- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
Ismertek e olyan programot, ami bluetooth jelet közvetít, mert van egy gps programom (sygic) de képtelen vagyok kihangosítani, holott a kocsiban a zenét bluetooth közvetítéssel játszom
régen nem volt gondom , hogy a gps utasítást is halgassam, de most képtelen felismerni!
van erre valami program vagy megoldás? köszönöm a segítséget! -
dokee78
félisten
-
Moralespg
tag
Sziasztok,tud valaki müködő Screen Recordert?
-
dokee78
félisten
Ránézek mindkettőre köszi.
Feltettem neki a Free PlayerProt és az album és szám címekben vannak kriksz-krakszok is.
Hol tudok betű kódolást állítani? -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Ma a telom kiírta,hogy "google play.....sajnos leállt",azóta nem tudom még újrarakni sem.Valaki járt így ma?
-
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #44490 üzenetére
Mort Player én a megvásárolt Poweramp helyett is azt használom.
-
colonia
senior tag
-
dokee78
félisten
Soroljatok már fel 5 Best zene lejátszót Droidra PowerAMP-n kívül.
Az nekem megvan,de akinek keresek most annak nem jön be.
Jetaudio és Player Pro tetszene neki,de akad Xperia J-n.
-
törölt tag
Én Symbianon Freecall -lal használtam a Fringet. Tulképp jó volt, csak eleinte nem értettem, hogy ha 90 napig ingyen kéne hívjam a vezetékest, akkor miért számláz rá. Aztán kiderült, hogy ennek van egy perc -kitétele, amit épeszűen, magántelefonálással nehéz meghaladni. Csak Fringen keresztül valahogy összevonódnak a Freecall accountok és így már más volt a szitu. Persze Fring accountok között ennek nincs jelentősége.
-
Baku
aktív tag
válasz
SimonJanos #44484 üzenetére
Nos amiért én szerettem és használtam 3 éven át a Fringet:
Többnyire szépen, és jól futott Symbian-on, és az összes hasonló program
közül magasan ez generálta a legkisebb adatforgalmat, és ez
nekem fontos volt, amikor 25€-t fizettem 1,5 Gb mobilnetért....
Ez volt akkor az egyetlen, amivel video csevej ment oda-vissza mobilon,
3G kapcsolatnál kiváló minőségben, nem túl nagy adatforgalommal.
A Fring out is működött rendesen, fizettem, és olcsón hívtam itthon mobilt és madzagost is...
Hogy most, androidon milyen lesz, az majd kiderül nemsoká....
Akkor még (2010-2012) a Vibernek, Google Talk-nak, HangOuts-nak híre-hamva sem volt,
a Skype fogta a gépet, ezerrel tekerte a byte-okat, és még szar is volt... -
törölt tag
válasz
quailstorm #44479 üzenetére
Köszönöm! Igen, tudom hogy nem ugyanaz kell rá. De ami nekem van, abból létezik gyárilag linuxos verzió (Rikomagic MK802IV LE). Így erre is vannak linuxos topikok, step by step leírások. Sztem fogok rá találni. Csak Linux alatt nincs HW gyorsítás (Mali), így inkább Androiddal használom a kütyüt. A JRE meg annyira nekem nem volt "létkérdés", hogy erőltessem.
-
SimonJanos
aktív tag
Az a baj hogy a Fring már nem az ami régen volt - akárhogy is nézzük, a Skype az első, ugyan jobb nála (= Android-on ritka *** a Skype!) de kb. 2. a Viber és így tovább... Szóval ha vkivel beszélni is akarsz, akkor úgy nagy eséllyel Skype-ja eleve van, Viber-je esetleg. Ja és ki ne hagyjuk a régi Google Talk-ot, vagyis az eléggé új Hangouts-ot!!!
-
Baku
aktív tag
válasz
quailstorm #44479 üzenetére
Köszi, ezt is megkukkolom...
No annyira nem akarok én JAVAskodni, csak hátha... -
quailstorm
félisten
válasz
#79335424 #44475 üzenetére
Csak neked teljesen másik java kell. ARMv7, headful vagy headless azt neked kell tudni, azt meg az oprendszerből hogy hard vagy softfloat.
Bakunak meg J2ME emulator kell az tuti. PhoneME erről tudok.
De látom már fel is lett sorolva.
Nokia N900-zon még a Samsung S5230-ig se ér fel, pedig a a Mariana árok alatt van 10km-mel színvonalban.
Ha valaki J2ME-zni akar, vesz egy W910-et, vagy W705-öt, W995-öt. De van még sok más SonyE. -
kovisoft
őstag
Ezen az oldalon felsorolnak még pár lehetőséget J2ME MIDP játékok futtatására androidon.
-
Baku
aktív tag
Köszi szépen!
Ennek örülök, ki fogom próbálni...
Valami ilyesmire gondoltam, ha már direktben nem megy...
Amikor anno PC-re váltottam Commodore 64-ről, akkor is volt
C-64 emulator progzám a PC-n egy - darabig...
Vicces voltAztán ahogy jöttek a PC-s progik, lassan felejtős lett...
De a fokozatos átmenet az egyik rendszerről a másikra megvolt....Kipróbálom, és elmesélem milyen....
Köszi!
-
törölt tag
válasz
quailstorm #44471 üzenetére
Teljesen igazad van!!! Tényleg nem tudom, miért nem találtam meg. Nekem RK3188 -asom van (MK802IV) és Picuntu alá kéne, de ha a málnára fel lehet rakni, akkor talán erre is. Köszönöm!
-
Baku
aktív tag
válasz
quailstorm #44471 üzenetére
Ja, hát ez nekem még magyarul is kínai lenne...
Mindössze futtathatók-e a java-s appok, játékok, vagy kuka...
Erre voltam kíváncsi... -
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Kézi takaritással milyen mappákat lehet bátran törölni egy 4.0.4-es rendszeren mondjuk a total commanderrel ? (Rootolt a teló)
-
S e t h
nagyúr
System apokat nem lehet vele hibernálni root nélkül, ha jól értelmezem.
Viszont kipróbálva hasznosnak tűnik, viszont vmi gebasz lehet vagy a telefonommal(ráférne egy factory reset), vagy tényleg nem kedvelik egymást a novával, ahogy már vhol olvastam is a neten, hogy lassul a rendszer tőle. -
LonGleY
veterán
válasz
Viktor0610 #44460 üzenetére
És az új verzió egy arcodbamászó szemét. Helyettesítés under way...
air: Nem azzal jövünk. A többszáz megára duzzadó thumbnaileket is törölni tudja egy ilyen takarítóprogram. Hasznos, csak meg kell találni a megfelelő darabot. Lassítani pedig semmit sem lassít, ha - a CM-el ellentétben - nem fut és figyelmeztetget akkor, amikor nem akarod.
-
kovisoft
őstag
válasz
takibacsi_11 #44459 üzenetére
A Clean Master ráadásul rászokott arra, hogy rendszeresen értesítéseket küld kéretlenül.
-
air
nagyúr
válasz
Sem task killerre sem clean masterre nincs szükség. Mindkettő lassítja a használatot.
És most ne gyertek azzal, hogy alkalmazás törlése után a Clean Master törli az otthagyott szemetet.(#44462) dodopek
Ha van a telefonban IR, akkor talán. Play-en van egy pár alkalmazás hozzá. -
dodopek
addikt
Csatlakoztam.
Nekem nem sok mindent csinált, mert a HWA beállító alapból nem engedi indulni a felesleges dolgokat, de jónak tűnik az app. Az egyetlen, amit hibernálni akar, egy zöldrobot ikonos BLACK alkalmazás. Tudjátok mi lehet ez?
Tudtok olyan alkalmazást, ami nem smartos Samsung 6030 tv-t tud távirányítani Motorola telóról?
Köszi! -
válasz
A Clean Master nem csak task killer, hanem egy sokkal hasznosabb cache-törlő program.
Én task killert nem is használok/használnék, cache-törlőt is csak akkor, ha kevés volna a készülékemen a tárhely. -
takibacsi_11
csendes tag
sziasztok!
azt szeretném tőletek megkérdezni hogy ez a Clean Master alkalmazás ez tényleg hasznos (gyorsítás,akku szempontjából?) illetve ha igen akkor mennyivel jobb esetleg mint egy advanced task killer? -
air
nagyúr
válasz
atosan #44453 üzenetére
Aha. Tehát a "naponta max kétszer nézem meg" nálad azt jelenti, hogy használod. Ezt én nem így értettem, hanem úgy, hogy naponta kétszer állítod le.
Ha tehát használod az alkalmazást, akkor csak a Greenify marad. És való igaz, hogy 2.0 óta nem kell hozzá root, de még kezdeti fázisban van, tehát lehetnek vele hibák.
Egyébként az általad tapasztalt jelenség nincs összefüggésben a launcherrel. -
Geresics
addikt
válasz
S e t h #44451 üzenetére
igazából ahhoz kell neki, hogy tudja ütemezni a napját. Ha látja, hogy délután esni fog, akkor délelőtt még lemennek sétálni, vagy épp fordítva. Nem olyan hülyeség, csak éppen nőből van, és képes volna a bal fülét a jobb lábával vakarni...
Radarképet még véletlenül sem ajánlom neki (mert nő).
Weblapokat nézni lehetne (pl. időkép.hú), de itt pont az a lényeg, hogy ha már van egy Xperia a kezében, akkor ne kelljen bekapcsolni a gépet (még a végén előtte ragadna, mert nő). -
atosan
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz
Geresics #44450 üzenetére
"gyerek-sétáltatás előkészítését elősegítse"
NA ezt mindenféle alkalmazásokra nem bíznám rá, ha sétáltatás előtt áll az ember akkor kinéz az ablakon, plusz néz egy radarképet az omsz oldalán és már lehet is indulni, erre a célra nem kell külön alkalmazás, kivéve, ha több napra előre tervezi a sétát. -
Geresics
addikt
Bocsi, nem írtam: Android 2.x.x-re lenne a program, leginkább az asszonynak kell, hogy a gyerek-sétáltatás előkészítését elősegítse (vagy valami hasonlóval tépte az idegemet reggel).
Jómagam nem nagyon használok semmilyen appot a DEFY-men, csak telefonálok és olvasok a mobilon.Köszönöm a tippeket!
-
Geresics
addikt
Sziasztok!
Egy rendes időjárás-jelentő app-ot keresnék. Tudtok ajánlani valamit? (Pécs) -
G@ben
addikt
Semmi, megtaláltam.
-
Bozek
nagyúr
Ne a lejátszót cseréld le, csak azt a videót SW módban nézd az MX-el. A HW kódolás esetében már én is többször jártam így, hogy leállt 3 mp után.
A másik kérdésedre meg nem tudok válaszolni, mivel nálam nem reprodukálható a hiba.
(#44406) air: Naponta azért 2-3 alkalommal használni akarja az FB-t, szóval a letiltás igen drasztikus megoldás ebben az esetben.
-
törölt tag
Tudomásom szerint, amikhez JRE (Java Runtime Environment) kell, azok nem. Pl. egyes netes játékok. Nem passzol az android kódjával, de sztem nem csak Androidra nincs. Nekem dualbootos a miniPC -m, így van linuxom is. Egyszer áttúrtam az Oracle honlapját, de semmilyen ARM -re sem találtam JRE -t.
-
Baku
aktív tag
Lehet, hogy nagyon láma kérdés, de...
Egyszerűbb megkérdezni, mint kipróbálni:
a JAVA-s alkalmazások, játékok futnak az androidos telefonokon? -
ctibor
senior tag
Van némi gondom az új telefonommal, hátha itt tudok segíteni. Inew V3, Android 4.2.2:
1. Pár napja abbahagyta a címjegyzék szinkronizálását a Google fiókom, hibaüzenetet jelez. Utoljára feb. 3-án szinkronizált. Ugyanakkor a Gmailt, a Naptárat és az összes többit gond nélkül szinkronizálja, csak a kontaktokkal van gond.
2. A Google keresés nem ajánl fel kártyákat, a beállítás menüben sem jelenik meg a lehetőség. Pedig a Play már frissített a legutóbbi verzióra. (Ez mondjuk nem zavar, előző telefonjaimon is ritkán használtam a kártyákat. )
Nem tudom, összefüggenek-e ezek a dolgok azzal, hogy ugyan a telefonon gyárilag rajta volt a Google Play és a többi Google alapszolgáltatás, de egy sor olyan app nem, amit előre szoktak telepíteni (pl. sem Gmail, sem Youtube vagy Google+ nem volt rajta).
Ha főleg az első ügyben tudnátok segíteni, megköszönném.
-
Doner
aktív tag
Gyors kérdés, új teló a kezemben(xperia m) független, nincs mobilnet tudom hogy kellenek a szolg. beállítások. Bemegyek a böngészőbe nem ahánlja fel csak nincs net..
-
attiati
veterán
válasz
petipetya #44388 üzenetére
Megnéztem ott is természtesen. De merrefelé kutakodjak?
abban sem vagyok biztos, hogy jött mail. Csak valamiért a telefonon nem frissültek be automatikusan a beérkező levelek. Nyomtam egy manuális frissítést. Hirtelen előugrott vagy 10 levél. Aztán ahogy görgettem lefelé mintha eltűnt volna az egyik. Elolvastam az előnézetét, láttam az első mondatot. És ahogy rámentem volna visszagörgetésnél... már nem volt ott.
-
prannk
őstag
Üdv!
Létezik olyan alkalamazás,hogy beszélgetés közben az előlapi kamerával lássam a másik személyt?Meg ő is engem?
Viber vagy a whats aps nem tud ilyeet?
-
tomy86
addikt
válasz
SimonJanos #44419 üzenetére
Próbáld ki a BitKnights féle szótárt! Régebben használtam, akkor nagyon jó progi volt.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
SimonJanos #44417 üzenetére
De régebben működött rendesen. Nem kellett neki semmi.
-
SimonJanos
aktív tag
Kerestetik a legjobb angol-magyar oda-vissza szótár
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
tonyqa23 #44413 üzenetére
Ez TTS-hez kötődik, ott lehet valami beállítási gond.
Az angol / amerikai és sok 'alap" nyelv Android-on ingyenes, nekem Samsung / alap Android van angol szöveg felolvasásra, magyarra pedig az SVOX. Mindegyik tuti, utóbbival még akár egy magyar doksi, ebook felolvastatása is élvezetes lehet (ha éppen nincsen időd / nem tudsz olvasni, mert...)!
-
dokee78
félisten
A 3D Sense Clock & Weather melyik szolgálattól szedi az adatokat?
-
Foose
addikt
Sziasztok! Én és a barátnőm sokat beszélünk írásban,ezért használjuk a whats appot. Na most a kérdésem az,az normális hogy be volt neki állítva egy profilkép,de egyszer csak magától visszaállt egy korábban beállított profilképre? Nyilván úgy,hogy nem ő állította vissza,de nem is használta épp akkor az appot. Én szóltam neki amikor néztem hogy írt-e,hogy miért váltott profilképet,mire ő mondta,hogy nem is csinált vele semmit. Ennek mi lehet az oka?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
SimonJanos #44407 üzenetére
Üdv!
Ez nekem is fönt van, de mikor rákattintok, h kimondja a szót, "A(z) Szótárak alkalmazás sajnos leállt". felirat fogad. Nálad nem? -
canniball
nagyúr
-
törölt tag
válasz
SimonJanos #44408 üzenetére
Két panel az állóban is, sőt inkább három. Csak egy látszik. De oldalra húzással átlép a másik panelra. Ha a jobb ablakban vagy, akkor ha a balról, jobbra húzást középről indítod, akkor átlép a bal ablakba. Ha ugyanezt bal szélről kezded, akkor jobb és bal ablak nézetben is egy kisebb ablakban a meghajtólista jelenik meg. Bocs, ha zavaros, de ha kipróbálod, rögtön rájössz.
-
zarew
senior tag
Köszi, a Mobo -t kipróbálom, meg a kódolást is....
-
SimonJanos
aktív tag
"B]Legjobb (angol-magyar) szótár?"
A TinyAppWorks-ét használom, de ha tudok jobbat...
Még ős Symbian-on (PSION) kedvencem volt az, ami .dic fájlokat használt, vagyis ha tudtok olyat ami bővíthető, letölthető szóadattal dolgozik...
-
törölt tag
válasz
SimonJanos #44404 üzenetére
Solid Explorer tudja. 2 soros megjelenítés esetén akár soronként is. Sőt, előbeállítás sem muszály, mert a kétujjas nagyítás is játszik.
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
HD felbontáson igen rondák a fájl menedzserek...
Egy "Total Commander kellene", ahol kisebbre tudom venni az ikonok és a szöveg méretet is (utóbbit a TC-ben lehet)...
használom:
ES File Explorer
Ghost Commander
X-plore File Manager- szóval ezeken kívül...?!
Köszi!
-
punky10
addikt
válasz
arkone #44364 üzenetére
Na még egyszer fussunk neki...
1: olvasd el a 44272. sorszámú HSZ-t,amit Te küldtél.Itt a lényeg,hogy "widget"-et írtál.
2: olvasd el,hogy a kérdező mit akar...Ikont cserélni...
3: a Nova launcher nem támogatja a widgettek ikonjának cserélgetését...
Ebből lejön,hogy a widget nem jó...Sok ilyen alkalmazásnál be lehet állitani,hogy a parancsikonját érintve induljon a LED,de ez a megoldás mind be-,mind kikapcsoláskor lassabb,mint amikor kapcsolót(toggle-t)használsz...Röviden ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DOOM - The Dark Ages
- Béta iOS-t használók topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BestBuy topik
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest