-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleek
senior tag
Sziasztok szép napot . A milyen notebook topikban felvetődött ,hogy számomra nem biztos kellene notebook ezért fordultam hozzátok. Az alábbiakra keresnék terméket.
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Otthon kressz tanulásra , böngészésre netezésre , este ha valami tartalmat vagy alkatrészt meg kell néznem ne keljen a pc -t bekapcsolni , facebook messenger , email írás , viszont a telefon kijelzője kicsi hozzá.Elsőként lemondtam a tabletről mert nincs billentyűzet. Azt láttam ,hogy lehet kiegészítőket venni hozzá. Úgy gondolom ,hogy sim kártyát nem kell fogadnia mert otthon wifiről lenne használva , melóhelyen meg megosztanám a telefon mobilnetjét.
11 Col környékén gondolkodok elsősorban 8Gb Ramban valamint 8 Mag . Nem szeretem havonta cserélgetni a készüléket. Amúgy a tablet bármilyen vezeték nélküli billentyűzettel kommunikál ? Vagy csak saját márka ?
Tudnátok ajánlani tabletet 70-100ezer forint környékén ? Ha esetleg rá kell kicsit pótolni de többet tud a termék nem gond. Ipad termékeket nem néztem így nem tudom mennyibe kerülnek meg mit tudnak .
Köszönöm a segítséget -
Sleek
senior tag
Sziasztok régebben érdeklődtem tabletben mit ajánlanátok.
Akkor wayteq tabletet ajánlottátok.Sajnos nem tudtam akkor megvenni.
Amire lenne használva netezés tehát jó lenne ha lenne 3g benne Valamint térkép nézegetés könyv olvasás . 7colos kijelző elegendő de az legyen ips.Persze ha nagyobb nem gond de nem feltétel.
30-40ezer ft lenne rá.
Viszont ha párezret rá kellene dobni mert annyival többet tud az a tablet akkor megoldható de a max plafon 45ezer. -
Sleek
senior tag
Sziasztok szép estét.
Mit ajánlanátok 30ezer ft ig ? 7col elegendő lenne nekem . Viszont van egy dominos tarifa csomagom 1Gb s nettel. Tehát olyan kellene ami simet fogad és úgy tudok netezni róla,
Valamint ips kijelző nem lenne hátrány.
Amire használnám. Netezés ,gépkönyvek és alkatrész katalógusok nézése melóhelyen.
Fotózni nem fotóznék.
Segítségeteket köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- World of Tanks - OFF topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- FC 26 előrendelés PS5 konzolra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest