Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
Szoval vki tud megoldast a youtube es airplay problemamra?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
Hi. Nem nagyon talaltam megoldast a topikban igy megkerdezem:
Youtube es airplay. Sony Z5-on kellene vhogy a youtube hangjat egy airplay kepes hangrendszerre küldeni. A tarhelyen levo zenek videok nem gond de a youtube nem akarja a jot. Esetleg van vkinek ra megoldasa? Koszi elore is!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
A kereső nem dobta ki, igy remelem nem en vagyok a 100.aki ezt kerdezi.
A Moto droid turbo óráját meg lehet szerezni vhogy? Koszi.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
-
MartOOn
addikt
válasz zeon.hu #60239 üzenetére
Nem innen ered de rahibaztal... Liverpoolban élek.
Viszont a 'fánksön' egy volt fonokom (magyar) szavajarasa volt. Autotuning cuccokat forgalmaztunk es mindennek tudni kellett az osszes fanksonjet... szoval ennyi.
Koszi a linket amugy Ollie!
Esetleg meg annyi h a 2.7.0.142 elott melyik verzioszamu volt kozvetlen?
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Haliho. Egy gyors kerdes, regebbi ebay .apk-t honnan tudnek szervalni. Sajnos paromnak es nekem is le frissült és hát finoman szolva is kaka. Eleg sokat hasznaljuk es van par fankson amit kivettek. downgradelni nem engedi magat, inkabb letorolnem es egy regebbi (eleg az utsó elotti is, sőt) apk-t dobnek fel. Szal ha vkinek van ebay appja az legyszi ossza meg velem. Elore is köszi.
-
MartOOn
addikt
Kiprobaltam en is a CM bongeszot. Sajna en nem tudom ajanlani senkinek. Bar pofas, gyors es jol teszi a dolgat eszmeletlenul eszi az akksit! A chrome ehhez kepest egy alom! 35 perc bongeszes, ismetlem harmincot perc, 89%-ra vitte le az akksimat! Chromal ez max ha 5% lett volna... Ugyhogy töröltem.
-
MartOOn
addikt
Hali. Kérdésem a következő : ebben a ... Facebook alkalmazasban az activity logot hogy lehet torolni v kikapcsolni? Miert kotelezo ez? Vagy vmi mas alternativa amiben ez nincs benne? Nem vagyok se hazassagtoro se semmi hasonlo nade azert nade... Eddig siman belekukkanthatott parom a fb-ba, mert miért is ne de azert en is megneztem par khmm illeto oldalat... Semmi hivatasos meg ilyesmi csak ööö pl régi ismerősök... Mer' ugye erre van az fb... kosz ha vki tudja a megoldast es megosztja velem/velunk, mert nem hinnem h csak engem zavar hogy honapokra visszamenoen meg lehet nezni kire klikkeltel... (a Szentektol es alszentektol előre is bocs...)
-
MartOOn
addikt
Hali. Root nelkul vmi gyors reboot appot tud vki amit elixir allapotsorra ki tudnek rakni? Köszi!
-
MartOOn
addikt
digical evek ota hasznalom. Jo, szep, mindent tud amire nekem szuksegem van. Jok a widgetjei. Nekem a pro van fent.
-
-
-
MartOOn
addikt
En a Boat-ra szavazok. Nekem ez a legkenyelmesebb, tul vagyok a tobbin kb. Bár sajnos parszor erthetetlen okbol leall. (4.4.2 n5) De meg igy is jobb nekem mibt a tobbi .
-
MartOOn
addikt
válasz domerator #47719 üzenetére
Troll on: ahha iPad...
Troll off.
Fél troll on: ha gyenge a hw-d miert a gugli a hibas? Tan o gyartotta a meltan szimpatikus huawei-remeket?
Fél troll off.Ha nem akarod hasznalni a gyari yt klienst akkor van egy rahedli masik. En pl a pvstar+ IS használom mert fut a hatterben is ha akarom... Ha ezek nem tetszenek akkor ismet nem a gugli/droid parost fikazd, hanem a fejlesztoket...
Srry ha gázoltam...
Astrasattila: meselj mi sugarzik repulo-modban... Hallgatlak... Az osszes antenna ki van kapcsolva akkor. Eeeerted... Repulo-mooood.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz dokee78 #46246 üzenetére
A boat nem omlik nalad ossze neha? Nekem kb heti 2 alkalommal "boat browser sajnos leallt" uzivel kidob.
-
MartOOn
addikt
ahha. "kamera" egy spycam... (az a sanda gyanúm h a gondnok bejár a lakásba mig nem vagyunk itthon... ez meg egy olyan kamera ami ugy nez ki mintha autotáviranyito lenne... csak ugy hever az asztalon... )
kiprobalom azt a JumPlayert... köszi!HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
válasz dauphin #32139 üzenetére
én pont erre használtam a gravity screen pro alkalmazást nexus4-en. gondolom s4-en is müxik. [play]
-
MartOOn
addikt
igen, CSAK pc-n tudom lejatszani. se a telom se qrvaokos tv-m nem jatsza le.
mxplayert probaltam vlc meg alapbol mindig a telomon van. egyik sem jatsza...szerk: pc.n minden hibauzenet nelkul jatsza.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Hello. Sikhulye vagyok a video formatumokhoz... Csak mondom...
Van egy avi videom amit sehigy nem tudok lajetszani. Probaltam mar a marketbol az "avi player" talalatokbol az elso 10-et kb. De egyiksem jatsza le. Mxplayerhez lehuztam vagy 4 plusz kodeket... De semmi. Tudtok vmi tuti avi lejatszot ami megbirkozik mindegyikkel? Koszi!
-
MartOOn
addikt
válasz Max_218 #25702 üzenetére
Opera frissitese ota en next browsert hasznalok sot next launcherem is van... De sajna mostanaban xarakodnak. Nem tudom miert de pl az elobb majdnem egyszerre fosta ossze magat a browser is meg a lancher is. Browsernel nem mukodott a taccs lanchernel meg eltuntek az ikonjaim. Ott voltak mert mukodtek csak nem latszodtak. Kenyszeritett leallas segitett rajtuk. De ha igy folytatjak akkor megint uj browser kelll keresenm es visszaternem apexhez.
-
MartOOn
addikt
valaki tud olyan kamera appot mi n4-en tudna a slow motiont? ha egyaltalan ez lehetseges...
-
MartOOn
addikt
Frissult az opera... Hat vmi ritka fos lett...
-
MartOOn
addikt
válasz Sterilzona #21695 üzenetére
not call log kell neked
-
MartOOn
addikt
válasz darvinya #20474 üzenetére
jopofa dolog de sajna zabalja az akksit... igy en kilottem. de tenyleg finomitassal rengeteget lehet rajta okositani. nekem pl 4 nap alatt megtanulta hogy mikor megyek munkaba es indulaskor elore kiirta h munkaba erkezes 5 perc mulva. es nem en adtam meg neki hogy MUNKAba megyek! csak gondolom google kisakkozta eltelt ido egyhelyben allas napirendszeresseg alapjan... okos. lehet mar tul okos is...
-
MartOOn
addikt
válasz vadászcsiga #20286 üzenetére
m1-en megy a Forma1...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest