Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1egaly
aktív tag
válasz ctibor #156235 üzenetére
Ezt ajánlom [Caynax Alarm Clock] ,van olyan minden 2.,3. nap stb...
-
Albigator
őstag
válasz ctibor #133984 üzenetére
Ahogy gondoltam sajnos, az hogy egy "régebbi" telefonon működött - valószínű nem Pite alatt - az sajna nem jelenti, hogy most is fog:
De ki is próbáltam. A másik fél hangja alig hallható, de valóban kiírja a nevet és számot.
Vmint ami nem tetszik benne amúgy sem, hogy nincs automata felvevő, csak a PRO verzióba.. Szóval az ACR-hez képest még visszalépés is.De azért köszi.
(#133983) zeon.hu
Az tök jó, hogy a Xiaomi-nál van gyári alkalmazás ami működik is...
A telóm OnePlus 5 (8/128GB) de írtam is másik hsz-ben.Ami talán még befolyásoló tényező lehet nem tudom, hogy VoLTE-n (4G-n) keresztül bonyolítom a hívásaimat. Alapértelmezetten ez se működött, hiába kapcsolta be (vagy oldotta fel a tiltást) a telekom VoLTE-t az előfizetéses számomon, kicsit mókolnom kellett pc-re csatlakoztatva a telót és Indiai "profilt" kellett beállítani, hogy működjön a dolog. Szerencsére ehhez nem kellett root, de ha most nincs más mód, akkor rootolnom kell...
(Nekem szerencsére nem jár garivsztéssel a rootolás, pedig még garanciális a 1.5 éves készülékem.)[ Szerkesztve ]
-
-
oszi666
őstag
válasz ctibor #112179 üzenetére
Szia az OTP Simplenel hogy mukodik a fizetes pontosan? Felebresztem a telefont feloldom a kijelzozarat es csak odaerintem a telot? Nem kell elinditani az appot vagy ilyesmi? Egyszeruen nem talalok olyan videot ahol az elejetol a vegeig megmutatnak...
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
darvinya
titán
-
F.E.K..
senior tag
válasz ctibor #109042 üzenetére
A nyilvános fiók követését állítsd le. Viberen jobbra fent a nagyító melett van a az ikonja, ott felsorolja amit követsz illetve újabbakat is ott tudsz felvenni.
Tartsd rajta az ujjad azon a csevegésen amitől szeretnél megszabadulni, és a felső sorban megjelenik a törlés ikon...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
mike1334
veterán
válasz ctibor #105082 üzenetére
A szomorú, hogy azóta már volt frissítés....szóval ezt nem bugként kezelik, hanem, mint feature....de asszem az előző (kb hétvégi) előtti volt, ami elcseszte.
Bobby G.
A sok folyadékivás is sokat segít, nekem azóta nem jött vissza (kopp-kopp )...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MK VII
veterán
válasz ctibor #103338 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék..
Mindig azzal szívok, hogy állandóan újra be kell írnom mindenhol a wifi jelszavakat..
Sosem hallottam én sem erről, hogy lementi a google.. Külön be kell állítani valamit?
Google fiókom szinkronizál. Külön opciót sosem találtam erre vonatkozólag, hogy lehet-e menteni..Szóval én komolyan érdeklődöm efelől, mert már kezdem unni az állandó jelszó beírásokat.
Root nincs a készüléken. -
SimonJanos
aktív tag
válasz ctibor #101890 üzenetére
Én ilyet "ronda" fw / egyéb probléma miatt láttam, tele lett reklámozva a készülék.
Rendszer újrahúz (de ott amúgy kiderült, eleve a letölthető FW volt "reklámos" : (((
Ezt ugye a root + reklámblokkoló sem teszi rendbe.[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
ctibor
senior tag
válasz ctibor #95917 üzenetére
Megoldottam a problémát.
A Shortcut Customizer ingyenes verziójával is lehet kitenni a kezdőképernyőre bármilyen app hoz vagy dokhoz ikont. Csak azért jelzem, mert ez Android 6.0 alatt is műxik és még másnak is lehet rá szüksége.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
paolinho
őstag
válasz ctibor #87421 üzenetére
És valóban van egy alkalmazás, amivel alá lehet írni újra az appot!!!
ZipSigner a neve, és a Play-ről letölthető.És valóban, ahogy mondtad, az XDA-n lehetett hozzá találni egy leírást is. Én megcsináltam aszerint, és (egyelőre) úgy néz ki, hogy f.szán működik. Nem telepítettként érzékeli a Play Áruház a FB appot.
Nagyon köszi a segítséget!
(#87433) hatpersze kollégának is nagy köszönet, hogy "elnavigált" az XDA megfelelő felületére ennek a problémának kapcsán!
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz ctibor #87421 üzenetére
Köszi a segítséget, ez az aláírósdi nem hangzik rosszul, nem lenne rossz, ha valakinek beugrana, hogy melyik XDA-s app segíthet ebben.
(#87423) Somatom Köszi Neked is, még én sem próbáltam ezt a dupla-felhasználósdit. Tartok tőle, hogy valamit megkavarna a telómón, inkább akkor egyesével frissítgetek, csak hát reménykedtem, hátha valaki tud erre orvosságot.
(#87433) hatpersze: na ennek utánaolvasok, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz ctibor #86518 üzenetére
Azt meg kell hagyni, hogy valóban gyorsan, viszont nem alternatíva a Pushbullet egyszerűségéhez képest.Pl egy híroldalon látok egy képet, jobb klikk a képre, másik katt a küldés és már a telefonomon is van, ehhez képest ez a Share It több lépcsős, ahogyan látom a számítógépre is le kell szednem a képet, hogy el tudjam küldeni a telóra, ezért nem alternatíva.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vicze
félisten
válasz ctibor #78979 üzenetére
Többnyire a háttérben futó servicen múlik, illetve hogy a memória kezelő kit lő ki épp. Gyakorlatilag az app "agresszivitásán" múlik, hogy kicsörög-e, illetve hogy háttérben marad fut-e, azaz mindig újraindul kilövés után is.
Furcsállom hogy pont ezt a kettőt emeled ki, a Hangoutsot napi szinten használom és tapasztatom alapján olyan 50%-ban kicsörög Mobil neten, de 100%-ban wi-fin. (imádom 4 eszköz egyszerre csörgését ) De értesítést mindig kapok a hívásról, ezt se kapod meg? Mert akkor más a gond.
Nagyon logikát sose találtam benne, hogy mikor csörög ki és mikor nem. Többnyire mindig fut.Ahogy írták Vibernél akkor az állapotikon "ragasztja" be a memóriába.
Amúgy tényleg nem árt a konszolidálás valahogy. Andridosokat rá kell szoktatni híváshoz Hangoutsra az a legegyszerűbb, az kötelezően van mindegyiken úgyis. (Amúgy hangminőségre is jelenleg a legjobb szerintem)
Nem szívja halálra az aksit ennyi chat kliens?
@Somatom: Az nekem úgy havi 12e-vel több mint amit rászánok...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
iguana
őstag
válasz ctibor #77206 üzenetére
köszi a választ, igen azt megtettem én is.
nem semmi ez az alkalmazás, eddig nem használtam, de megdöbbentő a sokoldalúsága.A system appoknál a Google Play service alatt elég sok minden ébresztget. (mutually wake). Ezeket gondolom ésszel kell(ene) kapcsolgatni, igaz? Van valami rövid kivonat arról, hogy pl. a google service alatt mi tiltható ezzel, vagy irány az xda?
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
törölt tag
válasz ctibor #64175 üzenetére
Nem ismerem a Huawei Cloudot, ezért csak tippelek. Valami mást is használ helyazonosításhoz. Régebben használtam fakeGPS -t és az is úgy működött biztosan, ha teló újraindítás után először az lett aktiválva és csak utána bármilyen Google szolgáltatás. Ebbe is bekavarhat, hogy KK -en már van wifi near, vagyis a wifi alapú helyazonosítás kikapcsolt wifivel is működik. Külön menüpontban kell deaktiválni.
[ Szerkesztve ]
-
kovisoft
őstag
válasz ctibor #63630 üzenetére
Kis trükközéssel a gyári böngészőben is be lehet állítani az aztali nézetet. Be kell írni a címsorba, hogy about:debug és erre megjelenik egy új menüpont a beállításokban, ahol át lehet állítani a User Agentet (Settings/Debug/UAString az angol verzióban).
[ Szerkesztve ]
-
Ordowick
tag
válasz ctibor #63630 üzenetére
Hali!
Én még a boat browser ajánlanám. Én ezt használom egy ideje. A dolphint is próbáltam de ez jobban bevált. Tud flasht is és a beállításokban be lehet lőni hogy asztali vagy mobil verziót nyisson meg alapból. Egy próbát megérhet. Nekem közepes vassal gond nélkül megy.
-
gipsztigris
addikt
válasz ctibor #63633 üzenetére
Az általam eddig próbált és hosszabb távon használt böngészők közül a legjobb! Szerintem gyorsaságban veri az Opera minit is, bár hozzáteszem, mindig erős vassal használtam. Gyengébb hardveren nem tudom hogyan teljesít.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
ctibor
senior tag
válasz ctibor #55763 üzenetére
Megoldottam a problémát (hogyan lehet második Google fiókot felvenni, ha a Beállítások menü Fiók felvétele menüpontja nem engedi). Csak azért írom le, mert más is beleütközhet ilyen gondba, akinek kínai telója van és s.k. kénytelen telepíteni a Google appokat:
Google Keresést megnyit, ott a menübe bemegy, Fiókok és adatvédelem menüpontot kiválaszt, Google Fiók ("kereséshez és asszisztenshez a következőt választja...") feliratra rányom, ott kettőből választhat: a jelenlegi fiók neve és Kijelentkezés. A kijelentkezést kell választani! Utána az egész programból kilép majd újra belép és ugyanoda eljut. (Beállítások > Fiókok és adatvédelem > Google Fiók) És itt újra két lehetőség van: a már telepített Gmail fiókod neve és Új fiók hozzáadása!!! Innen már lefut a szokásos párbeszéd és két fiókod lesz.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
atillaahun
veterán
válasz ctibor #55760 üzenetére
A G programokért (/system/priv-app/) a GoogleServicesFramework.apk keretprogram felel, konkrétan a fiókokért meg a GoogleLoginService.apk, de ha ezek közül bármelyik hiányozna szerintem 1 fiókod se lenne, így nem tudom mi kínja lehet.
Új fiókot egyébként nálam simán a Beállítások-ban lehet hozzáadni, a Google menüpont alatt van egy + Fiók hozzáadása is. Az elsőt hogy adtad hozzá?
(#55758) galaxys80
Menü > Nézet > Webes nézet[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz ctibor #52251 üzenetére
Az újabb Androidokon a Chrome a "beépítetett" böngésző, nemde?
drmotto: A widget átméretezés a launchertől is függ. Apexen pl. bármi kinyújtható. A magyar időjárás appok amúgy nem érnek semmit se, nem értem, minek szenvednek velük az emberek. Én a WeatherPro alapján közlekedek mostanság, látni szépen az esőre való kilátást, annak mennyiségét, a napsütéses órákat stb. Sokkal pontosabb, mint a magyarok.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz ctibor #52214 üzenetére
Nekem csak a régebbi telókon volt stock böngésző. Abban elég volt bejelentkezni a Gmail accountommal és bekapcsolni a szinkronizálást, és már szedte is le a könyvjelzőket az asztali Chromeból (persze abba is be voltam jelentkezve ugyanazzal a Gmail címmel). Hogy nálad miért nem működik, azt nem tudom.
"nincs rá lezsóidő"
-
xSide
őstag
-
törölt tag
válasz ctibor #50849 üzenetére
Magához a programhoz nem kell root. Legalábbis a Robot nál, de szerintem a Taskernél sem. Viszont ha az általad befolyásolni kívánt funkció root jogot igényel, akkor kelleni fog. A Robotban ez a kapcsolódás funkció sztem elég egyszerűen kezelhető. Pl. külön menüpont van arra, hogy "kapcsolódás a legerősebb hálózathoz". A telón viszont sok múlik. Csomót küzdöttünk Tamással, hogy néhány telón miért nem működik rendesen a wifi alapú helymeghatározás. Aztán kiderült, hogy a Samuban van egy almenü almenüje, amiben a kijelző kikapcsolásához lehet állítani a wifi alvó módot. Szóval többnyire nem az automatizáló a hibás, ha valami nem úgy működik, ahogy szeretnéd.
De ha elakadnál, írj a Robot topikba, segítek! Vagy ha én sem tudok, akkor Tamás.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz ctibor #46629 üzenetére
Ha az általad említett módszerrel az új naptár eseményt ebbe a közös naptárba írják be, akkor ahhoz mindenki hozzáfér és az esemény minden részlete látható.
Ha viszont az új eseményt mindenki a saját naptárába akarja felvezetni és nem akarja a többiek orrára kötni annak részleteit, akkor az én módszerem a megfelelő. Így néz ki egy ilyen naptár:
A lila az ismerős, akinél csak azt látom, hogy mikor elfoglalt. A többi nem tartozik rám, és nem is vagyok rá kíváncsi.
Amint mondtam, a színekkel így is úgy is lehet játszani, akár a közös naptárban beállítva, akár a sajátban.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest