- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
Viktor0610 #175638 üzenetére
Bevallom, nem találok hozzá megoldást. Van esetleg konkrét ötlet a probléma orvoslására? A rendszer konkrétan HyperOS 2.0.4.0
-
paolinho
őstag
Az milyen okból fakadhat, hogy egy HyperOS 2-vel futó POCO Pad tabletre nem engedi a rendszer telepíteni a WizzAir applikációját? Semmi mókolás nincs az eszközön, zárt a bootloader is, mégis azt írja Play Áruház, hogy erre az eszközre nem telepíthető az alkalmazás. Esetleg létezik valami átverés erre?
-
paolinho
őstag
Az milyen beállítással orvosolható a YouTube applikációban, hogy a kiválasztott videó lejátszásiakor ne csak a jobb felső sarokban található X gomb érintésekor tünjön el a képernyő közepéről a STOP, előre-hátra ikonsor? Korábban pár másodpercet követően magától eltűnt, és vált élessé a kép.
-
paolinho
őstag
A külső hozzáféréshez szükséges engedélyek meg vannak adva, a Synology DS FILE appjával hozzá is férek az eszközhöz távolról is, én csak mint plusz lehetőség szeretném a Solid Explorer alól is elérni. De akkor nézelődöm, hogy mit, hova kell beírni az appban, hogy ez összejöhessen. Köszi az infót!
csipuka: Nagyjából ennyi lenne az én igényem is, mint Neked. -
paolinho
őstag
Én is köszönöm ezt az infót!
Azt még megkérdezhetem, hogy a Solid Explorer használatával megoldható, hogy távolról is elérjem a NAS-t, ne csak az IP-cím megadásával. Mert az úgy rendben is lenne, jó lenne ha a felhasználónév.synology.me vonalon is képes lenne erre az alkalmazás!
Ha képes, milyen beállítások mentén járható ez az irány? -
paolinho
őstag
Az lenne a problémám, hogy vettem a tabletemhez egy ILYEN bluetooth vezeték nélküli egeret, amelynek karika alakú a kurzora.
Létezik arra valami, akár applikációs megoldás, hogy a szokásos nyil formát kaphassa meg a kurzor?
Remélem, hogy jó helyen tettem fel a kérdést! -
paolinho
őstag
válasz
Terentius #172216 üzenetére
A 172000. hozzászólás választ ad rá!
-
paolinho
őstag
Van ez a Find Device applikáció. Miként lehet levenni a listájából a már eladott, vagy nem használt eszközöket? Az app-on belül nem találok rá megoldást.
-
paolinho
őstag
Hát, valahogy furin működnek ezek a beforgatós appok. Pl. az Aliexpress torzan naggyá válik, a Billingo meg "eldug" nyilvánvaló menüpontokat. Tartok tőle, hogy nem ez lesz a megolás.
PaksiPeter: egy Teclast T60 (kínai) tabról tolom, ami teljesen kielégíti az igényeimet, csak ilyen pici problémákat kell vele rendeznem, mit a beforgatás.
Szerintem marad a böngésző alóli "asztali mód"-os mentés, amit ki tudok helyezni az asztalra.
-
paolinho
őstag
Arra létezik valamilyen megoldás, hogy ha tablettre teszek fel applikációt, akkor az ne forogjon be olyan mobiltelósan hosszára? Nem mindegyikre jellemző, de van jó néhány, ami ilyen. Pl. az Aliexpress, a Jófogás, vagy a Billingo.
-
paolinho
őstag
Volna egy kis problémám. A telefon Xiaomi Mi 11 Pro, a rajta lévő rom xiaimi.eu stabil debuild. A problémám pedig az lenne, hogy a rom telepítését követően képtelen vagyok a kezdőképernyőre bármilyen widgetet is feltenni. Amit látok, azok a gyári widgetek, a telepített applikációkhoz sehol nem találok wigetet, de a gyáriakat sem tudom rögzíteni a képernyőre, egyszerűen hiába húzzam ki a felületre nem marad meg. Valójában egy időjárás-idő wigetre volna csak szükségem, de nem tudok kihelyezni semmit. Találkozott már valaki ilyennel? Ez valami beállítási probléma lehet? Vagy mi az oka a jelenségnek?
-
paolinho
őstag
Egy olyan problémám támad két Xiaomi telón is (Redmi Note 9 Pro, és Mi 11 Pro), hogy xiaomi.eu weekly rommal az idáig hibátlanul futó Wallet applikáció azt írja pár napja, ha fiztni szeretnék NFC-vel, hogy "Az eszköz nem felel meg a biztonsági követelményeknek".
Több mint egy éve használom, és sosem volt ezzel gond. Mi lehet a probléma, és miként lehetne orvosolni? -
paolinho
őstag
Billentyűzetként a Microsoft SwiftKey-t használom viszonylag megelégedve vele. Azonban pár napja a betűk melletti kiegészítő jelek eltüntek úgy, hogy csak az aktuális betű látszik, de pl a "g" melletti "-" jel, (de a többinél is eltűnt minden) az nem. Mi lehet ennek az oka? Ez egyedi, vagy más is tapasztal ilyet?
Megjegyzem újraindítás, újratelepítés nem segített. -
paolinho
őstag
Egy Xiaomi Redmi Note 7-röl szeretnék átköltözni egy Xiaomi Mi 11 - re. Ennek mi a legpraktikusabb módja? Olvastam, hogy van egy Mi Átköltözés app erre, de olyan videót is találtam, amely a Xiaomi Cloud-ot preferálja. Melyik a legjobb megoldás erre? Ezek, vagy esetleg van más, jobb megoldás?
-
paolinho
őstag
Néhány nap óta nálam az addig rendben működő PH applikáció teljesen kifingott. Lehet ennek tudni az okát?
-
paolinho
őstag
Igen, jó a tipp, MIUI 12 a rendszer. És pont az történt velem s, mint psg5-tel. És valóban a megosztással át lehet másolni egy olvasható mappába az egyébkén nálam is bin kiterjesztéssel leszedett fájlt, amit átnevezést követően már rendben kezel a rendszer. Na mindegy, egyelőre megoldás ez is, de valójában elég fura, hogy nem a Downloads-ba kerülnek maguktól ezek a Face-s fájlok.
Köszi az infót! -
paolinho
őstag
Abban tudna valaki segíteni, hogy a Facebook applikációban hová történnek azok a mentések, amikor pl. egy pdf fájlt lementek. Kiírja, hogy "Letöltés', de se az appban, se fájlkezelővel nem találom azt, hogy hová került ez a fájl.
-
paolinho
őstag
Abban tudna valaki segíteni, hogy ha át költözök egyik telefonból egy másikba, hogyan kaphatom vissza az Operába már korábban lementett kedvencemet? Volt Google mentésem, aminek segítségével egy Samsung Galaxy S9 Plusz-ról mentem át egy Redmi Note 9 Pro-ra. Sok minden (pl. a Color Note is) teljes adatartalmastól átkerült, de az Opera nem, pedig itt is, ott is behelentkeztem az app-ba.
-
paolinho
őstag
válasz
Viktor0610 #143937 üzenetére
A ColorNote-ba írogatok (egy S9+ -om van). Mire gondolsz jelszókezelő app gyanánt?
(#143938) Astery: Hát nagyjából ehhez kérnék segítséget. Tudnál valami ötletet adni?
(#143939) egykori: Köszi, megnézem, hogy mit nyújt a progi.
-
paolinho
őstag
Tudnátok ajánlani egy megbízható applikáció-zárat (az külön jó lenne, ha tudna magyarul), ami nincs teleszemetelve reklámmal. Igazából csak egy applikációt szeretnék vele védeni, amibe az összes jelszavam szerepel.
Előre is köszi. -
paolinho
őstag
válasz
Viktor0610 #137735 üzenetére
Húú, nem egyszerű a stori! Nekem ez elkerülte a figyelmemet. Én egy korábbi változatot használok nagy megelégedéssel.
-
paolinho
őstag
válasz
paolinho #137539 üzenetére
Még mindíg erre a gyors újraindításra keresnék megoldást, de egy picit pontosítva, olyan app kellene, amely root nélkül is képes lehetőséget nyújtani a custom recovery indítására. Ez azért lenne szükséges ilyen formában, mert pl. a Redmi Note 7 a heti xiaomi.eu-s developer rom frissítését követően mindíg visszaáll unroot állapotra. Ergo újra futtatni kell a Magisk-et, ehhez viszont recovery-be kell indítani a telefont. De ezt úgy szeretném megoldani, hogy megkerülhető legyen a hangerő fel + bekapcs gombokkal történő indítás.
Kivitelezhető ez alkalmazásból? -
paolinho
őstag
válasz
Somatom #137542 üzenetére
A feleségem telefonjáról lévén szó, én ennél egyszerűbb megoldást keresgetnék, ugyanis alkalmanként szükség van rá, hogy a heti frissítéseket recoveryből oldja meg, és ilyenkor...hát be kell lépnie a custom recovery-be, ami úgy általában volume up + power gombok együttes nyomvatartásával kivitelezhető. Ez még nekem is néha a telefon sima újraindítását produkálja, nemhogy az asszonykámnak.
Szóval ezért kell egy egyszerű(bb) megoldás.
Most kipróbáltam ezt a Quick Reboot [ROOT] appot, ami egész jónak, és megbízhatónak tűnik.
Szóval egyelőre ennél maradnék, amíg nem lesz vele gond, vagy nem sikeredik valami jobbat találni.
Mindenesetre köszi a segítséget! -
paolinho
őstag
Létezik olyan app, amely lehetőséget biztosít a készülék kikapcsolására, újraindítására, recovery módban történő indítására, meg ilyesmikre?
-
paolinho
őstag
Nem tudom, találkozott-e már ilyennel valaki, de valami undormány mehetett fel (nyilván valahogy a segédletemmel) a telefonra, és rendre random bedobál mindenféle számomra értékelhetetlen oldalakat a képernyőre, amit csak kisöpréssel tudok megszüntetni nagyjából csak ideiglenesen, mert 5-10 perc, esetenként kevesebb, és megint felbukkannak a drágák. Mivel lehetne ettől megszabadulni? Kripróbáltam már egy rahednyi vírusirtót, é egyik sem segített.
-
paolinho
őstag
Bocs, hogy itt is kérdezem, de ismer valaki olyan applikációt, amellyel dual sim kapcsán le lehet kapcsolni az egyik kártyát?
-
paolinho
őstag
Nagyon tetszik egy Bootleggers névre hallgató Oreo rom, amit fel is tettem a telómra (Le Pro 3), viszont a korábbi rom-ban volt egy Google kereső stílus, amit szeretnék erre a romra is beüzemelni, viszont sehol nem találtam a beállítások között ennek lehetőségét.
Ez volna az:A modulok közt nem kiválasztható. Van erre esetleg ötlete valakinek? Köszi
-
paolinho
őstag
válasz
paolinho #108325 üzenetére
Bocs, de kicsúsztam a szerkesztési időből!
Találtam rá magyar fordítású apk is (v1.35), de sajnos ennél amikor beszeretnék lépni a Beállítás-ba, hibaüzenettel kilép az alkalmazásból. Így ment vissza a Play Áruházból letölthető verzió (v1.37).
-
paolinho
őstag
válasz
kovisoft #108324 üzenetére
Igen, közben megtaláltam, csak egy kicsit elkapkodtam a választ. Köszi, ez így tökéletes!
Kiváló egy kamera alkalmazás, én eddig nem ismertem a benne rejlő lehetőségeket. Azon túl, hogy megoldotta a fókuszálással kapcsolatos igényemet, tetszik, hogy tud pl. selfie-képet készíteni úgy, hogy visszaforgatja "nemtükörképpé" a készített fotót külön manuális lépés nélkül.
-
paolinho
őstag
válasz
darvinya #108239 üzenetére
Az úgy nem jó, hiába próbálom. 10 cm-ről mindig "aláfókuszál".Nem tudom, hogy hogyan, de az AZ Camera app egy két esetben sikeresen megoldotta ezt, de nem fix. csak eshetőleges az éles kép így.
Ez pl. szinte tökéletes lenne nekem, de nem tudok arra rájönni, hogy miként tudnék mondjuk 10 cm-t megadni az élességnek, és hozzáigazítanám a kamerát ehhez a távolsághoz. Lehet egyáltalán ilyet megoldani? (LeEco Le Pro 3)
-
paolinho
őstag
Esetleg arra van valamilyen kamera alkalmazás, vagy ötlet, hogy hogyan lehetne úgy makró felvételt készíteni mondjuk egy szemüvegkereten található feliratról, hogy ne a távollabbi szárra fókuszáljon a kamera?
-
paolinho
őstag
Egy érdekes dolgot tapasztaltam pár napja a Gmail app-nál a telómon (LeEco Le Pro 3). Ha választ akarok küldeni egy beérkezett levélre, akkor a válasz-mail Küldés... állapotban reked az üzenet, és nem megy el a későbbiekben sem. O.K. web felületről el tudom küldeni, de idáig ezzel nem volt gond. Mi lehet a probléma, és mit lehet ezzel tenni?
-
paolinho
őstag
Nem, valami más gond van, mert az Alkalmazásbeállítások alatt látszik, hogy nincs engedélyezve a mobilnetes letöltés, csak a WiFi, viszont lövésem sincs, hogy tudnék engedélyt adni, mert szürke a Letöltések alatti Engedély menüpont. tibcsi0407-vel már próbálkozom a LePro2 topicban is, hátha ő jobban ismeri a LeEco-k lelkét
Screenshot1
Screenshot2 -
paolinho
őstag
Egy olyan problémám lenne a telómmal (LeEco Le Pro 3) , hogy a Play Áruházzal való mobilnet-es kapcsolat során nem engedi letölteni a kívánt app-ot a PÁ. Bár mit is állítok az app Beállításainál, mindig "WiFi-re vár..." üzenettel fut ilyenkor a csík, és nem jön le a progi. Persze, ha talál WiFi-t, akkor azonnal letölti a keresett dolgot. Ez a telefon, az Android, vagy a PÁ hibája okozhatja?
-
paolinho
őstag
válasz
kaciokos #107565 üzenetére
Az a helyzet, hogy teljesen jó volt a tipped, ugyanis, amikor leszedtem az újonnan feltett Account-ot, a korábban megvett app-ok ismét MEGVÁSÁROLVA-ként lettek megjelölve.
Akkor ezek szerint csak EGY felhasználóként lehetek regisztrálva a Gmail-en?! Fura!
Köszi azért a tanácsot! -
paolinho
őstag
válasz
kaciokos #107565 üzenetére
Feltettem egy másik (saját) account-ot is, de ott a régi is, amivel a Play Áruházban bent vagyok. A Fiok-ban a Rendelési előzmények alatt látszik az összes megvásárolt app azon az áron, amelyen megvettem, de, ha rákattintok, akkor a jelenlegi árakon szeretné ismét értékesíteni.
-
paolinho
őstag
Olyannal találkozott már valaki, hogy a Play Árúház elfelejti azokat a programokat, amiket már megvásároltam? Most költöztem át egyik telefonomból a másikba, és a Titanium Backup pl. , de egyébként a többi app is, is a "Saját alkalmazások és játékok" alól árat feltüntetve szerepel a korábbi "Megvásárolt" szöveg helyett. Mit lehet tenni ilyen esetben?
-
paolinho
őstag
Xposed+GravityBox kapcsán kérnék egy kis segítséget. Az a helyzet, hogy visszaolvastam itt a témában, de nem találtam rá megoldást, ezért kérdeznék.
Adott egy Umi Super, amin MM fut. Feltelepítettem az Xposed keretrendszert ahogy kell, viszont a GravityBox-ot nem tudtam feltenni (illetve feltelepült), csak az indításakor a Keretrendszer nem válaszol hibaüzenettel megáll. Korábban ez LP alatt rendesen működött, hibátlanul tette a dolgát, most viszont nem akaródzik sehogy sem működni. Plusz próbáltam egy uleFone Metal-ra is feltenni, de azon ugyancsak ezt a jelenséget produkálja. Mi lehet ennek az oka? Van esetleg ötlet a probléma orvosolására? -
paolinho
őstag
válasz
darvinya #98546 üzenetére
Nálam ez korábban sosem volt probléma. Nem pontosan tudom, hogy mi az a bélyegkép (persze fogom, hogy mit jelenthet), de azt tudom, hogy korábban minden alkalommal, amikor mentettem a Gyorshívóba, akkor vagy "bélyegkép", vagy az oldal épp aktuális felületének képéből illesztett be egy kockát. Nekem ez jobban tetszett, de ezek szerint erre jelenleg nincs megoldás.
-
paolinho
őstag
Sajnos ez az ötlet sem oldotta meg a problémámat, még mindig színes négyzetbe rakott betűt (vagy szöveget) ment a Gyorshívóba az Opera. Nem lehet, hogy egy korábbi verzió számú a megoldás erre?
(#98375) darvinya : "Gyorshívónál előfordul lassú net-nél, hogy nincs bélyegkép"
Nálam gyors netnél is ugyaezt csinálja mentés gyanánt a z Opera. -
paolinho
őstag
válasz
darvinya #98347 üzenetére
Telefonról használom az Operát, és itt a Gyorshívó tulajdonképpen a mentett oldal. Itt van az, hogy egy ideje nem az adott (mentett) oldal screeshot-ját adja be ikonként, hanem csak egy kezdő betűs négyzet ikont ment.
pc360: köszi, ki fogom próbálni, amit tanácsoltál, de egyelőre csak a telóm áll rendelkezésre.
-
paolinho
őstag
Miért van az, hogy az Opera alatt, ha a Gyorshívó-ba lementek egy oldalt, akkor már egy ideje csak egy szines ikont kapok a mentett oldal kezdőbetűjével gyorsindító linknek. Korábban a mentett oldal egy képszelete volt az adott oldal induló linkje. Ez nekem jobban tetszett.
-
paolinho
őstag
válasz
kuksa90 #91650 üzenetére
Köszi szépen a segítséget a szerkesztésből törlés sikerült (nem voltam elég körültekintő, mielőtt kérdeztem volna).
A Windows probléma akkor nem megoldható jelszó nélkül?! Ez mondjuk azért fura, mert a védett hálózatra is csak jelszóval lehet fellépni, minek a dupla biztonság?! -
paolinho
őstag
A Solid Explorer kapcsán szeretnék két segítséget is kérni.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy milyen módon lehetne úgy beállítani az alkalmazást, hogy az otthoni (UPC-s) wifi hálózaton keresztül megfelelően tudjon köntaktálni a Win 7-tel futó asztali gépemmel. Látni látja, amikor az "Új távoli kapcsolat-ok" alatt kiválasztom a LAN/SMB alól, azonban a tovább lépés után Felhasználót és Jelszót kér, amivel otthon nem védem a PC-t. Ha beírom csak simán a PC-hez tartozó felhasználónevem, de nem adok jelszót, akkor érvénytelennek minősíti a kapcsolódás kísérletét, és vagy kiléptet, vagy az "újra" lehetőséggel ismét nem enged tovább. Kipróbáltam az, hogy jelszóval védem a PC-t, úgy azonban már tovább tudok lépni, és rendben működik minden. Megoldható volna valahogy, hogy jelszó nélkül is működjön a kapcsolat?
A másik kérdésem az lenne, hogy amennyiben a "Tárhelyek" alá felveszek egy újabb tárterületet (mondjuk pl. a Google Drive-ot, vagy duplán felvett LAN kapcsolatot), akkor azokat hogyan lehet eltávolítani onnan? Erre sajna semmilyen opciót nem találtam, pedig kerestem ahol csak lehet, és próbáltam pl. hosszan nyomva tartani, vagy elhúzni jobbra, vagy balra is, de ezek nem segítettek, nem törlődött a tárhelyrész. Eddig az volt csak ilyenkor a megoldásom, hogy SE törlés, majd újratelepítés. De ennél kell, hogy legyen ésszerűbb megoldás is.
Előre is kösz a segítséget! -
paolinho
őstag
válasz
aprokaroka87 #87440 üzenetére
Lehetséges, hogy meg lehet oldani, de szintén itt az XDA-n azt írta a hozzászóló, hogy: "Titanium Backup provides a detach option but for some reason it isn't permanent (lasts hours and/or next reboot)."
Ezért nem is próbálkoztam ezzel. -
paolinho
őstag
válasz
ctibor #87421 üzenetére
És valóban van egy alkalmazás, amivel alá lehet írni újra az appot!!!
ZipSigner a neve, és a Play-ről letölthető.És valóban, ahogy mondtad, az XDA-n lehetett hozzá találni egy leírást is. Én megcsináltam aszerint, és (egyelőre) úgy néz ki, hogy f.szán működik. Nem telepítettként érzékeli a Play Áruház a FB appot.
Nagyon köszi a segítséget!
(#87433) hatpersze kollégának is nagy köszönet, hogy "elnavigált" az XDA megfelelő felületére ennek a problémának kapcsán!
-
paolinho
őstag
válasz
ctibor #87421 üzenetére
Köszi a segítséget, ez az aláírósdi nem hangzik rosszul, nem lenne rossz, ha valakinek beugrana, hogy melyik XDA-s app segíthet ebben.
(#87423) Somatom Köszi Neked is, még én sem próbáltam ezt a dupla-felhasználósdit. Tartok tőle, hogy valamit megkavarna a telómón, inkább akkor egyesével frissítgetek, csak hát reménykedtem, hátha valaki tud erre orvosságot.
(#87433) hatpersze: na ennek utánaolvasok, köszi!
-
paolinho
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy van arra valamilyen beállítási lehetőség, hogy EGY adott alkalmazásra ne ajánlja fel a frissítés lehetőségét a Play Árúház, de a többire igen?
Konkrétan van egy magyar nyelvű Facebook appom, és a frissítés tutira visszatenné az angolt. Viszont jó lenne, ha maradhatna az az alternatíva a telón továbbra is, ha több alkalmazás frissülne egyszerre, akkor választhassam az "Összes"-t. De jelenleg a FB-ot is frissítené így, amit szeretnék elkerülni.
Remélem érthetően írtam le a problémámat. Előre is köszi a segítséget! -
paolinho
őstag
válasz
aprokaroka87 #85344 üzenetére
Az ES File Explorer-rel nézem, de - tudom fura - se a system/app-ba, se a data/app-ba, és sajnos se a (#85345) Black&White fórumtárs által ajánlott /cust/preinstalled/public/app mappában nincs ez az app. Én nem tuom, hová lehetnek az app-ok elásva a Honor 7-ben, de itt nincsenek, az tuti. Viszont a fentebb ajánlott App Backup & Restore alkalmazás tényleg segített a bajban.
-
paolinho
őstag
válasz
aprokaroka87 #85340 üzenetére
Tekintve, hogy az én egyik alkalmazásomat kérte kopizni, Honor 7-je van. És még egyszer köszi!
-
paolinho
őstag
válasz
Black&White #85332 üzenetére
Szeretnék segíteni az egyik fórumtársunknak, aki az egyik gyári alkalmazást kéri (HWRemoteController.apk), de sajna itt nem találom az app-ok között így.
aprokaroka87 köszi a tipped, a App Backup & Restore-mobi.infolife.appbackup-63-v4.0.3.apk hibátlnul megoldotta a feladatot.
-
paolinho
őstag
A teló gyári alkalmazásaiból szeretnék kimenteni egyet. Tudnátok segíteni, hogy ha rootolt a telefon, akkor hol tudnám ezeket az app-okat megtalálni?
-
paolinho
őstag
válasz
aprokaroka87 #84927 üzenetére
Sajna rendszerben nincs arra beállítási lehetőség, hogy a két kártya közül fixen mondjuk az 1-es kártya legyen a kimenő hívások alapértelmezett kártyája. Legalább is a Honor-okéban nincs erre mód.
(#84929) SharpSA : Köszi megnézem ezt is!
-
paolinho
őstag
Tudnátok ajánlani olyan megbízható tárcsázós alkalmazást, amely dual-sim kompatibilis, beállítható fixre a kimenőhívás indítása, hogy melyik kártyáról menjen? Jelenleg a Truedialer-t használom, de kipróbálnék mást is. Azt sem baj, ha fizetős. Próbáltam az ExDialer-t, a True Phone Dialer-t, és még egy két mást is, csak most nem ugrik már be a nevük, de vagy nem tudott a dual sim-mel bánni, vagy nem tetszett a dizájn. Van esetleg valakinek valamilyen javaslata? KÖszi
-
paolinho
őstag
Az a helyzet, hogy korábban én is keresgettem hasonló, vagy talán pont ilyen alkalmazást, vagy egyáltalán bármiféle lehetőséget arra, mint Te, azaz, hogy csak néhány számot "engedjen át" a rendszer, de végül is fel kellett adjam, ugyanis olyat, ami kikapcsolt állapotot jelzett volna azoknak, akiktől nem szerettem volna hívást fogadni, olyan megoldást nem találtam. Feltételezem azért, mert ez technikailag nem megvalósítható. Minden fekete-fehér listás alkalmazás olyan képet adott annak a hívónak, akivel nem kívántam volna telózni, mintha kinyomtam volna kb. egy csörgésnél a telefont. Ha esetleg Te még is rábukkannál olyan alternatívára, mint, amire keresed most a megoldást, megköszönném, ha megosztanád velem is.
-
paolinho
őstag
Ha nincs a telómra feltett romban (Jiayu G4S) a modulok közt Google kereső sáv, hogy tudnék ilyet feltenni rá utólag?
-
paolinho
őstag
VÍZI KRESZ Tesztre ismertek esetleg androidos alkalmazást?
-
paolinho
őstag
Igen, akkor azt hiszem, nem fogalmaztam elég pontosan és egyértelműen. Elnézést!
Remélem, mostanra már kiderült azért, hogy keresek valamit, ami nekem nincs, de egyébként létezik, mert találtam róla screenshot-ot, amit belinkeltem, hátha valaki ez alapján felismeri. Sajnálom, hogy félreérthetően írtam, bocs! -
paolinho
őstag
Jó, akkor nekifutok mégegyszer, bár nem értem, hogy miért lenne beugratós kérdés, ami kapcsán segítséget kértem.
Van egy app, amire szükségem lenne. Én a neve alapján nem találtam meg, de egy képet leltem arról, hogy létezik, és, hogy milyen külsővel bír az ikonja. Hátha valaki felismeri így a pofázmánya alapján."Találjuk meg a képen azt, amit keresel, de persze ez neked úgyse segít, mivel nem a Te telefonodról készült a kép..."
Ezt viszont én nem értem.
Persze! Nyilván nem az én telómé a kép, mert akkor miért keresném az alkalmazást?! A képen meg miért kellene megtalálni, amikor leírtam, hogy mi a neve?! Tényleg nem értem, hogy mit nem lehetett érteni ezen, de biztos én fogalmaztam félreérthetően.
Mindegy, csak egy kérdés volt, ha nincs konkrét ötlet, hagy tűnjön a süllyesztőbe. -
paolinho
őstag
Bocs, hogy itt is felteszem a kérdést, de egy speciális app-ot keresnék. Honor Wallet a neve. Tudnátok segíteni, hogy hol találhatom?
KÖszi előre is. -
paolinho
őstag
válasz
Siriusb #77828 üzenetére
Köszi szépen! Nekem dual simes a telóm, lehet nem is menne vele, de ami a fő gondom ahogy olvasom, hogy a hívónak foglalt jelzést ad a Root Call Blocker. Nekem a főnököm hülyeségére pedig olyan megoldás kellene, hogy a hívónak kikapcsolt állapotot mutasson. Ilyen esetleg megoldható valahogy (valamivel)?
-
paolinho
őstag
Lehet, hogy fura, amit kérdezek, de létezhet olyan program, ami a számomra ismeretlen (nem csak az anonim, de azt is) számokat ha fogad a telefon hívást, akkor annak kikapcsoltnak jelzi vissza, és plusszban még hozzá tudnék ehhez csatlakoztatni egy-két ismert számot is, hogy azoknak is ezt jelezze hívásnál? Az már csak hab lenne a tortán, ha időintervallumot is be lehetne rá állítani, pl. hogy ezt 8-16 óráig intézze így.
Az a helyzet, hogy a munkahelyemen kitalálta az űber okos főnököm, hogy nem lehet bekapcsolva a mobil, és tartok tőle, hogy ezt szúró próba szerűleg ellenőrizni is fogja. Viszont én azt gondolom, hogy a XXI. században igazán nem "ördögtől való", ha az ember használni szeretné a mobilját. Család, barátok, bank, riasztó szerintem igazán hathatós indítékai ennek. -
paolinho
őstag
válasz
#79335424 #77033 üzenetére
Szerintem a poénon túl az ilyen válaszok tudnak értelmet adni a kérdésnek, és mellesleg színt is visznek a tartalomba. Bevallom, az "Olvasd el az összefoglalót!", mint válasz - noha ez is válasz - nálam csak annyit ér, hogy a tag csak a hozzászólásait szerette volna gyarapítani. Én személy szerint, köszi Somatom! Egyébként ezzel egy kicsit okosabb lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged