés eredménye megegyezik egy class6-os sebességével
- Desire: class4 4GB
- Desire S: class2 8GB
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest