- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsóbácsi
aktív tag
Helló!!
Érdeklődnék, hogy van-e olyan ingeyenesen alkalmazás Skype helyett, ami fut Androidon és Win7-en is, és alkalmas videotelefonálásra??Mert a Skype sajnos kritikán alul teljesít hívásminőségileg
Köszönöm!!
-
marilllyo
veterán
válasz
batai15 #46594 üzenetére
Android weather Én azért szeretem mert van átlátszó widget benne...és így nem takarja el a háttérképedet....tud és mutat mindent amit kell...
-
vatafakk
aktív tag
Sziasztok,
egy olyan többfelhasználós alkalmazásra (naptár) lenne szükségem, amit mondjuk 4-5 ismerősömmel használnánk, mindenki a saját fiókjával tudna belépni, és megadhatja, hogy mikor elfoglalt, mit csinál, a többi felhasználó pedig láthatja ezt szinkronizáció után, lenne egy szép átlátható táblázatom, amiben láthatom, hogy ki mikor ér rá.
Munkahelyemen van ilyesmi, de azt csak ott tudom elérni, és nem lehet benn csoportokat képezni, csak más naptárába tudok belenézni külön-külön.
-
batai15
félisten
Mi most a legjobb weather app? magyar nyelvű kellene, aminek van értelmes widgetje is. Köszi!
-
soldi3r
veterán
Hello!
Keresnek valami remote desktop szeruseget androidra. Lehetoleg ingyenest, de ha olcso, akkor az is megteszi.
PC-rol szeretnem neha iranyitani a telefont. -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #46590 üzenetére
Mondjuk ez így annyira nem gáz, színvilágilag:
Más tészta,hogy az animare Tv újság jobb
-
törölt tag
-
air
nagyúr
Pl. Google My Tracks
De számtalan ilyen alkalmazás létezik. -
rizso
addikt
Sziasztok!
Nagybátyámnak keresek egy olyan programot, amivel tudja rögzíteni, hogy merre mászkált, hány kilométert tett meg, és ezeket térképen (mondjuk google maps) vissza tudja nézni. Hirtelen endomondo ugrott be nekem, de hátha van valami egyszerűbb, mégis teljesen jól használható alternatíva is
-
törölt tag
válasz
vgyuri #46558 üzenetére
Ja azt észre vettem, hogy ha eltávolítok egyet pl Blikk-nek az alkalmazását a táblagépről X-szel, akkor a telefonon ott marad. Csak azért akartam rendszerezni jobban, mert akár a táblagépen, akár a telefonon a jövőben ha gyári alapokra való visszaállítás utáni friss belakás történik, nehogy elkezdje letölteni azokat az alkalmazásokat is válogatás nélkül mind a két eszközre, amiket csak az egyiken használtam (nyilván amelyik nem kompatibilis eleve, az kiesik ).
Más:
Beautiful Widgets Pro jelezte, hogy riasztás van, rendkívüli időjárási esemény miatt... klikk rá, hát látom ékezettel vannak bajok
-
air
nagyúr
válasz
B4l!nt #46573 üzenetére
Teamviewer is tudja, csak a telefonra a Teamviewer QS-t kell feltenni.
-
goom
senior tag
-
brigike_3
újonc
Segítsetek kèrlek!!!! Szoftver frissítèst csinaltam a telefonon mert folyton ki adta. Es szeretnèm visszaàllítani az elözőt vagyis az eredetit. Segítsetek mert nem ertek hozza
-
B4l!nt
aktív tag
Sziasztok.
Van valami teamviewer-hez hasonló program amivel telefont tudnék távolról irányítani?
Köszi. -
gg72
veterán
Feleségem régi 2.3 androidos telefonrájól szeretnénk a telefonkönyvet/kapcsolatokat és esetleg még az SMS-eket is átmásolni az új telefonjára (andriod 4.2.2), milyen app van erre? A gmail szinkronizáció nem játszik, mivel ott rengeteg bejegyzése van.
Működik az is, hogy a régi telón névjegyek mentése sd-kártyára, majd az újon onnan importálás? -
gipsztigris
addikt
Annak idején ezt találtam ami pontos volt és megbízható. Planimeter
-
Chili7
őstag
Sziasztok!
Van egy galaxy y duos GT-S6102telefonom és egyszercsak usb-n nem tud kapcsolódni a pc-vel usb-n. Csak tölt. PC-n keresztül az SD kártyát se látom.
Mit kell csinálni ilyenkor?Köszi
-
BullZeye
veterán
Lehet valahogy widgetet kirakni a Wireless Display-hez (mirror screen)? Nem találok semmi programot google-ben.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene nem tudok rájönni mi lehet a gond. Acalandar-t használok és az ünnepnapokat is megjelenítem benne a google fiókomból viszont 1 nappal hamarabb jelöl minden ünnepet. A nemzeti ünnepet is 14-re a húsvétot is 1 nappal korábbra. Mi lehet a gond? Mi nincs jól beállítva?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
barnabasss
tag
Akinek van live timing app nektek mukodik? Engem fekete kepernyo var
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Távolságmérő (légvonalban) app létezik? (megbízható?)
-
batai15
félisten
Tudna valaki segíteni hogy a gyári gugli naptárral kiírassam a névnapokat?
-
Kékes525
félisten
Poweramp teljes leírásáról tudna valaki feldobni egy linket?
Különösen az audió beállítások érdekelnének. Mégpedig az, hogy hogyan lehet úgy beállítani, hogy a számoknál ne kelljen a hangerőhöz nyúlni, mert túl hangos, vagy túl halk a zene.
Foobar2000 1.3.1-el próbáltam a RaplayGain/scan per-file track gain-t minden számra, de így is néhány szám túl halk, vagy túl hangos, stílustól függetlenül (úgy értem, hogy egy lassú szám általában halk, a gyors pedig hangos).
-
válasz
#41133696 #46552 üzenetére
Én az egyik eszközömről a listából kitörlöm az összes programot, ami nincs feltelepítve rá, de a többi eszköz később visszarakja a rájuk feltelepítettet.
Pl. MxPlayer nincs fent X10 mini pro-n (2.5 colra felesleges), kitörlöm a korábban feltelepítettetek közül, de a G300 később visszarakja a listába, mert azon meg fent van.
Így eltűnnek a telepített, de már törölt programok, viszont a listában (sajnos) megmarad az összes eszközön lévő összes program. Az összes fülről törlés nem szedi le a többi eszközről a programokat, ez csak egy közös lista minden telepített programodról.
-
törölt tag
Helló. Ha valakinek több androidos készüléke is van (nekem például egy táblagépem és egy okostelefonom), akkor előfordulhat, hogy nem azonos programokat használja a kettőn, de ugyanazt a Google Play Fiókot, hiszen a megvásárolt programok között olyanok is akadnak amelyeket, mindegyiken szeretne használni.
Ha a Google Playbe bejelentkezünk valamelyik eszközről és a fent látható módon az összes alkalmazásoknál a nem telepítetteteket el is akarjuk tüntetni azon az eszközön, amelyiken nem kívánjuk használni, akkor van e arra mód, hogy mondjuk a telefonon ne jelenjen meg egyáltalán az adott fiókhoz az alkalmazás, de táblagépen ugyanúgy. Például ha nem kompatibilis az alkalmazás a telefonnal, akkor nem feltétlen szeretnénk ott látni, de racionalizálni szeretnénk, mert az összes lapon ott vannak azok az alkalmazások is, amelyek már egyáltalán nem kellenek.
Tehát ha az X-et megnyomom az N7 Playernél, akkor a Google Play csak a fiókhoz regisztrált azon eszköz esetében tünteti el, amelyről indítottam a műveletet, vagy a táblagépnél is?
-
doc
nagyúr
4.1.2
goom:
a magassagi infok teljesen jol lathatoak a logban, a lap time-ok is stimmelnek szemre, szoval nem tudom...
lehet hogy az Endomondo egyszeruen nem ilyesmire van kitalalva? (2 ora, 80-90-es atlagtempoval)kiprobalom majd valami rovidebb seta alatt, meglatjuk... (bar az ikonnak/menunek gondolom akkor is ott kene lennie)
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok, olyannal találkozott már valaki, h tárcsázás után a hivógombra kattintás után 1-2 másodperccel benyomja automatán a kihangosítást? Először azt hittem, h az arcommal nyomok rá, de most többször is próbáltam, h néha úgy, h a kezemben van, úgy is magától benyomódik, h hozzá se érek. Ez valami hülyesége lehet az androidnak? Nemrég kezdte el csinálni, a telefon 2 hónapos kb.
(Htc Desire 500, Android 4.1.2.)
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
lsebestyen #46541 üzenetére
Én ezt https://www.emitapp.com/ használom, de ez csak gépről telefonra megy, onnan tovább nem.
air: itt az is a lényeg, hogy nem a telefon processzora végzi a dekódolást. -
air
nagyúr
válasz
lsebestyen #46541 üzenetére
Sosem értem ezt a streamelési mizériát.
Windows fileshare miért nem jó? -
lsebestyen
addikt
Hello, van olyan program mint a Skifta, tehát hogy adott hálózaton belül tudjam streamelni gépről telefonra pl egy filmet? A skifta sajnos nem kompatibils a win8.1-gyel.
-
dokee78
félisten
Valahogy meg lehet osztani Locusban rögzített útvonalat Facebookon?
-
doc
nagyúr
a jobb oldalon csak azert nyitottam ki a menut hogy lehessen latni hogy ott sincs semmi, egyebkent probaltam baloldalon roviden, hosszan, duplan, huzni-vonni, stb, de semmi nem tortenik
lap times nekem is van, viszont a grafikonon csak az emelkedes latszik, a sebesseg nem (a skala teteje pedig az 1km/h)
viszont a max sebesseget mutatja fent, szoval valamit csak mert...
-
goom
senior tag
Nekem a fotódon úgy tűnik, hogy a jobb felső sarokban próbálkoztál, nem a balban (ahol a zöld sávban az Endomondo-felirat van). Nekem - a legfrissebb verzióban - van ott még egy ikon és három kis csík is (hasonlóan sok más programhoz). Rátappolva legördül a menü.
A web-oldalon én minden track sebességét látom: a térkép alatt van egy diagram: alap-helyzetben a "graphs", mellette "lap times". Ha ezek fölé viszem a kurzort, láthatom a térképen is, éppen hol jártam, milyen tempóval. A "lap times" pedig a kilométerenkénti tempókat mutatja (külön kiemelve a leggyorsabb és leglassabb km-t is: nyuszi és teknős). -
doc
nagyúr
a weboldalon keresztul vegul is mukodik, koszi
bar ahogy nezem azt nem tudja megmutatni hogy adott helyeken mekkora sebesseggel mentem, pedig ez erdekelt volna...van esetleg otletetek olyan trackerre, ami nem csak sporthoz jo, hanem pl. autozashoz/motorozashoz?
MOD: ilyet talaltam, jol nez ki
-
batai15
félisten
Tudnátok mondani pár jó játékot? főleg kardozós hentelős érdekelne, de fps és ilyen alkalmi is jöhet .
-
tobias40
veterán
erre vki tud esetleg megoldást?
-
petipetya
nagyúr
Sajnos nem tudom a választ ezekre a kérdésekre, mert sosem voltam pont ilyen szituációban.
Nálam mindegy, hogy telón vagy gépen adom hozzá az új névjegyet, mert az egyből látszik mindkét eszközön.
Egyszer régebben használnom kellett a biztonsági mentést, és gond nélkül visszaállította a törölt névjegyeket.
-
psg5
veterán
válasz
petipetya #46525 üzenetére
Még annyi, hogy azért valami nem teljes, mert volt olyan, hogy a telefonba beírtam, de aztán a szinkronizáláskor törölte, pedig tuti hogy a gmail címtárban nem töröltem ki közben, de az is igaz hogy oda be sem írtam.
Mindenképp a gmail címtárba kell először beírni ahhoz, hogy megmaradjon?
-
-
tobias40
veterán
Megvettem a "SVOX Hungarian/Magyar Mariska" programot és szépen beszél is de nem tudom beállítani hogy a hívás fogadásakor csak a hívó fél nevét mondja vagy pedig a telefonszámot!
Régen ment ez de akkor még nem vettem meg és azóta már töröltem progikat és nem emlékszem mi kell még hozzá!Köszi előre is!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Miért van, hogy ha szinkronizálom a névjegyeimet a google fiókommal telefonszámok tűnnek el a telefonról? Visszatudom nyerni az elveszetteket?
-
goom
senior tag
Az androidos kliens bal felső sarkában tudod megnyitni a profilodat: ott a harmadik a "History".
A webes felületen pedig a felső zöld sávban a "Trainings" - "History" menüben. -
doc
nagyúr
Endomondoval kapcsolatos kerdesem lenne...
hogyan tudom megnezni a regebbi trackjeimet? semmit ilyesmit nem talalok sehol, kb. a settings menu az egyetlen amit megtalaltam -
zeorsdfd
senior tag
Mi történik, ha a mobilos google mapsba (az appba) kézzel beírod hogy "kávé"?
Kíváncsi vagyok nálatok is jelentkezik -e a hiba? -
Probert75
addikt
válasz
raziel01 #46509 üzenetére
Mi van?! Ezt most hogy? Biztos nem filmet akarok szinkronizálni?! Az asztali gépemen bejelentkezem a Chrome-ba, majd a laptopomon a frissen telepített Chrome-ba és szépen szinkronizálja a könyvjelzőket meg mindent. Majd kijelentkezés után szépen meg is maradnak. Na ezt megcsinálva a telefonon lévő Chrome-ban is szinkronizálja, de kijelentkezés után nem maradnak meg könyvjelzőim. Mi van ezen nem érthető? A telefonon a Fiókok és szinkronizálás menüben kézin van minden. Nem akarom automatára tenni, hogy mindent nyakra főre csináljon.
-
Probert75
addikt
Chrome böngészőt használókhoz szólna a kérdésem.
Az asztali Chrome böngészőm könyvjelzőit a telefon Chrome-ján csak akkor tudom használni, ha a szinkronizálás folyamatosan aktív? Mert, ha kikapcsolom a szinkronizációt, akkor a mobilos Chrome nem látja az asztali könyvjelzőimet. Be lehet úgy állítani, hogy nem aktív szinkronizáció mellett is lássam a PC-s Chrome-on mentett könyvjelzőimet a telefonos Chrome-ban? -
Predator2
addikt
Helló
Milyen programmal tudok weblapokat lementeni androidot telefonon? (2.3.4)
Jelen esetben ezt: [link]
THX -
tomtom98
csendes tag
Valaki tud(vagy vane?) olyan appot amely áttünési efektusokat rakbe Nova Launcherhez.
-
Probert75
addikt
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Használom és meglátom mi történik hosszútávon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest