Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok! tudtok valami jó lejátszó programot, ami avi kiterjesztéssel elbír? mert leszedtem, a Mx playert, az totál nem játsza le, ott van hang, de kép nincs, gondoltam leszedem a VLC beta verzióját, ott kép van, csak a hang recseg, ropog, tehát érthetetlen! a telefonommal lenne gond ?? más állományokat, 3gp, ilyen tömörítettel megbírkózik!
-
xcds
őstag
válasz atillaahun #47792 üzenetére
Ja, hogy gps kell neki. Azt hittem, a net kapcsolatból ki tudja találni a várost... Köszi!
-
Laca1212
őstag
Adott egy NFC kulcstartó. Rajta az általa ellátandó feladathoz szükséges adat. Teszi szépen a dolgát. Ezt az adatot át lehet másolni egy másik kulcstartóra telefonnal? Azaz tanítani az üres kulcstartót? Ha igen, melyik app a legalkalmasabb hozzá?
Köszi!
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Az időkép alkalmazás miért írhatja ki, hogy a lokáció meghatározása időtúllépés miatt sikertelen? Wifin kapcsolódik a netre.
-
zsoltzsolt
addikt
Még egy próba, hátha valaki tud válaszolni
Tud valaki olyan alkalmazást, amely tudja azt, amit az Avast Anti Theft, vagyis a helyzár funkciót? Lehet fizetős, de ne előfizetéses, mint az előbb említett. Előre is köszönöm! (és ha lehet, ne automatizáló) -
arti1121
senior tag
valaki megtudná mondani hogy melyik a legjobb hivaskezelő alkalmazás amelyik a hivò illetve a hívott fél nevét nagyobb szöveggel írja ki?
köszönöm
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
petipetya
nagyúr
-
domerator
veterán
Köszi a tippet, megnézem azt a viralt.
Nos pont ez a gond amit írtál, hogy vagy 3 féle location service elindul ebből a play-ből és baromira érződik, hogy kurvára dolgozik a háttérben... és még ki tudja mi minden... ennek a szarnak van vagy 30-40 processze ami el tud indulni... lehet hogy erős gépen nem érezni, de az a genyóság, hogy amíg ez nem volt, addig normális sebességgel ment a mediapad... gennyes gugli... meg a huawei is... legalább akkor frissítenének JB-re vagy kitkatre, mert így használhatatlan az amúgy 2 magos 1 giga ramos (!) cucc.Szerk:
Ami a legbosszantóbb az egészben, hogy a figyelmeztető ablak mögött simán ott a youtube a böngészőben és simán elindul benne a videó baszki![ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
dokee78
félisten
Ott a videó alatt a Playes link
Sokan nem olvassák el a leírást a videók alatt,korábban én sem.
[ Szerkesztve ]
-
pufi35
csendes tag
Sziasztok.
Olyan programot keresek ami a mobil internetet szabályozza, pl. csak minden órában kapcsolódik fel és lekéri az adatokat., Így nem lesz a telefonom folyamatosan a neten. Élnézést ha kérdezte ezt itt valaki már. -
törölt tag
válasz petipetya #47769 üzenetére
Igen, van. Az előbb kipróbáltam. Nem tudom, hogy Chrome alatt milyen, de Dolphinban teljesen összekuszálta az oldalt és a lefordított oldalon görgetéskor nem jelenik meg a pinch-zoom gomb, pedig kéne.
Egyébként szerintem a böngészőknél legfeljebb a beágyazott tartalom (pl. Flash) növeli érezhetően a processzorterhelést. Az addonok, adatok, cache inkább a ramot zabálják. A Dolphin esetében igen durván. A beta legutóbbi fricskája után felraktam egy elixír ram jelzőt a notibárra. Nálam asztali nézet játszik, képekkel, javascript -tel, stb. Szóval fullosan megy és gyönyörűen kirántja az S2 alól az 1GB ramot. Mondjuk alapból van kb. 800MB. Ha bezárogatok böngészés előtt, akkor olyan 40% körül indul a móka. Ez gyorsan lezuhan 20% -ra, majd onnan lassan de biztosan csökken. 16% -nál elkezd rakoncátlankodni a bt. egér és a szövegbevitel is késik. 14 -nél elkezd bezárogatni a rendszer. Ha ilyenkor egy hosszabb szöveget kijelölve, clipperbe teszek (vágólap alkalmazás), attól azonnal bezárul a Galaxy -s. Reboot! Ugyanezt a terhelést a mini PC (RK3188, 2GB ram) bármeddig bírja.[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Van olyan élő háttérkép a play-en ami tudja ezt?
We live in a simulated world...
-
porse
őstag
válasz domerator #47763 üzenetére
Nálam nem okoz sok vizet, csak a tudat zavar, h elindul kéretlenul az - play services alatt; nlplocationreceiver.. , googlelocationmaganger, dispachingsercive. Mikor sehol semmiben nincs engedélyezve a helymeghatározás, cerberus van, de megnéztem, nem indulnak el tőle ezek. Még x'appsettings el is megvan vonva tőle az engedély... De napi szinten elindul.
Probáld ki a viral t, bár nem ismerem.[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
7Sony7
addikt
Üdv Mindenkinek! A Chrome böngészőn kívül van olyan, amelyik felkínálja az oldal lefordítását?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
törölt tag
válasz gipsztigris #47764 üzenetére
Kétségtelen, hogy ha gyalog jársz, valószínűleg nem zuhansz le. De azért hasznos találmány a repülőgép. Pár ezer kilométeres távolságnál én vállalom a kockázatot.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
-
afi0903
aktív tag
Xperia arc s-em van.
Van valamilyen alkalmazás amivel knock on-t/ knock code-ot tudok használni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Astrasattila #47755 üzenetére
A root egyszerű dolog, nincs benne semmi űrtechnológia. Az Android könyvtárszerkezete a Linux rendszerekhez hasonlít. Van egy meghatározott (kötött) könyvtárszerkezet és a rendszer minden eleme ez alapján van elrendezve. A root = gyökér. Ez a mappaszerkezet legalsó része. Minden további mappa ebből ered. A jele: "/". Az egész a jogosultságokról szól. Egy felhasználónak általában nincs korlátlan jogosultsága a rendszer felett. A jogosultság örökletes, tehát az általa telepített alkalmazásoknak sincs több jogosultságuk, mint a felhasználónak. A rootolás a rendszergazdai jog megszerzése, vagyis minden jogosultság a root mappára (olvasás, írás, futtatás). Ennyi. A rendszergazda az általa telepített alkalmazásoknak is adhat teljes jogosultságot. De az, hogy hozzáférünk a rendszer majd minden eleméhez, nem jelenti azt, hogy bele is kell piszkálni. Szóval a root jog önmagában teljesen veszélytelen. A veszélyt az hordozza, amire használhatják.
Windowsban is lehet turkálni a Registry -ben, de.....[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz rankesz #47753 üzenetére
Nem kell feltétlenül. Én is használom és Xposed a telefon közelében sem volt még Ha nem akarsz rendszerappokat hibernálni (én azokból inkább törlöm a felesleget), akkor még fizetős verzió sem kell.
(#47755) Astrasattila: ha nincs rootod, akkor a korábban írt programok közül is csak azokat tudod törölni, amik nem rendszeralkalmazások.
[ Szerkesztve ]
-
Astrasattila
tag
Olvastam már erről a root-ról, de nekem valami űrtechnológiának tűnik. Pedig Windowst bármikor szétszedek. Most Android 2.3.6 rendszer van, és azt írta a Kies, hogy ez a legutolsó a telefonomhoz. Szóval se újabbat nem merek feltenni, se a mostanit úgy megpiszkálni ahogy lehetne, mert félek, hogy elrontom.
Szerk. Greenify nem kompatibilis az eszközömmel. Ezt írja a Market.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Helyesbítek. Rootolatlan készülék esetében nem kell semmi varázslás hozzá, mert az első alkalommal manuálisan (de csoportosan kijelölve) kell hibernálni a ritkábban használt alkalmazásokat. Ekkor bekerülnek a listába, melyet a program megjegyez. A hibernált app ugyanúgy megjelenik a listában, kint van az ikonja a launcheren stb., ám ha elindítod, akkor kikerül a hibernált állapotból.
Ebben az esetben jön jól a Greenify hibernáló widget gombja, mert arra nyomva ezeket a listán szereplő alkalmazásokat újra hibernálni tudja.Rootolt készüléken ez az újra hibernálás automatizáltan működik.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Astrasattila
tag
válasz tomy86 #47751 üzenetére
Jelenleg ezeket írja nekem a Startup Maneger: Android rendszer, beállítások, com.sec.android.poviders.download, csc, drm tartalom, e-mail, factory test, fényképező, rádió, gmail, google partner setup, google szolgáltatások keretrendszere, letöltéskezelő, médiatár, naptár tároló, névjegyek,, óra, samsung kezdőlap, samsung-fiók,, samsung apps una2, service mode, sim-eszköztár, sns, swype, szoftver frissítése, tárcsázó, térkép, üzenetek. A gyáriakon kívül eddig zseblámpa, barcode scanner, startup maneger, avg pro, jetaudio, locus pro van telepítve, semmi más. Gyári programokból az órát, számológépet, kamerát, feladatkezelőt, néha rádiót használok, semmi mást. Persze névjegy és sima pötyögősen sms-t.
-
tomy86
addikt
válasz Astrasattila #47750 üzenetére
Ha sok a háttérben futóprogram, akkor használhatod még a Greenify progit. Hibernálhatod a háttérben futó progikat, de az ikonjukra bökve el tudod indítani őket és kilépés után automatikusan újra hibernálja a greenify (remélem nem túl zavaros leírás ). Ha jól tudom már root nélkül is tud felhasználói appokat hibernálni.
-
Astrasattila
tag
Köszönöm a segítségeket! Megnézem a lezárt fórumokat is, biztosan sok kérdésemre fogok választ találni! Mindenkinek szép napot!
-
petipetya
nagyúr
válasz Astrasattila #47738 üzenetére
A hétköznapi alkalmazásokon kívül most ezeket használom:
Beer Counter: sör számláló
ES File Explorer: fájlkezelő
Imdb + Tv Series: film infók és sorozatfigyelő
Light Manager: értesítő led testreszabása
Merge+: a duplikált névjegyek egyesítésére
MX Player: videólejátszó
Password Safe: jelszó tároló, az adatbáizst felhőbe is el tudja menteni
Premium Flashlight: zseblámpa
Repligo Reader: PDF olvasó
Skitch: képszerkesztő
tTorrent Pro: torrent kliens"nincs rá lezsóidő"
-
Probert75
addikt
válasz Astrasattila #47738 üzenetére
A legfapadosabb ilyen profil kezelő a Timeriffic. Egyébként a ki- és bekapcsolással több energia vész a tapasztalatom szerint, mint amennyit elhasznál este repülő módban.
Ez az a topik! Vannak akik megosztották, hogy milyen progikat használnak a telójukon. Olvasgass vissza itt és a régi archív fórumban is. -
tomy86
addikt
Ragozhatjuk, de a lényeg, hogy ezek szerint nincs kikapcsolva (van fogyasztás a háttérben) és használja az akkut. Ezért tartom álproblémának ezt a régi telefon bezzeg ébresztett kikapcsolva is dolgot. Ha valami úgy is ébreszt, hogy kiveszed az akkut, na az tényleg tudja a kikapcsolt állapotban való ébresztést.
(#47738) Astrasattila: szó sincs veszekedésről, csak ez egy visszatérő téma és már tényleg érdekelt, hogy hogyan képzelik néhányan ezt a kikapcsolva ébresztés dolgot. Én részemről le is zártam a témát.
(#47742) gacsoi: "A régi telefonokba volt mechanika?" Ezt hol is írtam????
[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
válasz -HajTömeg- #47722 üzenetére
ColorNote tudja az online sync-et meg az SD kártyára biztonsági mentést, de tudtommal ezeket be kell kapcsolni, szóval ha nem tetted meg akkor bukó.
LonGleY: nem pontosan, MTK-s cuccok tudják ezt, automatikus ki- be kapcsolás és ébresztés kikapcsolt állapotból is. Lenovo P780-asom is tud kikapcsolt állapotból ébreszteni.
tomy86: kikapcsolt állapotos ébresztés lényege (számomra), hogy ha este kikapcsolom a telefont hogy ne hívjanak/ne merüljön annyira az akksi, akkor is tudjon ébreszteni. Kétlem hogy bárki is azt hinné hogy 0 energia ráfordítással működne. Ugyanolyan mint mondjuk az idő megjegyzése, ahhoz is kell az akksi.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
LonGleY
veterán
válasz raziel01 #47729 üzenetére
A számítógépeknél rég meg van oldva, hogy az alaplap tudja ezt a funkciót, hogy opcionálisan a hálókártya, az usb vagy ilyesmi be tudja kapcsolni a gépet, a megfelelő áramkörök meghagyásával. De Androidon egyszerűen nincs rá szükség.
Nem gondoltam volna, hogy a tavaly egyszer már lezavart vita után 2014-re is maradnak ilyen elavult régi-nokiás arcok, akik képtelenek felfogni a repülőgépes mód lényegét...
[ Szerkesztve ]
-
Astrasattila
tag
válasz Probert75 #47728 üzenetére
Most úgy használom 3 napja egy fórumtárs tanácsára. Akkuidőn is gondolkodva gondoltam, hogy kikapcsolva nyerhetek az ügyön. Sugárzásról igazatok van. Én hagyományosan bekapcsolva értettem a sugárzást. Ez az automatizáló program tetszik! Minden programból a fapadosat szeretem. Csak azt tartalmazza, amire kitalálták, semmi többet. Van esetleg itt fórumon belül olyan, ahol hasznos programok vannak összeállítva mindenféle témában?
szer. Remélem ezzel most nem fogok itt veszekedést kiváltani, egy ébresztő miatt. (ez most úgy mindenkinek szól)
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Astrasattila #47726 üzenetére
Kiváncsi lennék, hogy azok szerint azokban a telefonokban, amik úgymond "kikapcsolt" állapotban is ébresztenek van egy beépített mechanikus szerkezet erre a feladatra? Nincs. Tehát, tulajdonképpen az sincs kikapcsolva.
-
törölt tag
válasz paolinho #47708 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. Ez elvileg, két ikon esetén, egy érintéssel megoldható. Részlet a kérdésedből:
"ahogy azt a gyárija is teszi, azaz rákérdez, hogy melyik kártyáról akarom küldeni az üzenetet"
Vagyis jelenleg indítod az SMS alkalmazást, majd választasz kártyát. Ez minimum két érintés. Ha le van tiltva a kártya, akkor sztem nem fog kérdezni, mivel csak egy lehetőség van.
De mint írtam, Tasker plugin, tehát automatizálható. Tegyük fel, hogy két SMS ikonod van. "SMS SIM1" és "SMS SIM2" (lehet 1 ikon, majd felugró ablak a választáshoz, de az már két érintés). De az ikon nem az SMS alkalmazást indítja, hanem az automatizáló parancsát, ami "SMS SIM1" esetén:
-tiltja a 2. SIM -et
-indítja az SMS alkalmazást
Vagyis, ha az elméletem helyes, akkor egyetlen érintéssel a megfelelő kártyáról küldöd az SMS -t. Az elküldés eseményét felhasználva az automatizáló újra aktiválja a másik kártyát. Szerintem ettől egyszerűbb kezelést nehéz lenne összehozni, bár a válasz SMS opció igényel némi finomítást az automatizálásban.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Nem a gyári ébresztőt használom, hanem a Timely - Ébresztőóra-t egyébként. Nem szoktam a telót kikapcsolni, csak néha újraindítom, úgy 2-3 hetente. Llama-t használok időzítőre és profilkezelésre.
És inkább az (#47732) ollie válaszára tippelnék.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Huawei P6 is ébreszt mégpedig úgy,hogy előtte egy perccel bekapcsolódik automatikusan a teló.
[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
darvinya
titán
Ne legyünk paranoiásak a régi Nokia-k kikapcsolt állapotban nagyobb a sugárzás ad, mint az új droid bekapcsolva.
Letilthatsz mindent ami nem Google-s.(kivéve a fő funkciókat pl: billentyűzet, stb)
(#47730) Probert75
Mert az sincs kikapcsolva.
Mint minden régi típusú telo sincs.(#47732) ollie
Nincs, és még értelme sem lenne.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
raziel01
veterán
Az okostelefon olyan, mint egy számítógép. Ahhoz, hogy kikapcsolva is ébresszen valamilyen szinten bekapcsolva kéne lennie és nem lehetne teljesen kikapcsolni.
-
Probert75
addikt
Ha repülő üzemmódba teszed nem sugároz semmit. Időzítheted is, hogy mikor menjen repülőbe és mikor kapcsolódjon fel a hálózatra megint. Van rá több alternatíva is. Profile Scheduler vagy Llama, hogy mondjak példákat is. Repülőben mérhetetlenül keveset fogyaszt a teló és még ébreszt is.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz domerator #47719 üzenetére
Troll on: ahha iPad...
Troll off.
Fél troll on: ha gyenge a hw-d miert a gugli a hibas? Tan o gyartotta a meltan szimpatikus huawei-remeket?
Fél troll off.Ha nem akarod hasznalni a gyari yt klienst akkor van egy rahedli masik. En pl a pvstar+ IS használom mert fut a hatterben is ha akarom... Ha ezek nem tetszenek akkor ismet nem a gugli/droid parost fikazd, hanem a fejlesztoket...
Srry ha gázoltam...
Astrasattila: meselj mi sugarzik repulo-modban... Hallgatlak... Az osszes antenna ki van kapcsolva akkor. Eeeerted... Repulo-mooood.
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Astrasattila
tag
válasz Melack #47659 üzenetére
Köszönöm szépen! Én is úgy gondolom, hogy minden másra marad a régi Nokia! Nem értem, miért nem lehet ( a mások szerint hülyeséget) kikapcsolt állapotban ébreszteni. Nem csak az az akku miatt, hanem azért, hogy a fejemtől 70 centire ne sugározzon már ez a retek, ha alszom.. Van 4 régi Nokiám, egyet visszaüzemelek ébresztőnek, az Androidos meg megy jó távol tőlem éjszaka
Lenne nekem amúgy Android rendszerrel/ programokkal kérdésem. De úgy gondolom nem ide vágó kérdések ( mik tilthatók anélkül, hogy lefagyna hívás közben vagy induláskor, ilyesmi), valakivel levelezhetnék ilyen ügyben? Egy rakat cuccot ír a Startup Maneger, ami indul induláskor, sok Android-ikonos cucc, meg rádió, meg ilyenek. Szóval, hogy miket lehet kikapcsolni. Gondolom ezekkel is nyerhető akkumulátoridő. További infókat meg levélben, ha valaki segítőkész lenne.
-
jegenye77
addikt
Gyári böngészőn, hogy tudom beállítani, hogy a könyvjelzők legyen a kezdőlap?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Mr X
veterán
válasz -HajTömeg- #47722 üzenetére
A weboldaluk azt írja, hogy egyelőre csak mobil eszközről lehet elérni. Esetleg elérhető közelségben egy másik okosteló-tablet, amin be tudsz jelentkezni? Haver, rokon?
-
-HajTömeg-
őstag
Colore note bejegyzéseit akkor végleg buktam,ha beszart a telefonom?
Alias: Júzer error
-
noxon
őstag
Üdv, ha valaki tud galaxy s5 időjárás widgetet az ossza meg bátran én nem találtam még
We live in a simulated world...
-
domerator
veterán
Google Play Services
Huawei Mediapad frissen újratelepítve (sajna a legújabb gyári szoftver a 4.0.3, főzöttek meg mind xarok), természetesen önmagának automatikusan letölti és telepíti ezt a hányadék Play servicest... persze a tablet mivel nem mai sütés, kínlódik vele (amíg ez a play services nem volt, addig egész jó sebességgel működött), úgyhogy fogtam és uninstall play services... rögtön visszaállt a korábbi normális működés. Viszont jött a feketeleves: youtube-ot néztem volna, erre közli, hogy play services nélkül nem fog menni...baxxxx
KÖSZÖNJÜK KEDVES ANDROID/GOOGLE!
Próbáltam 1-2 alternatív klienst de mind ergya... van valami megoldás a rettenetesen nyílt droid eme "szimpatikus" húzásának megoldására?
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
petipetya
nagyúr
válasz FreedomHUN #47716 üzenetére
Az ingyenes BlackList magyar nyelvű és könnyen kezelhető, emellett jól testreszabható: [link]
"nincs rá lezsóidő"
-
-HajTömeg-
őstag
Color note létezik PC-re?
Tönkrement a telefonom és kellenének belőle az adatok.
Csak egy részük van meg, pedig gmaillel szinkronizáltamAlias: Júzer error
-
FreedomHUN
senior tag
Köszi keresni fogok egy blokkoló appot látom tökéletesen megértetted a problémám
Legegyszerübb akik benne vannak a telkönyvben küldje akiket csak szimplán tárcsázok ne küldje.
Vgyuri: azért nem tudom letiltani mert flotta csomag amibe vagyok rengeteg belső szám tartozik és ha nem küldöm a számom ki sem csöng. Konkrétan 100 számmal legalább.[ Szerkesztve ]
-
-
apollo12
veterán
heló androidra nem tud valaki névjegy másoló progit?
windows phone 7 ről szeretném átmásolni
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
Sajna ma bedöglött a telefonom, át kellett tennem a sim-et egy butatelefonba. (se kép se hang)
A Color note-ban lévő bejegyzéseimet meg tudom valahogy nézni?
Sokszor szinkronizáltam a gmaillel.
Azon belül megtalálom valahol?
Ha igen,akkor hol? Nem lelem csak a beírásokat.
Hogy a naptárba mik voltak írva azt nem.[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
petipetya
nagyúr
Google Keep vs. óraátállítás:
Tegnap írtam két jegyzetet, melyekhez a ma reggelt adtam meg a jelzés idejének. A reggel a 9 órát jelenti a Keep esetében, legalábbis eddig. Most viszont 10 órakor jelzett.
Emellett a TV Series jelzése is csúszott egy órával. Ez utóbbi úgy van beállítva, hogy az aktuális epizód kezdete után 12 órával jelezzen, mivel ekkor az már fent van a [nemzeti cenzúra] oldalon, és le tudom tölteni. Így lényegében 13 órával a sorozat után jelez.
A sorozatoknál nem probléma a +1 óra, de a Keep esetében már megszoktam a reggel 9-et. Vajon ez most így marad őszig?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok mivel tudok flash tartalmat megjeleniteni sehol nem talalok semmit csak hogy androidra nincs flash tamogatas
Elore is koszonom a valaszokat ![ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
gacsoi
senior tag
válasz FreedomHUN #47702 üzenetére
Ez talán megoldás lehet.
[link] -
őstag
Összeségében hányszor kell küldened vagy nem küldened a számod? Fordíthatnál is a dolgon, alapból tiltsd le a számküldést, és a telefonkönyvbe pedig számküldősen írd be akiknél küldeni akarod, pl. munkatársak, főnökök...
-
air
nagyúr
válasz petipetya #47704 üzenetére
Nem akarok off vitába szállni veled, de ha jól értettem, akkor a kolléga "kiszálló" szerelő, és munkalapon kapja az ügyfelek telefonszámait, akik nem az ő ügyfelei, hanem annak a cégnek, akinek ő dolgozik.
Az ilyen kuncsaftok számát "épeszű" ember nem menti a névjegyzékébe.
Megnézi a számot a munkalapon, és tárcsázza. Ennyi. Néha előfordulhat, hogy többször fel kell hívni őket, de a híváslistába nem mentődik el a #31# előtag.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
petipetya
nagyúr
Itt írták a megoldást: [link]
Ha például a szám +36701234567, akkor így mentsd el a telefonkönyvbe: *31#+36701234567
Mas formátum nem jó. Ha még a régi 701234567-et használod, akkor azokat át kell írni. Emellett az ügyfelek számát betenném egy külön csoportba, aminek az a neve, hogy ügyfelek. Aztán egy hívásblokkoló alkalmazásban beállítanám, higy csak xy napokon időpontban csörögjön ki a hívásuk. Nem tudok rá más megoldást.
Az más kérdés, hogy ez hosszútávon mennyire kifizetődő, mert ha nem lehet a fejükbe verni azt, hogy ha szombaton nem ér el akkor hívjon hétfőn. Ez esetben inkább keres másik embert. De mondom, nem akarom megítélni a dolgot és nem ismerem a körülményeket.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
air
nagyúr
Szerintem tegyél fel egy hívásblokkoló alkalmazást, amiben letiltod az ismeretlen számokat, és azokat akik nincsenek benne a névjegyzékben. Így az ismeretlenek nem tudnak zaklatni, viszont akikkel valóban beszélni akarsz, azokat fel kell venni a névjegyzékbe.
Ennél egyszerűbb megoldást nem tudok.
Illetve most így belegondolva, talán E-Robottal lehetne csinálni két parancsikont a főképernyőre, amivel ki- illetve be tudod kapcsolni a hívószámküldést hívásindítás előtt.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok tudnátok segíteni? Moto G
forumról copyztam be a commentem:Sziasztok.
Tudnátok olyan progit ajánlani ami #31# előtagot elmenti a telefon híváslistájába is? Feljebb írtam erről. Azért lenne ilyen fontos mert szerelő vagyok, ügyfelet hívom 1x hogy pár perc és vagyok.kapucsengőn nincs kint a neve, csak rá kellene nyomnom a számra, de nem tudok mert elküldi a számom, pedig elötte beirtam a #31#, ez igy rendkívül macerás , nálam van egy csomó cucc le kell tennem mindent hogy ismét megnézzem a számot a munkalapon.Re: Válasz adó:
Még mindig nem értem, minek elrejteni a számot. Én külön örülök neki, hogy tudom, jön végre az internetes csávó. Volt egy kis darabig gondom a nettel (modemcsere lett a vége), pár naponta jöttek, és jobb volt látni, hogy ki hív. Persze lehet, hogy nem mindenki ilyen, lehet, hogy Téged hívogatnának, de itt kis városban szerencsések a dolgozók, mert nem igazán rejtik a számukat.RE re
3x küldtem el a számom véletlen, az első hajnali 2 kor zaklatott részegen, a 2. Nyaralni voltam megállás nélkül hívogatott, semmi tapintat, 3.nem fogta fel hogy hétvége van és nem dolgozok.. Szóval borzalom....A kérdés adott kérlek segítésetek eddig egy Mérgezett almát ettem de öregecske volt 4 év után (3gs) jelenleg egy robots Moto G-t használok ami hardveres szempotból tökéletes számomra ezen az áron.
Kérlek ajánljatok egy appot hogy ne térjek vissza a vegetáriánus kosztra és egy kis vas is legyen a szervezetembe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest