Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
pooty
tag
Pedig aliexpressen lenne hozzá akksi és a csere sem nagy ördöngösség, én már cseréltem egy sima iplay 30-ban.
-
pooty
tag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Ha esetleg van egy USB-s fogyasztásmérő, azzal kiderülhet, hogy mit bír tárolni az akksi és hogy cserés-e. (Vagy esetleg egy AccuBattery applikáció...)
Korábban már ajánlottam fórumtársnak egy akku beszerző helyet, ő is M40Pro-hoz keresett akksit. -
pooty
tag
válasz
Baga19830701
üzenetére
Meg kell nézni a termék leírást:
pl. geekbuyingnál azt írják screen protectort is tartalmaz a csomag:
Complete Standard Package
The tablet comes with a standard package that includes a screen protector, user manual, USB-C cable, charging adapter, SIM card pin, and packaging box, providing everything you need to get started.de aliexpressnél és banggoodnál nincs ilyen extra megemlítve.
Én korábban az alldocube-hoz aliról rendeltem tokot, amihez volt screen protector is. pl innen
-
pooty
tag
válasz
Midway
üzenetére
ugyanennyiért van Teclast M40 plus, szinte ugyanolyan tudással.
-
pooty
tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Én a múlt héten rendeltem a tabletet (48e lett a vége ($127-$12-es kupon)) és már pénteken hozták volna, csak nem voltam otthon. Egyből néztem is hozzá ezt a tokot coin-al együtt $13 és aliexpress standard shipping-el úgy néz ki a héten itt lesz.
Körbe nézve minden rendben van vele, semmi külsérelmi hibája nincs, meglepett, hogy adtak rá gyárilag kijelzővédő fóliát.
Elindítás után nyomtam rá egy gyors geekbenchmarkot(M40 Pro): [link]A tavalyi Alldocube iPlay 30 Pro ehhez képest:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Spórolós topik
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De legalább egy próbát tettél, hogy kicseréld és működjön.
Dr.NX