Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Everest / AIDA64 topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
porse
őstag
válasz domerator #47763 üzenetére
Nálam nem okoz sok vizet, csak a tudat zavar, h elindul kéretlenul az - play services alatt; nlplocationreceiver.. , googlelocationmaganger, dispachingsercive. Mikor sehol semmiben nincs engedélyezve a helymeghatározás, cerberus van, de megnéztem, nem indulnak el tőle ezek. Még x'appsettings el is megvan vonva tőle az engedély... De napi szinten elindul.
Probáld ki a viral t, bár nem ismerem.[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
porse
őstag
-
porse
őstag
Sziasztok,
2g-3g kapcsoló még mindig nincs, ami nem a menübe dob? Kösz.... szerintem.
-
porse
őstag
Üdv.
Másnak is kétszer jelez és frissít is a play minden programnál? Több hónapja már kb, kijön valamihez, frissítem, és rá 1-2 nap és megint jelez, ugyan arra a programra, semmi változással. Most 4.5.10... szerintem.
-
porse
őstag
play másnak nem hülyült meg? oly módon, hogy. Bepipálta minden programnál, hogy automatikusan frissíthető? Kipipálom én, manuálisan, de romot cserélek és megint automatikusan frissíthető van minden programnál. Beállításaiba nem nyúltam, ott sincs ez belőve.
... szerintem.
-
porse
őstag
válasz vadászcsiga #16563 üzenetére
Amit legelőször ajánlottak beautiful widget, az is tudja, amit te láttál, az megnyitva a program.....
vagy ez csak a widget négyzetén belül animál?[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
porse
őstag
Masnak nem csinalt a "google play szolgaltaltatasok" egy zold g jelu programot, beallitasok cimszoval? Benne " alkalmazasok google+- bejelentkezessel".
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
porse
őstag
Mindenki pörög a flowra, ezt senki nem próbálta? kii keyboard - én több hónapja ezt használom swyperól váltottam, totál elégedett vagyok vele, de most megnézem mit tud a flow.
... szerintem.
-
porse
őstag
Szerintem mindkettőtöknek azért vált mert cm alapú romot használtok, és abban van benne a hangerőgombbal való váltás.. Poweramp is vált ha olyan rom van fent. De a playerpro tud váltani minden romon., de nem az igazi, cm jobban kezeli.
camerazoomfx re meg én visszakértem azt az 55 forintot is. Nem tetszik, nem jobb mint a gyári, szerintem.
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
porse
őstag
Telefonról nézve playen már egy két alkalmazasnál 55 ft ot ír nekem, de ha rányomok akkor az eredeti árat.
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
porse
őstag
válasz elfelejtette #498 üzenetére
Én benne vagyok a saját telefonkönyvembe, és a címem is oda van írva, ha rányomok a navit nyitja egyből és tervez oda.
... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- LG LCD és LED TV-k
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Yettel topik
- Everest / AIDA64 topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- Logitech Nano USB egér mouse dongle wireless receiver CU0010
- ASRock X570 Taichi Razer Edition alaplap + Ryzen 7 5800x + Crucial ballistix DDR4 3600 32Gb
- Maxtor Samsung M3 Portable 2.5 500GB 100/100
- Genius Numpad 100 USB numerikus billentyűzet
- Többféle Limitált üveg egérpad eladó! (Skypad, Wallhack, Kanami, Glsswrks, Padsmith, Soku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest