-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Nektek is jött email a Cerberus-tól, hogy jelszót kellene váltani?
Az emailben található linkre nem kattintok rá, de külön belépek a webes felületen és megváltoztatom, mert abból baj nem lehet.
-
-
adrian94
őstag
Tudtok olyan torrent appot ami tud többel letölteni mint 250 kb ? tTorrent csak ennyivel tud.
-
sunsun2
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.S.3-on szeretném nézni neten a sorozatbarat.hu oldalt,de sajnos nem játsza le a filmeket.Létezik rá megoldás? -
törölt tag
Nem tudom, hogy volt -e Symbian telód (Nokia). Abban a karakterszámláló tudott kettőt ugrani lefelé, ha egy olyan betüt írtál, amit nem tudott 7 biten leírni. Pedig az nem ma volt. Te láttál ilyet Androidon? Az első, nem 7 bites karakternél feleződik az össz karaktermennyiség.
-
-
törölt tag
Ezt még meg is érteném, bár az ASCII -nek ehhez nem sok köze van. Több olyan karakter van, amit le tud írni 7 biten, pedig nem ASCII karakterek. De miért teszi át az egész szöveget ucs2 -be? Ha egy a -betüt le tud írni 7 -biten, akkor miért kell ugyanehhez az a -betűhöz 16 bit, ha mögé teszek egy ö -betüt? Miért nem csak az ö betü kerül 16 bitbe? Az Android által is ismert UTF-8 lehetőséget ad különböző hosszúságú kódokra egy szövegen belül. Ilyenkor miért az idejétmúlt UCS-2 szabvány szerint kódolja az egész szöveget?
-
válasz
pataig #47470 üzenetére
Az ékezetes betűk nagy része soha nem lesz 1 karakter az sms-ben, bármit is csinálsz, mert nincsenek benne az ASCII táblázatban, vagyis unocide-ként fogja a rendszer küldeni azokat. Egy ékezetes betű lehet így akár 4-6 karakter is, persze te egynek látod. A másik lehetőség, hogy leszedi az ékezeteket, így normális hosszúságú lehet az SMS. Ez teljesen független a használt szoftvertől és operációs rendszertől.
Némi bepillantás az ASCII/Unicode világába, itt.
(#47483) pataig: biztos, hogy egy program sem tud olyat, hogy 140 karaktert írhatsz egy SMS-be úgy, hogy benne lehet az összes ékezetes, magyar karakter. Ilyenkor vagy 2 sms-ben küldi el a szöveget, vagy küldés előtt átalakítja a magyar ékezetes betűket mássá.
-
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #47473 üzenetére
"Nem a program számít, hanem a használt ékezetes karakterek. "
Ez, így, ebben a formában nem igaz.
Ugyanis ha Handcentben azt írod be, hogy árvíztűrő tükörfúrógép, akkor küldés előtt automatikusan átalakítja àrvìztürö tükörfùrògépre, és a címzettnél már a nem unicode-os formában fog megjelenni.
Tehát nagyon is számít a program, ha kényelmesen akarsz írni, nem pedig a billentyűzetet akarod "hekkelni", hogy előbányászd a visszafelé dőlő ékezetes karaktereket. -
fatal`
titán
-
pataig
tag
válasz
tomy86 #47472 üzenetére
Természetesen igazad van! Nem megfelelően fogalmaztam! Viszont abban is biztos vagyok, hogy aki akarta az értette, hogy mit keresek és milyen okból de nem szeretnék ezen vitatkozni!
(#47473: én is a gyárit használom, csak van néhány ember aki reklamál ez miatt (nem tudsz helyesen írni?? persze ebben van egy kis vérszívás is részükről).
Az unicode beállításoknál nekem 3 lehetőség közül lehet választani:
-ne módosítsa a karaktereket (70 karakter egy sms)
-helyettesítse a nem kódolható karaktereket
-helyettesítse az összes unicode karaktert
Viszont az egyik ismerős Hanscentet használ, s ő mutatta, hogy be lehet állítani, hogy minden korrektül működjön (140karakter egy sms, s támogatja az ékezeteket is). Az viszont tele van számomra sok extra (felesleges) szolgáltatással. Ezért gondoltam, hogy biztosan létezik egy gyárihoz hasonló egyszerű sms app unicode támogatással..
Na mindegy! Köszönöm még egyszer a segítséget!! Szép napot mindenkinek! -
LonGleY
veterán
Haha, ha legörgetek a mobil Play-ben a kívánságlistám alsóbb régióiba, akkor lefagy a menüpont.
Online egyáltalán még megtalálhatók a kedvencek? Gondoltam, törlöm őket, hátha rendbejön a Play.
-
-
-
LonGleY
veterán
Ami még segíthet a takarításban: SD Maid Pro. A program cache-ek talán a belső tárhelyen leledzenek (?), ezért ez is felszabadíthat pártíz megát tőled. De ha nem is ott tárolódnak, akkor sem hasztalan egy kis söprögetés.
#47474: Újraindítás nem szükséges, csak a rendszerverziók frissítésénél. Ettől függetlenül nem teszel rosszat, ha heti egyszer újrabootolsz. Egy kis maszírozás az Android lelkének.
#47476: Egész nyugodtan, nem fog semmit elrontani. Ez csak cache- és thumbnail takarítás legfőképp, ha a megfelelő menüpontokat választod (Rendszertisztító, Programtisztító). Tegnap pislogtam, amikor 503 megányi galéria kisképet törölt tőlem, pedig alig fényképezek valamit telefonnal.
-
válasz
pataig #47470 üzenetére
pataig:
Én minden készülékemen a gyári SMS-appal küldtem üzenetet, kivétel, mikor a programban nem volt SMS-kézbesítési jelentés.Az előző példa részletesebben:
Nem mindegy, hogy ezt írod: ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP vagy ÄRVìZTÜRÖ TÜKÖRFùRòGÉP. Előbbi tartalmaz UNICODE-karaktereket, utóbbi nem.
Ugyanígy nem mindegy, hogy azt írod: árvíztűrő tükörfúrógép vagy àrvìztürö tükörfùrògép. Nem a program számít, hanem a használt ékezetes karakterek. Akármilyen programmal küldheted, előbbi példák vagy több üzenetben mennek el, vagy a program "levágja" az ékezeteket, így a másik fél ékezetek nélkül kapja meg az üzenetet.Amit be kell állíts a gyári üzenetküldőben, az a karaktertámogatás. Ez legyen ékezet nélküli vagy csökkentett.
És igen, ez nem friss dolog, már vagy kezdetek óta ezzel küzdünk, ahogy tomy86 is írja.
-
tomy86
addikt
válasz
pataig #47470 üzenetére
"gyári sms app nem ismeri a magyar ékezetes szavakat... vagy leszedi az ékezeteket, vagy 40karakternek néz egyet"
Nem lehet, hogy kevered a dolgokat? Azért szedi le az ékezetes karaktereket, mert gondolom az van beállítva, hogy az unicode karaktereket alakítsa át, hogy több karakter férjen bele egy sms-be. Ha unicode karaktereket használsz, akkor nem számol 40-nek egy karaktert, csak 160 helyett 70 (vagy akörül) van egy sms-be írható karakterek száma. Az mindegy, hogy hány ékezetes (jobbra dőlő) karakter van egy üzenetben. Ha csak egy is már 70 karakter a max. De ez már vagy 10 éve így van. Ez független az sms apptól. -
pataig
tag
válasz
Viktor0610 #47456 üzenetére
Köszönöm a segítséget... billentyűzetként az anysoft-ot használom amiben vannak ékezetes karakterek, viszont a gyári sms app nem ismeri a magyar ékezetes szavakat... vagy leszedi az ékezeteket, vagy 40karakternek néz egyet...
(#47461) air: igazad lehet, s nem szükségszerű a magyar nyelvű app! Azért nem kerestem rá, mert gondoltam itt esetleg aki kipróbált már valami jó, egyszerű alkalmazást az megosztja másokkal, velem!
Nincs bajom a Handcenttel, csak kíváncsi voltam, hogy használ-e valaki valami mást, egyszerűbbet... Nekem egy sms-ben nem kell, hogy tele legyen mindenféle szmájlival..Használnám a gyárit, ha támogatná a magyar ékezeteseket.. -
psg5
veterán
válasz
LonGleY #47465 üzenetére
Most azt írta (pár app törlés után) hogy fenmaradó hely 27MB, ezt miért írta egyáltalán? Ez még kevés azért vagy csak tájékoztatásul?
Most egyébként (pedig az alkalmazáskezelőben nem volt aktív az alapértelmezés törlés rész) felajánlotta, hogy kingsoft office vagy officesuit. (feltettem mindkettőt).
Egyenlőre rendben van, most próbálok benne keresgetni, mert akkor is volt gáz.Remélem ez a túlzsúfoltság volt a hiba, nagyon hálás leszek ha ezzel megoldódott!
-
olivera88
veterán
Aki akar jó vírusirtót a mobiljára. Bitdefender Mobile Security 6 free months. [link]
-
LonGleY
veterán
Jah, akkor megvan a hiba - telitömted a belső tárad (ha valóban ez történt). :] Szedd le azokat a progikat, amiket nem használsz! A nagyobb cuccok átnyomhatók az alkalmazáskezelőből az SD-re (olyanok, amiknek nem használod a widgetjeit, vagy nem indul automatikusan a rendszerrel).
Ezen és a normális fájlböngésző használatán kívül több ötletem nincs.
-
air
nagyúr
-
LonGleY
veterán
A kitörléshez pakold fel a Kingsoft-ot megint > alkalmazáskezelő > nyisd ki a program infóját > "alapértelmezett beállítások törlése". Innentől fogva remélhetőleg korrekt lesz a társítás, vagy a Kingsofttal, vagy valami mással. Az is lehet, hogy a mostani fájlböngésződ hibája a dolog.
Fájlböngészők: ES File Explorer, File Expert, FileMaster, Solid Explorer, X-plore File Manager. Mindegyik korrekt, de szerintem a Solid Explorer a best.
-
psg5
veterán
válasz
LonGleY #47458 üzenetére
Az az érdekes, hogy most letöröltem a Kingsoft-ot, de hiába megyek egy doc vagy docx kiterjesztsére nem ajánl fel semmit, hanem azt írja, hogy nem lehet megnyitni.
Hol tudom törölni az alapértelmezést a kiterjesztésből?
Idáig tökéletesen működött a kingsoft és tetszett is már kitanultam.
Sima fájlkezelőm van alapból, milyent érdemes rátenni?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem.
Adott egy Huawei G300-as telefonB932 Build-val.Kingsoft office-val nyitom meg a word doksiaimat, azonban, nemrég felraktam egy újabb doksit és azóta a nem nyitja meg, vagy ha megnyitja kidobja, "ismeretlen hibával". Kingsoft Office-ot már újratelepítettem, de ugyanaz. Sd kártyán vannak az adatok, már próbáltam másik sd-vel és úgy, hogy a belső tárhelyen legyen, ugyanaz a hiba.
Mit lehet még tenni?
Most letöröltem a kingsoft-ot, de annyi különbség van, hogy magyarul írja ki, hogy nem lehet megnyitni. -
-
tobias40
veterán
Továbbra is az a gondom az Ecid-el hogy csak a vezeték nevet mondja ki a hívó félnél!
Sztem az a gondja hogy szóköz van a vezeték és a keresztnév között.(beállításokban bejelöltem a kereszt nevet is természetesen)
Ha vki tudja a megoldást ossza meg velem! -
zebede
őstag
Tudja valaki, hogy Smart Keyboard Pro alkalmazáshoz pontosan hová kell bemásolni a letöltött skint?
-
pataig
tag
Sziasztok!
Egy egyszerű sms app-ot keresek ami ismeri az ékezetes (unicode) karaktereket. A "handcent-tet" ismerem, esetleg valami más?
Egyszerű legyen, megbízható, gyors, lehetőleg kicsi, támogassa az unicode karaktereket és az sem lenne baj, ha tud magyarul... Van esetleg ilyen???
Előre is köszönöm az ajánlatokat!Szép napot mindenkinek!
-
BullZeye
veterán
ButtonLED
Viszont a fejlesztését abbahagyták, helyette van Backlight & Sound NotificationDe ha sokkal több dolgot szeretnél állítani, akkor Gravity Box-ban van ilyen funkció a millió másik mellett.
-
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. 4.1.2 alatt a névjegyzékben, ha keresnék egy nevet pl: (csóka), ha beírom a c betűt, akkor felhozza az összes c betűset. De ha írom tovább, hogy cs vagy csó, akkor már egyáltalán nem hozza be a nevet, pedig tuti benne van. Ilyenkor mi van?
-
törölt tag
Szerintem rossz felől közelíted meg a problémát. Az mellékes, hogy történetesen egy játékról van szó. Ez lehetne bármilyen alkalmazás. Sok program ad lehetőséget a beállítások, az aktuális állapot mentésére. Tehát megoldható. Szerintem ezt kellett volna minden alkalmazás számára, egységesen kötelezővé tenni és rendszer szinten kezelni. Ennek elmulasztása szerintem mindenképpen hiányosság. Ha ez egy Android rendszer, akkor Android hiányosság.
-
hati
addikt
A GravityBox tud ilyet, de ha jól emlékszem root kell hozzá.
-
válasz
raziel01 #47435 üzenetére
Android hiányosság? Miért, a Windows vagy a Linux, esetleg az OSX tud ilyet? Mindegyiknél neked kell megoldanod a játékmentéseid eltárolását és visszaállítását, kivéve, ha maga a játék ment valahova felhőbe. Jó esetben a Steam megoldja, ha a játék támogatja, és persze Steames.
-
aelod
veterán
válasz
Viktor0610 #47436 üzenetére
4.1.2-n xposed keretrendszeren és gravity boxon megoldott volt csak kíváncsi voltam, hogy van e gingerre is...
-
törölt tag
válasz
raziel01 #47435 üzenetére
Nem tudom, hogy tudnak -e ilyet. WP -m soha nem volt, Iphone -om 2 napig. Én Androidot használok és attól, hogy esetleg a többi rendszer sem tudja, még nem érzem kevésbé gáznak. Mentést szeretnék, nem összehasonlítást. Ha megoldható, de nincs megoldva, az számomra mindenképpen hiányosság.
-
-
törölt tag
válasz
pinnacle #47432 üzenetére
Sajnálom, hogy elveszett. Az ilyesmit Titanium Backup -pal szokták, de ahhoz root kell. Szerintem ez komoly Android hiányosság. Én kötelezővé tenném egy program fejlesztésénél az egységes mentés opciót, amihez a könyvtárt a rendszer hozná létre.
aelod:
A funkció neve BLN (Back Light Notifier). A Concorde5700 topikban keresett vki ilyet és úgy emlékszem, hogy talált is rá valamit. Nekem a custom kernel hozta meg ezt a feature -t (SGS2). -
aelod
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan progit ami értesítő led-é varázsolja a fizikai gombokat? Tehát ha van egy elmulasztott esemény akkor a gombsor villogjon. Ja és 2.3.6-on is működjön
-
pinnacle
nagyúr
-
törölt tag
válasz
pinnacle #47430 üzenetére
Nem vagyok Gamer, ez csak egy másik topikban olvasott infó. Valakinek sikerült ez a művelet, de aztán kiderült, hogy az a játék eleve támogatott egy ilyen funkciót. Sztem alapból nem menthető/visszaállítható a játékállás. De lehet, hogy tévedek, mert én még soha, semmit sem mentettem magamtól Google szerverre.
-
pinnacle
nagyúr
A játékok mentését nem tárolja a Google? Nekem be volt állítva az "Automatikus visszaállítás", de gyári visszaállítás után, az alkalmazások települtek, de a mentések elvesztek. Erre van valami megoldás, vagy csak rossz fordítás, a mentett beállítás?
-
-B-
senior tag
Nem tudja valaki, hogy ezen a képen melyik időjárás widget van?
-
petipetya
nagyúr
válasz
atosan #47425 üzenetére
Egyiket felhő alapú tárhelyet sem találtam igazán gyorsnak, amikor filmet másoltam velük a telefonra.
Mindenesetre bármelyik felület magyar tud lenni, ha ezeket beállítod az ES filekezelőn. De ha ragaszkodsz a külön klienshez, akkor a Drive magyar. A Dropbox és Box esetén nem emlékszem a kezelőfelület nyelvére, mert a Drive-ban ellentétben ezek nincsenek külön telepítve.
Még a Mega kliense is tartalmaz magyar nyelvet, illetve magyarra állítható a webes felülete.
A Dropbox amúgy telepítve van a Linux és a Win alá is, az elég gyors. Ám azt nem tudom, hogy régebbi gépen hogyan muzsikál. Emellett a Drive is a napokban dobta ki a külön telepíthető klienst Win/Mac rendszerekre, azt még nem próbáltam ki a Win alatt.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Melyik felhő tárhely tud magyarul, ami telefonra és pc-re is telepíthető és elég gyors akár régebbi pc-n? -
llll
senior tag
válasz
CoolBoy323 #47419 üzenetére
hát ez az:
minden kutyafüle, de 1 fájlt átnevezni azt nem tudott
de véletlenül sem akarom én fikázni, biztos tényleg tud még sok okosságot amiről fogalmam sincs, de nekem egyelőre elég ez az eccerű, de megbízható fapados is -
törölt tag
válasz
fatal` #47414 üzenetére
Az egérkezelési probléma nem olyan katasztrófa, én símán el voltam vele. Vezetékes egér kell, az nem merül le a nyomvatartástól.
A miniPC -knek kicsit más a megjelenítési módjuk. A kernelben felül van bírálva a forgatás. 9:16 , 90fokkal elforgatva. Az Arkanoid eleinte torzítva (széthúzva) jelent meg. Aztán definiáltad a fekvő módot és akkor már csak állóban jelent meg.
IIII:
Kérdezz rá a topikjában, vagy írj egy mélt Tamásnak. Biztos fog segíteni. Nálam mindenhez megvan a jogosultsága a Robotnak, így ilyen jellegű problémák nem jönnek elő. Szóval én csak azt tudom megnézni, hogy nem -e valami Robot -bug miatt nem fut le a parancs. -
llll
senior tag
válasz
CoolBoy323 #47417 üzenetére
persze, simán lehet hogy azóta ezt már helyretették
(kb fél-1 éve találkoztam ezzel a jelenséggel)
de én is úgy vagyok vele, hogy azóta meg már én is teljes megelégedéssel használom ezt a root browsert...amíg pont bele nem futok ebben is vmi hibába
addig most ez marad
mondjuk olyan rettentő bonyolult dolgokat nem is művelek vele (törlés, másolás, áthelyezés, átnevezés), de az ES-nél pont ezek közül nem ment az egyik ,amikor kellett volna
így jártunk
szerencsére minden alkalmazás helyett van 50 másik -
llll
senior tag
válasz
CoolBoy323 #47406 üzenetére
"mert az ES tudja, mindent tud!"
azért halkan megjegyezném, hogy nálam következetesen nem volt képes 1 eccerű fájl átnevezésre
...mígnem rájöttem, hogy ha eltávolítom a frissítéseket akkor képes lesz
de azóta inkább átpártoltam a root browserre -
llll
senior tag
válasz
#79335424 #47413 üzenetére
...igen, közben pont erre lettem figyelmes én is
hogy tudniillik ha a "nincs megerősítés"-t állítom be, akkor megjelenik ugyan az értesítési sávon a beállított művelet, csak éppen nem fut le
de ha mondjuk "futtatás 5 másodperces lejárattal"-ra teszem, akkor végre is hajtódik szépen
(csak esetemben ez most pont nem jó így, mert még képes rányomni a kislányom a kikapcsolás elhalasztására és akkor ugyanott vagyok, hogy totál lemeríti az aksit...)
úgyhogy már csak azt nem tudtam, hogy a megerősítés nélküli végrehajtást csak a fizetős verzió tudja, vagy esetleg ez csak vmi bug
de ezexerint az utóbbi
majd megpróbálok értekezni a készítővel, mert egyébként igen okos ki alkalmazásnak tűnik
ismét köszi az ajánlást -
fatal`
titán
válasz
#79335424 #47413 üzenetére
Az Arkanoid nem PC játék volt eredetileg. Az a baj, hogy fekvőben baromi torz lenne az egész. Annó gondolkodtam rajta, hogy melyik legyen, de túl "lapos/alacsony" volt a pálya az akkori kijelzőmön (320x480), hülyén is nézett ki és sokkal kevesebb lehetőség lett volna pályákat csinálni, emiatt döntöttem az álló mód mellett.
Ráadásul az android nem is támogatja rendesen az egeret, nincs mousemove esemény, csak ha nyomod közben a bal gombot (ez gyakorlatilag a touchnak felel meg).
-
törölt tag
Jogosultsági problémára tippelek, mert nálam lefut a parancs. Nézd meg, hogy az engedélyezésnél van -e pipa. Próbáld meg mondjuk 10mp -es megerősítéssel (a parancsnál alul, megerősítésnél pipa). Ekkor a végrehajtás előtt dob egy ablakot, amiben visszaszámol a végrehajtás előtt, várva a felhasználói felülbírálásra. Ha az ablak megjelenik, akkor a parancs elindul. Ha utána nem kapcsol ki, akkor valószínűleg a robotnak nincs jogosultsága végrehajtani.
Hunfatal:
Nem szoktam dilemmázni egy pro verzió megvásárlásán. De ha egy PC -s játék adoptációja nem tud normálisan megjelenni fekvő nézetben, egy 16:9 -es monitoron, akkor nekem nem éri meg a pro verzió. Elfogadom, hogy nem lehet, csak kár érte. Tuti lenne a 24 -es monitoron egérrel, ahogy azt eredetileg kitalálták. -
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #47406 üzenetére
-
tomy86
addikt
válasz
#35202114 #47399 üzenetére
A hivatalos neve ES File Explorer
-
llll
senior tag
válasz
#79335424 #47388 üzenetére
ez az e-root tökéletesnek tűnne, de vmiért nem akarja az igazságot
felviszek 1 új parancsot (kikacsolás), megadom az eseményt (akku lemerült 1 megadott értékre), megadom az elvégzendő műveletet (leállítás), mentem az egészet, a beállításokban a szolgáltatás engedélyezve van...és mégsem kapcsol ki
be kell még vmit állítanom vhol? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Qickpic-hez hasonló képnézehető alkalmazási tudtok?
Előre is köszi a segítséget -
fatal`
titán
Frissítettem az ArkanoidX-et az 1.6-os verzióra!
- Az adatok kimenthetőek az SD kártyára / belső tárhelyre
- Az összes pálya feloldható egyetlen gombnyomással (Csak a Donate verzióban)
- 10 új Classic és Time Trial Mode pálya
- 10 új Color és Extreme Mode pálya
- HibajavításokHa tetszik a játék, kérlek fontold meg a donate verzió megvásárlását, hogy támogasd a további fejlesztést. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest