Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz blueye #94335 üzenetére
Igazad van, a Xiaomi Pad 7 is jó választás lesz, ha megjelenik.
https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Pad-7-series-Launch-imminent-but-tablets-may-not-be-as-impressive-as-rumored.886448.0.htmlElfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
válasz blueye #94249 üzenetére
Tisztában vagyok a paramétereivel. Azért mert öreg, még nem szar. Candy crushra, böngészőre elég lenne egyébként továbbra is, ha a hardver rendben van. Leírtam hogyan, el lehet dönteni.
A vegyél újat mondjuk tényleg lényegesen egyszerűbb tanács.Ugyanitt a 8-9-10 éves S szériákat egy csokiért átveszem.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tybsen
addikt
válasz blueye #94242 üzenetére
Köszi, igen igen erre gondoltam 😅
2010 környékén csináltam ezt már egyszer egy 7” Samsung Tablettel (rákerestem most a link miatt és megdöbbentő hogy hogy nézett ki nem is emlékeztem hogy ennyire rá durva pereme volt 🫣 annak idején eléggé meglepve nézték az emberek amúgy 😅).
Valahogy úgy vagyok vele, hogy a mostani telefonok igazából nem izgatnak, egyforma mind és semmi izgalom bennük - ez a Tablet elég harciasan néz ki és nagyon különleges a cserélhető akkuval. Nagyon nagy dolgokat nem csinálok csak kicsit attól tartok hogy ne legyen nagyon gyenge. Édesanyámnak van viszont egy A54 Samsung és elvileg ugyanaz belsőleg, mint ez a tablet. Esetleg multisimmel lehetne nálam egy filléres Nokia telefonálni.
Ingress nem játszom már aktívan, amióta új lett a grafika, csak néha-néha, de most valahogy újra előkerült. 🙂 -
tybsen
addikt
válasz blueye #94200 üzenetére
Sziasztok,
iphone 13 Pro és ipad 2020 11 pro készüléket gondoltam “egybegyúrni” egy galaxy tab active 5 készülék személyében.
Kameraban és hangszóróban, akkuban tudom, hogy visszalépés lenne. De amúgy nagyon tetszene, szertintem átlagos felhasználásra elég lehetne kiváltani telefont és tabletet. (Esetleg ipad Mini 2024 jöhetne szoba ha megjelenik, de szeretnék egy kompakt nagyobb kijelzős készüléket telefon helyett. Galaxy tab a9 forma tetszene, de a kijelző felbontása miatt elvetettem.)
Meg tudja valaki mondani közületek esetleg, Ingress játékra mennyire lehet alkalmas a hardver? Illetve, hogy airpod pro működne vele?
Koszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz blueye #94229 üzenetére
Az S23 Ultrámnak sincs rossz kijelzője, de a tablet még erre is ráver színekben, sokkal szívesebben nézem, pedig ugyan azon az élénk beállításon van.
Az S9nél pedig a "sima" változat is ezt a kijelzőt kapta (s8nál csak a plus és az ultra).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
-
Rhino666
addikt
válasz blueye #94181 üzenetére
Dehogy fog, sőt! Vért izzadtam mire le tudtam tiltani a telefonomon a rendszerfrissítést. Minden áron frissíteni akart Android 14-re (ami hatalmas visszalépés), nem értett a szép szóból, teljesen az agyamra ment vele és vagy fél napot elvett az életemből ezzel. Nehogy már a fika egye az óvodást, majd én eldöntöm hogy akarok-e frissíteni vagy sem! Egy áldás lesz, ha nem kell még ezzel is szenvednem teljesen feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
cidalain
veterán
válasz blueye #94083 üzenetére
"RAM is van", vagy nincs
Elvileg az MTK8183 max supported memory = 4GB. Akkor ebben hogy lehet 8? Valszeg ez olyan 4+4 virtual dolog lehet, szeretik ezt a kínaiak mostanában. Mindenesetre én sem venném meg ezt, elavult már ez a hardver.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz blueye #92239 üzenetére
belépő Samu tableten nem feltétlen van olyan támogatás mint a csúcs S szérián. Abban sem lennék biztos, hogy az A14-et megkapja majd. évi 1-2 security pacth, meg nem támogatás.
amúgy Samu A9 kijelzője csak 800*1340px, ami elég gyengus. Ugyanakkor létezik belőle 8/256GB-os változat is. stereo speaker, és jack aljzat van!Októberi release, vélhetően nemsokára értelmesebb boltokban is lehet majd kapni gyári garival, mondjuk a Samu árazását ismerve kb 80-ért. Ha lesz a 8GB-os, akkor azt meg inkább 100 körül. Ez így nem éri meg.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
Moszi
csendes tag
válasz blueye #91342 üzenetére
Még nem. De épp most keresek telefont is, úgyhogy át fogom böngészni.
Inkább az a gond, hogy például nem tudom, hogy egy régebbi exynos procis galaxy tab mennyire életképes erre a célre. Sajnos anno nem egyszer befürödtem az exynossal. Melegedett is és zabálta az aksit. -
ÖregMackó
tag
válasz blueye #91072 üzenetére
Szia! Nekem még nem jött OTA frissítés... Azért írom, mert a gyári android 12-es-ben sok hiányosságot és hibát találtam, pl. a főképernyőn az információs csík (nem tudom, hogy hívják) amin a dátum és az időjárás hőmérséklet van egyszer szövegesen, máskor meg Google kereső sávnak mutatja magát, de akármelyik állapotában kattintok rá nem a naptárt vagy az időjárást nyitja meg hanem mindíg google keresőként működik, a preferenciákat meg hiába állítgatom rá se bagózik, A 4*4 (plusz egy fix sor) ikon felosztás is elég szegényes és nem lehet feljebb tólni. Az akkumulátor használai statisztika grafikonja sose a legutóbbi teljes feltöltés óta történt akkuhasználatot mutatja, hanem egy nem tudni mikori kezdőponttól induló görbe. A színbeállítás nem működik, semmi sem történik ha bejelölöm, szerencsére elég jól van beállítva a fehér, majdnem hibátlan. Kerestem hozzá és találtam új firmwaret, de flashelni kellene, abban meg nincs gyakorlatom, annyira nem rossz hogy nekiessek. Ráadásul a képernyő alján van két pont ami rendszertelenül fantom érintést produkál és ilyenkor mindenféle érdekesség történik, kereshetem hol jártam mielőtt elkattintja a progjamot-. Összegezve apró de bosszantó hibák ezek, a tablet egyébként tényleg jó, 11-12órás képernyőidők könnyen elérhetők. Kicsit kevés a fényereje a napon, de máshól elég. Az applikációk hibátlanul futnak rajta, a keretprogram meg hát nem annyira lényeges. Jelenleg a 20230324-1540-es firmware van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
válasz blueye #90383 üzenetére
Widevine Level 3as ez mit jelent pontosan? Igazából nem használom napi szinten ,olyan tablet kell ami nem akad normálisan lejatszik egy videót esetleg filmet.Volt egy alldocube iplay 20 pro-m de annak a kijelző érintés érzékenysége nagyon szar volt... Gondolom az 50-es széria azért itt is javult már 🙂
-
NightLord
tag
válasz blueye #87700 üzenetére
mire?
Google 12L GSI van fenn, ha nyitod a bootloadert, akkor flashelhető (ahogy egyéb GSI-k is).
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz blueye #87419 üzenetére
A widevine L1 certi csak egyik része a dolognak, még ezenfelül a Netflix is kell, hogy whitelistezze.
Ott van a régebbi Samsung Tab A 10.5 T590, Level 1, DE nem megy a HD Netflix.Elfogadom a sütiket.
-
ghiottone
nagyúr
válasz blueye #42418 üzenetére
Bizony-bizony, pedig az nem ips na mindegy. Írtak, hogy ha kifizetem a különbséget akkor nincs semmi akadálya, hogy a V88S modellt küldjék. Már csak az a kérdés, hogy 30-40 dollárt megér-e az IPS, Bluetooth, HDMI, +8GB?
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Gerasz
aktív tag
válasz blueye #42415 üzenetére
Azt mondják a tulajok, hogy nem az, különben én is rárepülnék.
Egyébként (napsütésben is) olvasásra jobb az IPS? Valahol olvastam, hogy a TN-nek nagyobb lehet a fényereje. A nagyobb betekintési szög jelentőségét még nem sikerült felismernem egy szemből nézett eszköz esetén.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz blueye #38118 üzenetére
Ha venni akarsz itt is megteheted[n7 refurbished]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
veterán
válasz blueye #37701 üzenetére
Igen, most már igen, az csak egy órát tartott.
Úgy értettem, hogy ha mondjuk 7 óra 01 perckor nézte, akkor már nem lehetett kapni az első áron, a második ár kerül kiírásra utána.
Azért ritka, hogy második áron egy ilyen készüléket kevesebb, mint 40 ember vesz csak meg..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz blueye #37688 üzenetére
Nagyon nem könnyű olyan gyorsnak lenni, hogy az első árat kapd meg, főleg mivel az oldal is ilyenkor mindig belassul. Azért már sikerült első áron vennem valamit, de a második ár többször fordult elő.
Jelen esetben valóban nem rossz az sem, még így is olcsóbb, mint amennyiért én vettem."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Chaser
legenda
-
veterán
válasz blueye #37415 üzenetére
Remélem, a héten már megérkezik hozzám a PD10 tablet egyik változata és nyilatkozok róla.
Az azért fontos, hogy háromféle változat is van. Az egyik, amelyik ugyanaz, mint a Hyundai T7s, arról van már tapasztalatom. Gyors, erős, és bár kicsi az akkuja, de mivel jól optimalizált, ezért így is elketyeg négy órát netezés során (standby-ban alig fogyaszt).
A másik PD10 az MTK6575-tel szerelt 3G változat, olyanom nem volt.
A harmadik az MTK6577-tel szerelt és 5200MAh-s változat, ez érkezik most hozzám."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest