- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleek
senior tag
Sziasztok szép napot . A milyen notebook topikban felvetődött ,hogy számomra nem biztos kellene notebook ezért fordultam hozzátok. Az alábbiakra keresnék terméket.
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Otthon kressz tanulásra , böngészésre netezésre , este ha valami tartalmat vagy alkatrészt meg kell néznem ne keljen a pc -t bekapcsolni , facebook messenger , email írás , viszont a telefon kijelzője kicsi hozzá.Elsőként lemondtam a tabletről mert nincs billentyűzet. Azt láttam ,hogy lehet kiegészítőket venni hozzá. Úgy gondolom ,hogy sim kártyát nem kell fogadnia mert otthon wifiről lenne használva , melóhelyen meg megosztanám a telefon mobilnetjét.
11 Col környékén gondolkodok elsősorban 8Gb Ramban valamint 8 Mag . Nem szeretem havonta cserélgetni a készüléket. Amúgy a tablet bármilyen vezeték nélküli billentyűzettel kommunikál ? Vagy csak saját márka ?
Tudnátok ajánlani tabletet 70-100ezer forint környékén ? Ha esetleg rá kell kicsit pótolni de többet tud a termék nem gond. Ipad termékeket nem néztem így nem tudom mennyibe kerülnek meg mit tudnak .
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest