- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonzsolt
tag
kipróbált alkalmazást keresek amivel a hangerő gombra tudom tenni a kijelző ki-be funkciót
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Már régóta szívok a filmnézéskor. MX player és VLC-m van. A gondom, ha abbahagyom a filmnézést egész ritkán folytatja onnan,legtöbbször újrakezdi,vagy lefagy. Gyakran csak 3 mp et játszik kép nélkül azután leáll. A program újraindítása segít, csak akkor ismét elölről kezdi és ha belehúzok kézzel,lefagy.
Szóval tudtok-e olyan lejátszót ami korrektül működik ? 4.0.4.es droidom van a telón.
Előre is köszi! -
atosan
veterán
Sziasztok,
Van valami alkalmazás nem rootolt telefonra, arra hogy a facebook és a messengere ne induljon el a hátt3rben? Kényszerleállítom, de x idő után akkor is elindul, naponta max kétszer nézem meg. Apex launcher, Samu galaxy trend plus telefon. -
Andie
őstag
Sziasztok!
Van az androidnak az alap emailező app-ja (fehér boriték, benne piros @). Ezt használom havi 1-2 email küldésére. Most feltünt, hogy az elküldött levelek közé nem kerül be az elküldött levél. Egész pontosan ott vannak a "Régebbi" tag-el rendelkező levelek. De amiket mostanában küldtem, azok nem jelennek meg.
Az az érzésem, hogy hiányzik az Elküldött szekcióból a "ma", "tegnap", "múlt héten" rész. Ilyenek vannak a bejövő mappában, össze lehet őket csukni, de az Elküldött szekcióban egyáltalán nem jelennek meg, csak a "Régebbiek", amik 2 hónappal ezelőtt elküldött levelek...
Hogy lehetne ezt visszavarázsolni? -
Markizmark
addikt
Sziasztok.
Létezik olyan alkalmazás amivel tudok MAC címet variálni mobilneten? Wifihez van elvileg, de mobilnethez nem találtam még.
-
törölt tag
válasz
petipetya #44362 üzenetére
Nekem nem ennyire egyértelmű ez a fiókkezelés. Miért tudok olyan alkalmazást telepíteni, aminek semmi köze a Play -hez? Ha ilyet lehet telepíteni, akkor miért ne lehetne ugyanarra a tárhelyre egy Play -ről származó alkalmazást "átmenteni"? Legfeljebb nem lesz a másik fiókhoz kapcsolva, így a frissítéseket "manuálisan" kell megoldani. A fióktörléses eltűnés sem minden esetben igaz. Megrendelésre szoktam miniPC -ket célfeladatokra felkészíteni. Megadom a fiókadataimat, telepítem a szükséges alkalmazásokat, majd amikor kész a kütyü, akkor törlöm az alapértelmezett fiókot (persze nem a beállításoknál
). Eddig még egyet sem hoztak vissza azzal, hogy eltűntek róla az alkalmazások.
-
redfox222
csendes tag
Hello!
Az lenne a problémám, hogy 4.2.2-n nem működik egy betűméret növelő /font size/
program sem amit próbáltam. Tudnátok valami alkalmazást ami megyen a 4.2.2-n
vagy valami megoldást erre a problémára.Köszi
-
noxon
őstag
Ez a google now miért ilyen kevés kártyát mutat? Időjárás, meg az utvonalat közlekedéshez, nagyon mást nem, néha mozit vagy a hely érdekességeit... nincs ebben több lehetőség?
-
rjg
őstag
Szerk: itt keresd
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Milyen backup-restore alkalmazást ajánlanátok, amihez nem kell root, és menti a telepített alkalmazásokat, beállításokat is?
-
Imdre
aktív tag
Érdeklődnék, hogy az megoldható viber-nél, hogy ne küldje el a tartózkodási helyem?
Azt tudom, hogy ha kikapcsolok a helymeghatározásnál mindent, akkor nem küldi el, de mivel másra meg kellene a helymeghatározás, ezért ez nem járható út. Lehet láma voltam, de a viber beállításaiban nem találtam erre vonatkozó pontot. Milyen módon volna ez kivitelezhető? -
petipetya
nagyúr
válasz
simici #44371 üzenetére
Igen. Az egyik újítás éppen ez az android 4.4.2-ben, hogy az értesítési sávon egységesen fehérek lettek az ikonok.
Bővebb infót magyar nyelven a mobilarénás cikkben találsz a 4.4-ről: [link]
Ha emellett készülék specifikus infókat szeretnél tudni a Note 3-ról, akkor abban nem tudok segíteni, mivel Nexusom van. De a guglin biztosan van pár cikk róla is.
-
ctibor
senior tag
válasz
Melack #44347 üzenetére
"Melyik az az alkalmazás, amivel nyomon lehet követni, hogy mennyit telefonáltál/smseztél el a havidíjadból? "
Van pontosan erre tervezett progi: Telefonszámla Asszisztens. Ingyenes.
-
simici
csendes tag
Üdv!Most frissített a telóm(Note 3)4.4.2-re!Kérdés!Az aksi töltöttség jelző meg az adatforgalom jelző kis nyílak fehérek lettek a narancs meg zöld helyett! Ennek ilyennek kell lennie?
-
dokee78
félisten
Eltüntetésről jut eszembe.
Én a Nova Launcherben tüntettem el a modulokat.(direkt így akartam,nem bambaság volt az oka)
Valahogy vissza lehet hozni majd?
Persze nem adatok törlésére gondolok.
A beállításaiban próbáltam,vissza is teszi a modulokat,de csak egy oldalas,tehát nincs benne mind. -
attiati
veterán
Attól tartok, hogy valahogy eltüntettem egy levelemet a telefonon.
Hogy lehet visszahozni az archivált leveleket?
Hova máshova tünhetett még? -
arkone
aktív tag
válasz
Balazska15 #44273 üzenetére
A srác kívánsága alapján amit én ajánlottam megvalósítható. Nem nyílik meg semmi. Parancsikonra kattint és már világít is. Mit értelmezzek még a 44255-as hozzászólásban?
-
gacsoi
senior tag
válasz
gipsztigris #44340 üzenetére
teljesen jogos!
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
Mi történik azon a készüléken, amiről kiiktatom a Play másodfiókot?
Ezen a fiókon van megvásárolva pár app, és így telepítve a telefonra.
Eltűnnek? Vagy csak nem lehet ezeket a továbbiakban frissíteni? -
Melafoto
senior tag
válasz
#79335424 #44357 üzenetére
Hi!
Tudtok nekem olyan alkalmazást ajánlani ami figyelmeztet, ha mobilnetre csatlakozok?
Általában wifi-t használk, de a havi díjban benne van 500 Ft (tudom nem sok) amit csak erre használhatok, de nem akarom túlszárnyalni magam. Nagynehezen beállítottam a mobilnetet, de ha van ismerős wifi a közelben nem tudom melyik csatlakozik.Köszi
bocsi nem válaszolni akartam, hanem új válasz, de igy jött össze
-
törölt tag
válasz
dokee78 #44356 üzenetére
Nálam ez bevált, bár autóban használom és folyamatosan töltésen van, így pl. az esetleges ébrentartás nálam nem szempont. Persze teszteltem töltő nélkül is. Ha az összes szenzor élesítve van, akkor az érezhetően rövidíti az akkuidőt. Ha neked csak a mozgásszenzor kell, akkor valószínűleg spórolósabb.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Csóri nem azt a választ várta!
A főnökömnek meg mondtam, hogy húzás kifelé, itt fontosabb dolgok vannak, mint hogy a napi feladataimat elvégezzem! -
-
törölt tag
válasz
dokee78 #44346 üzenetére
N+1 ilyen alkalmazás van a Playen. Én ezt a Mobile Alarm System -et használom, bár nálam nem pont ez a feladata.
-
LonGleY
veterán
válasz
canniball #44348 üzenetére
Igen és igen. Van, amelyikről előbb el kell távolítani a frissítést, és utána lesz látható a gomb. A legtöbb fölös gyári alkalmazással működött eddig szerencsére HTC és Samsung esetén. Hogy mit lehet és érdemes így leütni, azt az adott készülék topikjában biztos kifejtik. Az Ace 3-ról pl. csináltam ilyen listát.
-
Melack
veterán
Melyik az az alkalmazás, amivel nyomon lehet követni, hogy mennyit telefonáltál/smseztél el a havidíjadból? (nem a cégek online feülete kell, köszönöm
)
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan bevált alkalmazást,ami a következőt tudja:
-leteszem pl. az asztalra a telefont és elmegyek onnan.
Valaki piszkálja akkor pl. éles hangon visít és esetleg fotót is lő az előlapi kamerával. -
canniball
nagyúr
Létezik-e olyan (lehetőleg ingyenes) app., ami root nélkül tud (gyári) alkalmazásokat fagyasztani?
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Viber beállításokban mi a fityisz a Enhance connectivity? Ha auto (recommend)-re van álítva, wifin sem küldi e a képeket. Átállítottam alvvays on-ra, azóta megy. Befolyásolhatja ez a mobil adatforgalmam, ha nem vagyok wifi közelben?
Köszi! -
LonGleY
veterán
válasz
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Lenne egy kérdésem: adott jelenleg egy teljesen belakott HTC One X telefon. Váltás lesz HTC One MAX-ra, és kéne csinálnom egy lehetőleg teljes backupot (appok, adatok, névjegyek, sms-ek, tehát minden) és az új telefonra visszaállítani, úgy, hogy működjenek az appok, és minden adat meglegyen.
Erre milyen androidos vagy PC-s alkalmazást tudnátok ajánlani? A PC-s talán jobb lenne.
-
becenevem
aktív tag
-
Baku
aktív tag
Te tudsz olvasni is???? Vagy csak írni?
Soha sehol nem kértem sem itt, sem máshol senkitől, hogy adjon meg bármilyen
adatot.
Egyszerűen érdeklődtem, hogy van-e rá ELVIEKBEN megoldás.
Ha igen, akkor hogyan, miként... Ennyi...Azt is leírtam, hogy ha akarnám sem tudnám warezolni,
mert folyamatosan ellenőrzi a program a hivatalosságát a pléjen... -
Baku
aktív tag
Lehet, hogy elfelejtetted, de még létezik olyan, hogy KÉSZPÉNZ.
Na most: Ha én dolgozom mostanság, akkor ilyen formában kapok érte
ellenszolgáltatást, ezért nincs szükségem bankszámlát fenntartani.
Igen: KÉSZPÉNZZEL fizetem a számláimat, közte az okostelefonom
fenntartásának a költségeit is. (Bármennyire hihetetlen is ez neked...)
Nem azt mondtam, hogy nincs jövedelmem, vagy nincs pénzem.
Készpénzem VAN, bankszámlám NINCS.
Ettől értelmesebben nem tudom elmagyarázni.
Innentől - azt hiszem - nem az én értelmi szintemmel van a probléma... -
twine
veterán
olyat mondok, amiért én fogom megütni itt lehet a bokám, és ellent mondok az elveimnek,,,de warezold már le a programot a netről...(igen megtalálható) és tegyünk ennek a "bankkártyásdinak" pontot a végére...
Mert agyrém amiket mondasz:
végig gondoltad a kér(d)ésedet, miszerint itt a fórumon "egy" idegentől, azt kéred, hogy adja ki neked a bankzsugája adatait, szőröstül-bőröstül...
Ez már majdnem annyira "illegális" (erősen idéző jelben) mint a warez....Én nem értem,,,miért olyan nehéz ezt feldolgozni embereknek....
Szoftver vásárlás = (megfelelő)Bankzsuga
nincs megfelelő bankzsuga = Nincs vásárlásEszembe nem jutna ilyen irreális dolgot kérni, hogy adja ki nekem egy idegen ezeket az adatait...
-
air
nagyúr
Mint már elmondtam, a második nem jó, mert ebben az esetben az alkalmazás az ő fiókjához kerül csatolásra megvásárolt appként.
(#44325) Baku
Például azért, mert a telefon fenntartásának vannak költségei. Az embernek vannak számlái. Ha nincs olyan jövedelmed ami miatt érdemes lenne bankszámlát fenntartanod, akkor mégis minek neked okostelefon?
És itt most be is fejezem a témát, mert kezdesz saját magadnak is ellentmondani.
Sok sikert a megoldáshoz. -
Baku
aktív tag
Miért függ össze a kettő???
Miért ne lehetne okos telefonom, bankszámla nélkül???
Egyébként volt is bankszámlám, meg lesz is nemsokára (remélem),
de egyetlen centnyi pénzforgalom nélkül havi 5€-ért nem tartom fenn...
(2 éve nincs olyan jövedelmem, ami miatt szükségem lenne rá...) -
Baku
aktív tag
Csak sejtem a megoldást:
(Mindenképpen becsület kérdése, és bizalom kell hozzá...)
Vagy:
A bankkártya tulajdonos belép az én fiókomba, ott megadja a bankkártya adatokat,
és a nevemben elvégzi a vásárlást.
A tranzakció után kártya adatok törlése nyom nélkül (ha ez lehetséges...)
( ez az én részemről igényel bizalmat, hogy kiadjam-e a fiókom hozzáférését)Vagy:
Én lépek be a fiókba Ő adja meg a kártya adatait, elvégzem a vásárlást, utána törlés...
(Mondjuk ez utóbbihoz tényleg marha nagy bizalom kell, és ismeretlenül nem hiszem, hogy
bárki megtenné...)Kvázi mindenképp személyes kapcsolat kell hozzá:
Én fel a netre, be a fiókba, Ő kártyaadatok bevitele, aztán vásárlás, utána adatok törlése, és kilépés...Le akartam írni, hogy megoldás lehet egy új fiók ideiglenes létrehozása is, de ez
macerás, mert az app 90 naponként ellenőriz...
Ha 90 napig nem megyek a netre a fiókommal, jelszavammal, (hogy ellenőrizzen), akkor leáll.... -
air
nagyúr
válasz
Dottore #44321 üzenetére
Ezt mégis hogy gondolod? Részletezd egy kicsit!
Hogy kerül majd az alkalmazás a másik személy Google fiókjáról át az övére?(#44320) Baku
Elvben eltüntethető. Más kérdés, hogy bizalom ide, bizalom oda, én soha nem mennék bele egy ilyen játékba. Amiket leírtál, az nekem mind csak kifogásnak tűnik, ráadásul elég kicsi a realitása. Okostelefonod van, de bankszámlád nincs? -
Baku
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy én nem fogalmaztam elég világosan, és érthetően,
ezért most megkísérlem még egyszer:Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy:
Egy guglipléjes app megvásárlása esetén (mivel nekem nincs bankkártyám)
ha mást kérnék meg arra, hogy vegye meg számomra,
(és én természetesen neki fizetem ki), akkor az működhet-e, és ha igen, akkor hogyan...A TRIAL verzió már megvan, feltettem, működik, használható, de korlátokkal.
Meg szeretném venni, (Tehát nem WAREZ-ért kunyerálok!)
de momentán az említett akadály miatt nem megy. -
cettlee
őstag
Hello olyan programot keresek ami például reggel nyolckor kikapcsolja a repülő üzemmódot és átállítja némáról a telefont
-
Bandi8407
tag
Üdv! Team viewer-el kapcsolatban van tapasztalat windows 8 alatt? Nem jelennek meg az ikonok csak egy fekete háttér meg az egér!
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #44311 üzenetére
A két külön hozzászólás 5 percen belül egymás alatt szerintem egy fokkal jobb annál a helyzetnél, amikor valaki egy hsz-ben válaszol több embernek úgy, hogy nincs linkesítve a dolog. Azon simán túllépek, nincs türelmem kibogozni a szálakat, így el sem olvasom a dolgot.
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #44311 üzenetére
Szerintem sem volt semmi vész benne, hisz különböző embereknek válaszolt. Sokkal gázabb, hogy emiatt a korrekció miatt gyűlnek a fölös hsz-ek. Én is külön válaszolok, ha úgy tartja kedvem, mikor nem akarok manuálisan linkelgetni. Egy címsorral lesz csak hosszabb... Akkor megértem a tömörítés jogosságát, ha egyszavas válaszokról van szó, de itt az ismétlés rátája miatt az a kis plusz válasz egy szót sem érdemel. Nemhogy ennyit. :]
-
dokee78
félisten
válasz
fery02 #44283 üzenetére
Miért járt el jogosan?
Ez nem chat oldal,hanem egy fórum." Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a
hozzászólásod után, akkor használd a
(Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod
az aktuális hozzászólásodat.
3. Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj,
hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál.
Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több
hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy
hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."Te is használd a szerkesztés gombot.
-
törölt tag
válasz
#19784448 #44281 üzenetére
Régebben sem a beállításokban volt, hanem a Bookmarks to SD kiegészítővel lehetett lementeni. De elég bizonytalan volt a működése, ezért a Dolphin megszüntette. Kis ügyességgel azért még meg lehet találni, de nálam a mentésnél azonnal FC volt. Nem tudom, hogy mi lenne a terved, ezért inkább leírom, hogy én milyen lehetőségekről tudok.
1. Szinkronizálhatod Google fiókkal.
2. A beállítások - adatvédelemnél van mentési lehetőség, ami nálam a /mnt/sdcard/TunnyBrowser mappába ment. Ez a beállításokkal együtt visszaállítható, viszont kódoltan tárolja, nem olvashatók ki belőle a könyvjelzők.
3. A könyvjelzők egy adatbázis fájlban vannak. Nálam az elérési útja:
/data/data/mobi.mgeek.TunnyBrowser/databases/browser.db
Ha kimásolod, akkor ebből kiolvashatók az adatok.medina 83 -nak és mindenki másnak a flash -ről:
Mivel ez a kérdés gyakran felmerül, sztem a legegyszerűbb és bárki számára a legkönnyebben elérhető megoldás, a Play alkalmazással megkeresni a Dolphin Jetpack -ot. A leírásában van a Flashplayerhez egy link, ahol Androidverzió szerint kiválasztva letölthető a megfelelő. Nálam ezzel megy Dolphin -nal és Firefox beta -val is.
-
-
Baku
aktív tag
válasz
raziel01 #44298 üzenetére
Igen, az első felét teletrafáltad: A család egyik fele munkanélküli, és alkalmi munkákból, kézbe kapja a fizetést...
A másik fele munkaviszonyban dolgozik ugyan, de vagy kézbe kapja a fizetést, vagy pedig alkalmatlan netes vásárlásra a kártyája...Nagyot tévedsz, mert a kártyák jó része nem alkalmas netes vásárlásra olyannyira,
hogy ha bankszámlát nyitsz, a legtöbb estetben - ha nem kéred külön a feláras, drágább, erre alkalmas kártyát, - akkor azzal amit automatikusan kapsz, nem tudsz vásárolni neten...Egy barátom felajánlotta a segítségét, dombor nyomott kártyával, és nem fogadta el a gugli,
illetve a fizetést lebonyolító rendszer.
Nem warez-t akartam kérni, megvásárolnám, de nincs rá lehetőségem... -
vagamo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest